STOKKE колички - тема 4

• 8 318
  • 77
  •   1
Отговори
# 75
Коментара ви е невежество или лъжа, щом казвате че Stokke била топ за разбити пътища. Няма амортисьори, почва да скърца за нула време по неравностите, няма опора за крака за преодоляване на високи препятствия.

# 76
  • Пловдив
🤣 Елате ми на гости, баткото го родих 2020, бебето август. Количката я ползвам всеки ден, живея извън града и имаме достатъчно улици на чакъл. Водещо ми беше, когато я купувахме да е висока и регулираща дръжка /да е удобна и на таткото/, да не е с амортисьори и помпащи гуми, да ми е лесно на мен да я сгъвам и прибирам, че ежедневно се ходи и до града. Достатъчно хора във форума ме познават лично, за да лъжа с каква количка съм и дали съм доволна 🤣🤦

# 77
Момичета, ако някой търси количка съм готова да се разделя с нашето вярно Ферари, прилагам снимки и описание

Дами, разделям се с нещо много любимо и полезно! Stokke Xplory в любимия червен цвят или както е известно в нашия град "Ферарито" 🤣 ❤️❤️❤️
Предлагам пълен комплект от зимен (до 6 мес) и летен кош! Ще се опитам да изброя всичко, с което разполагаме, а именно:
- зимен кош с матрак
-зимно чувалче( не използвано)
-покривало-2бр. (червено и кафяво)
-зимен сет от ръкавици с кожа и приставка с кожа към сенника
- резервни приставки за сенник
- летен кош
-2 бр сенници с удължители в червен  цвят
-подложка-матраче за летния кош
- 2 броя гръбчета за летен кош в червен цвят (лятно и шушлеково за вятър)
- ветровка ( покривало за летен кош)
-универсален чадър в червен цвят ( не е Stokke)
-допълнителен летен сет в свежи цветове, включващ сенник с проветрение,гръбче, слънчобран, чадър (всички са оригинални)
-оригинален комарник
-дъждобран със забележка
-чанта багажник в червен цвят
Цената за коята бих се разделила с всички неща накуп е 600лв.,като подлежи на  коментар! изпращам с куриер, единствено срещу капаро за доставките на количката ( около 80лв в посока, тоест 160лв капаро)
Не продавам отделно!
Количката се намира в гр. Козлодуй,

Общи условия

Активация на акаунт