Отговори
# 300
  • Кърджали
Те страховете и действията му са разбираеми за него и това което е преживял. Въпроса е че видяхме по-добрата страна на Серкан Болат, онази дето те рсзтапя и сега тази роботската иде непоносима.

# 301
Зная, че фраговете обикновено ни подвеждат, но наприви ли ви впечатление колко доволна изглеждаже Еда като се размина с кокошката и каза добре, че закъсня.
Не вярвам Еда да позволи нещата с Дениз да напреднат, тя обича Серкан независимо от това, че е много наранена и ядосана, и иска да го нарани.

# 302
Сигурно защото идеята за връщането на пръстена наистина е била нейна, ама ЙОК

# 303
  • София
На мен ми харесва, че най-после се появи кандидат за Еда, който Серкан приема за сериозна заплаха. 🤘🏼 Нека види, че не е единствен. Да, Еда не прие Балджа насериозно. Но малко ли се изтормози със Селин в началото, после и сега?? Нека и Серкан опита от същото. С неговите камъни (приятели от детството) по неговата глава. 😉

# 304
Ама че фраг! Амнезията продължава! Серкан е постоянно до Еда! Явно не може да бъде далеч от нея. Знам че трябва да има повече серии, но искам Серкан малко да забърза с възстановяването на паметта си. Той изглежда умислен и недеен. Змията се е впила и не иска да го пусне. Като я гледам постоянно го следи.
Денис се опитва да задържи Еда. Ще се опита да я накара да забрави Серкан. Надява се да бъде с Еда!

# 305
  • София
Сега, като изгледах няколко пъти преведения трейлър (за което благодаря на Али и Алекс!) силно ме впечатли едно от последните изречения, казано от Дениз: "Искам любовта на живота ми никога да не забрави този ден!"! Замислих се за нашия нов герой Дениз, за който всъщност знаем сравнително малко, но който влезе много бързо по стечение на обстоятелствата в живота на Еда! Не знам как ще изградят образа на този герой, но за момент ми стана болно и тъжно за него, защото той ще бъде единствения потърпевш в крайна сметка! Защото в момента той е единствения влюбен в тази, за която е сгоден! Нито Еда обича Дениз, нито Серкан обича Селин, нито Селин обича Серкан! Няма как при тази заплетена ситуация да няма наранени, както и щастливи накрая!

Цитат
На мен ми харесва, че най-после се появи кандидат за Еда, който Серкан приема за сериозна заплаха. 🤘🏼 Нека види, че не е единствен. Да, Еда не прие Балджа насериозно. Но малко ли се изтормози със Селин в началото, после и сега?? Нека и Серкан опита от същото. С неговите камъни (приятели от детството) по неговата глава. 😉

Бърборанке, това страшно много ми хареса, мислех си подобно нещо днес! Серкан изтормози Еда с непрекъснатото повтаряне на този факт за Селин - приятели от деца, семейни приятели, имат дялове в холдинга ..... и Еда в името на това приятелство трябва всичко да търпи и понася!  Дениз е идеалния в този ред на мисли за отмъщение!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:37 от nrgmama

# 306
От Керем

# 307
Ако Еда знаеше, че Дениз е влюбен в нея, а Джерен във него никога нямаше да започне тази игра. Предполагам, че ще се чуди как да поправи нещата без да го нарани.
Забелязахте ли Серкан каква физиономия имаше в края на фрага при думите на Дениз.

# 308
  • Кърджали
Обаче  нешо друго
"Осъзнавам че откраднах една година от живота ти"... АСеркан Болат досега беше не принципа "не помня, значи не е било"... Да не би леко полеко да се отказва от този принцип 🙃 Щото сега май е "не помня но между нас е имало нешо, което не мога да върна"...

# 309
  • Пазарджик
И тази седмица няма да си спомни. И май ще се омотават оше повече

Еда: Чакай ни Серкан Болат, идваме
Айдан: Серкан, ти беше влюбен в това момиче. И сам я прати в ръцете на друг. И продължаваш да казваш, че не те интересува.
Дениз:Когаго с Еда го намерихме сложихме ръце върху него и си обещахме че щв се оженим след време
Серкан :Щастлива ли си?
Селин: Нещо ли изпуснах?
Серкан : Осъзнавам че съм откраднал последната една година от живота ти. Не мога да ти я върна.Но мога да ти върна пръстена
Селин:Добре че съм закъсняла.
Еда: Да, добре че
Джерен: Трябва да знам какво искаш, какво очакваш от мен
Дениз: Искам да превърна в незабравим този ден за любовта на живота ми. Еда, ше отвориш ли тсзи кутия

Искрени благодарности за преводът и от мен Алекс. Flowers Bouquet

# 310
  • Пришълец
Жалко за Дениз, че се надява покрай играта да се заформи нещо истинско между тях с Еда. Приел е ”връзката” им насериозно и най-разочарован накрая ще е той....

Не искам Серкан да си спомни всичко изведнъж, нека се случва постепенно, за да изглежда достоверно, а не претупано.
Много ми харесва как постепенно в съзнанието му изникват отделни моменти, най-ярките явно - роклята, басейна, лимона, отделни реплики като ”мразя те” и ”чувствата ни са взаимни”....

# 311
  • Бургас
Мисля, че най-накрая Еда се притесни за Импулсивното си решение за фиктивен годеж. Тя нали първо действаше, а после мислеше как ще оправи нещата.... Може би прозря, че Дениз не е точно този, САМО приятел от детството, който е съгласен да бъде използван за годеник. А, Дениз, ах, Дениз, най-после, неочаквано хвана "Господ" за опашката! Еда се сервира сама, студена, но Еда! Дори не си е мечтал приЯтелят за това......
И двамата в един момент гледат доста страснато, значи пак има знакова реплика помежду им. Но за колието, той казва /превода на Али/ "Наясно съм.....", мисля не, че си спомня, а че всички му говорят едно и също, дори майка му.....
Алекс, Али, ГУШ!!!!

# 312
Фалшивият годеж ще даде възможност на Дениз да каже на Еда всичко, за което иначе не е имал смелост до сега. Той я познава много добре и ще прави неща, които действително ѝ харесват - фото сесията със Сириус, возенето с кабриото, изпращането до работа, подаръците, всички спомени, които ревниво е пазел. Кой влюбен човек не би се възползвал от такава възможност? Дори и да знае, че е наужким, нищо не губи Wink

# 313
На мен пък много ми се иска да си спомни вече. В едната серия тя сънува, че и предлага брак - в следващата го направи, в друга/не помня номерата на сериите сори/ тя го сънува, че се връща и в следващата той се върна. Сега няма кво да задълбават, ами да се вземе в ръце и да си спомня, че отиваме към драма, а не към ромком. Нетърпелива съм наистина, ама много ми се иска да ги гледам обичащи се.

# 314
  • Кърджали
То ясно че не ди спомня, ско си спомняше сега щеше да има международни тържества. Но до вчера отричаше че щом той не помни, значи за него не е било. Сега запя друга песен - явно е имсло нещо, което мота келява глава не помни... Което за Серкан си е напредък..
Макар пе не държа да си спомни скоро. Предпочитам първо да се влюби, да затвърди материала.. Пък после да си спомня.
Щото не е гаранция че като ди спомни какво е било ще го изпитва пак. Може да си остане само спомен. Затова нека първо се влюби. За по-сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт