90 - дневна диета - тема 371

• 60 736
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Плодови ден ми е зор. Дайте идея какво ядете, за да не сте гладни.
Ядки следобяд. Орехи, бадеми, лешници. Сурови, неовкусени. Като количество- една шепа.

# 556
Всичко е в главата и до навик. И аз като я пазих ми беше много трудно плодовите дни, но накрая се хвърлих ударно на плодолечението по метода на Лидия Ковачева, там се яде само плод по един вид и се пие чай с мед. Няма ядки и няма смесване на плодове. И се изненадах колко по-лесно ми е от колкото плодовите дни в 90 дневната. Та опитай с чай като ти прегладнее много

# 557
  • София
Крушите и на мен са ми топ закуска, киви също. На обяд ябълка и малко ядки, изобщо ябълките ги ям само когато мога да комбиниран с ядки, иначе не ми е ОК на стомаха. Първите плодови дни бяха по-тежки, вече нямам проблем с тях. Обаче протеиновия ден ми е мъка все още, супер гладна се чувствам. Не съм месар, искам си въглехидратите 😃
26 ден, -4,8 кг да се похваля Grinning

# 558
Банани и тиква най- ме засищат, мога и без ядки. Ако е моно плодовия, резултатите ми са по- добри.

# 559
Избутах го. Кафе за закуска, обяд парче варена тиква с шепа ядки-сурови.
Вечеря-броколи на пара с лимон и малко Чери домати. Утре дано им0а минус.

# 560
Еее, това си е чисто гладуване. В плодов ден са разрешени до 5 хранения, през минимален интервал 2 часа.
Предвид, че кафето не е закуска, ти имаш две такива 😀

# 561
  • София
Водния ден е малко тегава работа, особено докато готвих за детето....

Но дотук съм -5,5 килограма, от 74 днес съм 68,5. Пиша за да се мотивирам, че глад...

# 562
  • Берлин
1-ят ми воден беше във вторни.4.5 кг съм минус. Правя режима, защото съм много зле с разнообразното хранене, а след лонг-ковид не открих друга опция да се принудя да ям всичко. Свалените кг са ми само бонус. Не можех да се насиля с плодове и салати, тук ми се получава. И ям домашна храна, а не купешки боклуци

# 563
Здравейте,
Утре 3-ти плодов. До момента - 3кг.Бавничко върви. Ама вече свикнах. Не ми е чак такъв зор. Засега удържам.Нямам нарушения. Преди 10 години обаче много по-бързо свалях. А кг. За сваляне бяха по-малко.

# 564
За три врътки - три килограма изобщо не е бавно.

# 565
Днес плодов след вадене на мъдрец
Закуска - банан
Обяд - Чери домати без нищо
Следобед - банан
Още малко пак банан, ама вече глад. Този ден се превърна в най-гадния...
Взе да ми се мотае главата. Довечера ще си направя някаква салата неовкусена. Аз и за венеца се страхувам. Днес отвратителено минава.

# 566
  • Sofia
Здравейте. Отдавна не съм влизала тук, но дойде време пак да се присъединя. От утре започвам. 😘

# 567
  • Берлин
Добре дошла. Помня те, помня и полизните ти съвети

# 568
Здравейте. Отдавна не съм влизала тук, но дойде време пак да се присъединя. От утре започвам. 😘
И аз те помня. Ще се радвам да споделяме.

# 569
  • Sofia
Какво е станало с темата? 2 отговора за 3 дни? 😳 Преди се изписваха по 10 стр на ден. Конкуренцията на кетото явно. 🤣
И за да не е спам да се похваля : -1,5 кг за първите два дни.

Общи условия

Активация на акаунт