90 - дневна диета - тема 371

• 60 739
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Амиии... Хапнах си палачинки за обяд и вечеря с течен шоколад, утре да му мисля... 😂
По принцип не може да се яде сладко на обяд. Сладкото е само за вечеря

# 526
Амиии... Хапнах си палачинки за обяд и вечеря с течен шоколад, утре да му мисля... 😂
По принцип не може да се яде сладко на обяд. Сладкото е само за вечеря
Аз си го карам каквото наобяд, това и на вечеря. Не спазвам стриктно така да се каже.
Аз обожавам сладко и ям всеки ден по принцип, за мен е много трудно и голям успех, като пропусна 2-3 дни. Затова и на този ден ще се поглезвам понякога, но не мисля все на сладко да карам. Просто в началото ми е наистина трудно.

# 527
Както прецениш. Аз само давам насоки, ако случайно не си разбрала

# 528
Както прецениш. Аз само давам насоки, ако случайно не си разбрала
Да, благодаря ти!
Днес съм на 1 голяма ябълка и 1 банан. Довечера мисля да хапна салата от моркови.

# 529
  • София...........
Момичета,
Аз отново в 90-дневната.
Харесвам я , защото в рамките на 4 дни човек може да си похапва почти всичко, т.е. няма тотално забранени храни, а и е от малкото хранителни режими с разрешено сладко ....
Винаги е имало ефект, но лошото е, че след като приключи аз се дъня Sad
Понеже я започнахме пак с една колежка и вечната дилема ми се иска да я уточним.
В така наречения "греховния" ден:
1. Може ли да се разменят обяда и вечерята- на обяд сладко, а вечеря солена?
2. Когато е соленото тестено преди него задължително ли е пак салата или въпрос на желание?

Благодаря Flowers Hibiscus

# 530
Момичета,
Аз отново в 90-дневната.
Харесвам я , защото в рамките на 4 дни човек може да си похапва почти всичко, т.е. няма тотално забранени храни, а и е от малкото хранителни режими с разрешено сладко ....
Винаги е имало ефект, но лошото е, че след като приключи аз се дъня Sad
Понеже я започнахме пак с една колежка и вечната дилема ми се иска да я уточним.
В така наречения "греховния" ден:
1. Може ли да се разменят обяда и вечерята- на обяд сладко, а вечеря солена?
2. Когато е соленото тестено преди него задължително ли е пак салата или въпрос на желание?

Благодаря Flowers Hibiscus
Аз си ги разменям, не знам дали е редно, но ми е по-нормално наобяд да е сладко, а вечер тестено. Най-често хапвам спагети.

# 531
  • гр. Варна
Здравейте,
Правих диетата през 2014г и успях да сваля всичките 18кг от бременността - сега след втората имам да свалям 20кг Laughing
Много ми помогна информацията и подкрепата на тази група и се надявам пак да успея Smiley

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !

# 532
И аз почнах днес. Правила съм я отдавна, май 2012.

# 533
  • гр. Варна
Здравейте,
ако съм разбрала правилно в протеиновият ден се ядат дамо зеленолистни и безскорбялни зеленчуци, а през другите дни са разрешени всички?
И другия въпрос Grinning имам домашни люти чушки, които много обичам, но са правени със захар. Кога мога да ги ям?

Менюто за днес беше:
10:00 - Грозде
12:00 - Ориз с царевица, грах и моркови
19:00 - 1/2 от обяда

# 534
  • Варна
Здравейте, преди време съм правила диета, но съм забравила и реших да си припомня правилата. Не ми стана ясно за сладкото във въглехидратния ден. Може ли да се използват яйца и мляко за направата на кекс, примерно?Ако не може, бихте ли споделили конкретни рецепти( сладки) за този ден.

# 535
Разрешено е смесването на яйца, мляко в сладкишите.  И тъй като има смесване на няколко хранителни групи в приготвянето на сладкиши, храносмилателния процес  тук продължава по- дълго от обикновено. Това е една от причините сладка да е вечерята, която е последно хранене за деня, не обяда, който е постен и солен и обикновено компонентите му се разграждат за 3- 4 часа.
Съответно за храносмилане на смесеното, сладко хранене има повече от 8 часа. Предвид, че количеството не бива да надвишава 200гр  няма натоварване на храносмилателния процес.

# 536
И аз почнах днес. Правила съм я отдавна, май 2012.

Здравейте момичета,
И аз я почнах .
Днес съм 2 ден от първата четворка.Пожелайте ми успех.
Искам да Ви помоля :Изпратете ми нещо на лични съобщения ,защото мн отдавна не съм влизала в сайта и пише ,че са ми блокирани.
Опитах се да си обновя настройките,но нещо не се получава.
Благодаря Ви предварително🌞

# 537
  • София
Записвам се и аз за мотивация Simple Smile
Днес съм на скорбяла, постни пълнени чушки с ориз спретнах.
Първите четири дни доста трудно ги избутах,  особено протеиновия. Сега вече сякаш има светлина в тунела, нямам главоболие, не съм отпаднала. Адаптирам се явно.

Иначе 10-ина килограма искам да сваля, тъкмо приключвам с кърмене.

# 538
Записвам се и аз .Днес 7 ден 
з: кафе без захар
о: 1 ф.хляб+салатка

# 539
sevito, та ти нямаш закуска, обяда почти ти липсва 😄
Вечерята половин филия хляб...

Общи условия

Активация на акаунт