90 - дневна диета - тема 371

• 60 737
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Agora , да закуска нямам не закусвам по принцип,но ще се постарая поне по един плод сутрин да изяждам.За вечеря ще приготвя макарони с доматен сос.
До сега 1.5 вода

Приятен ден и мното минусчета!!!🥰😍🤩

# 541
  • София
С толкова минималистичен обяд, аз ще съм озверяла до вечерята. Според моето приложение, за обяд грамажите са около 350 грама паста/280 грама хляб. Не че мога да изям чак толкова, но пък ако е прекалено малко, по-трудно минава времето 😃.

# 542
Привет момичета, присъединявам се и аз. Изчетох всички теми за 90 дневната диета и постигнатите резултати ме впечатлиха. Дано волята не ме предаде, днес съм трети ден, въглехидрати.
З. банан и кафе
О.пица с гъби и чушки
В.бисквити и ред черен шоколад
Ще се радвам да ви чета и да получавам насоки. Пожелавам на всички много минуси!

# 543
Привет момичета,
Вчерашния ден мина по план.
Имам малък минус.
Днес на плодове съм.
з:кафе и банан
о: потокали
в:някаква салатка  ( разрешено ли е ?)
И поне 2.5 л.Вода
Благодаря предварително.

# 544
  • София
Здравейте,
И днес не видях 6-ца на кантара, чакам я от няколко дни вече. Утре също няма да е, след тесто нямам минуси, но идва, идва Grinning
Днес закусвах круши, на обяд ще е пица, постна разбира се със салата и за вечеря кекс+шоколад.
В плодов ден мисля че може салата, но да не е овкусена. Аз хапвам малко ядки на обяд, не съм пробвала салата. Само с 3 хранения обаче, не бих издържала.  2 междинни между обяд и вечеря правя.

# 545
Здравейте, сусам в кой ден е позволен Thinking

# 546
Привет и от мен, днес витаминен ден.
З.банан и кафе
О.ябълки и около 50гр. бадеми
В.салата от червено цвекло, моркови и малко орехи подправена с лим. сок

# 547
Здравейте,вчерашния плодов ден мина успешно
Имам минус -1 кг.Днес белтъчини.
з: мандарина
о:2 пилешки бутчета,зеле с моркови +бульона
в:1 бутче и салатка

С водата изоставям литър за сега.
До довечера ще наваксам

# 548
Здравейте, и аз се присъединявам от днес. Правила съм режима преди 9 години и резултата беше голям. Нооооо.... От днес наново. Ще се радвам да споделяме менюта, че съм позабвавила вече. Успех на всички!
За днес
Закуска - кафе
Обяд риба със зелева салата
Вечеря-2 кюфтета с краставици

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 20:26 от liliijoro

# 549
Здравейте, менюто ми за днес е.:
-закуска кафе
-Обяд :крем супа от тиквички и картофи с крутони
-вечеря-салата от марули с царевица
Куца ми водата, но ще пробвам да пия повече.

# 550
  • София
Здравейте, днес ми е 24 ден и дотук точно 4кг надолу. Ако не бяхме ходили на уикенд почивка щяха да са повече, но трябва и малко радост в тоз живот.
Много се изпъпчих обаче, нещо страшно е. Не знам дали е свързано с диетата, защото и кърменето спрях пр до седмица, та хормоните ми са съвсем непредсказуеми. При вас как е кожата? В началото се избистри и беше добре, но сега е нова пъпка всеки ден.

# 551
Здравейте, днес ми е 24 ден и дотук точно 4кг надолу. Ако не бяхме ходили на уикенд почивка щяха да са повече, но трябва и малко радост в тоз живот.
Много се изпъпчих обаче, нещо страшно е. Не знам дали е свързано с диетата, защото и кърменето спрях пр до седмица, та хормоните ми са съвсем непредсказуеми. При вас как е кожата? В началото се избистри и беше добре, но сега е нова пъпка всеки ден.

Аз съм вече от месец точно на 90ДД, и да ти кажа цялата съм се изпъпчила. Но пък има резултат -5кг за цял месец, което си е супер.

# 552
  • София...........
Всеки път, когато правя 90 дневната кожата ми се изчиства и става свежа. Това е от плодовия ден. При мен предполагам е понеже не обичам плодове и ако не правя диетата рядко консумирам такива

# 553
Здравейте, днес ми е 2-ри плодов. До днес резултата е - 1.5 кг. за седмица. До сега не съм имала проблеми с кожата и миналия път не си спомням да е имало промяна. Плодови ден ми е зор. Дайте идея какво ядете, за да не сте гладни.

# 554
  • София...........
Здравейте, днес ми е 2-ри плодов. До днес резултата е - 1.5 кг. за седмица. До сега не съм имала проблеми с кожата и миналия път не си спомням да е имало промяна. Плодови ден ми е зор. Дайте идея какво ядете, за да не сте гладни.

Сутринта и следобед хапвам круши или ябълки, за обяд 2 банана, а за вечеря салата червено цвекло и моркови само с лимон овкусена и сурово кашу.

Общи условия

Активация на акаунт