90 - дневна диета - тема 371

• 60 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Дами, ще започваме ли утре? Тоест вече днес🙂 Аз уж съм решила...Хайде, да сме повече за стимул!

# 646
  • София
Дами, ще започваме ли утре? Тоест вече днес🙂 Аз уж съм решила...Хайде, да сме повече за стимул!
Аз започнах от днес:
З: чисто кафе , печена тиква без добавки и захар.
О: изпечени пилешки гърди 150 гр + зелева салата + хляб 72 гр.
В: пилешки гърди 75 гр .+ зелена салата
Направих крем супа от тиква с лук, чесън, морков, чушки, подправки и малко масло за вкус и аромат-допълнение на храненията за първите 3 дни ако не ми стигне вечерята.

# 647
аз вече съм един месец. с леки прегрешения, най-вече промяна в реда на дните.
с към 3 кг. надолу. надявам се втори и трети месец да е с поне по още три...

# 648
Тук съм и аз, още не съм обядвала, защото детето се разболя. Имам сирене нискомаслено и кашкавал, нещо такова ще обядвам със салата. За довечера ще се опитам да купя пилешко месо със салата.

# 649
Здравейте! Почнах 90ДД миналата седмица, но се наложи за 3 дни да я прекъсна, тъй като ме връхлетя вирус с повръщане и температура, та бях на друга диета. От вчера се върнах на 90ДД. Менюто ми за днес е червена леща за обяд и вечеря, закуската беше един банан и късо кафе без захар с малко нискомаслено мляко.
 П.С. Започнах от 79кг., не съм се претегляла все още, но усещам че ми е по-леко и не изпитвам глад.
Надявам този път успешно да изпълня 90ДД до край, тъй като през месец април пак бях на нея, но за около месец, след което се разболях от Ковид и беше много тежко и след това нямах мотивацията да продължа.

# 650
Как сте момичета?
Вчера не ми беше много успешен ден и за съжаление от както синът ми е болен върнах част от сваления килограм. От днес смятам да съм напълно стриктна каро планирам менюто до края на 4 ката.
Днес обядът и вечерята ще са печен на фурна боб с домати + салата.
За утре съм замислила канелони пълнени със зеленчуци и доматен сос (гъби, моркови, тиквички, патладжан и лук), а за вечеря ще правя бисквитена торта, понеже имаме и повод.
Вече кисна ядките за плодов ден да се махнат гадостите от тях и може би леко ще ги запека на фурна без брашно и без сол.
На миналият плодов ден си направихме много вкусна салата и изпекох на фурната малко моркови и карфиол - стана много приятно и мисля да повторя и следващия плодов вечерята да е зеленчуци.

# 651
  • USA
На мен ми е трудно с тия плодове за закуска, аз по принцип не закусвам, но знам че фибрите са важни.
Днес скорбяла-ориз със зеленчуци.

# 652
На мен ми е трудно с тия плодове за закуска, аз по принцип не закусвам, но знам че фибрите са важни.
Днес скорбяла-ориз със зеленчуци.
И аз не обичам да закусвам, за това ям плод към 11 часа и след това обядвам към 13 часа Simple Smile

# 653
Днес за закуска ядох грозде, за обяд направих пица, за вечеря мисля да бъде една палачинка с домашно сладко от ягоди.

# 654
  • София
Момичета, понеже и аз не обичам да закусвам, ако плодовете позволяват си ги правя на фреш. Два портокала заедно с кафето - кеф. Нали и в книгата пише, че плодов сок /истински разбира се, се счита за едно ядене/

# 655
  • USA
Да фреш става.

# 656
Здравейте! Почнах 90ДД миналата седмица, но се наложи за 3 дни да я прекъсна, тъй като ме връхлетя вирус с повръщане и температура, та бях на друга диета. От вчера се върнах на 90ДД. Менюто ми за днес е червена леща за обяд и вечеря, закуската беше един банан и късо кафе без захар с малко нискомаслено мляко.
 П.С. Започнах от 79кг., не съм се претегляла все още, но усещам че ми е по-леко и не изпитвам глад.
Надявам този път успешно да изпълня 90ДД до край, тъй като през месец април пак бях на нея, но за около месец, след което се разболях от Ковид и беше много тежко и след това нямах мотивацията да продължа.
Желая ти успех и да я завършиш изцяло този път! За тегленето ,аз лично се тегля на сутринта след плодов ден окуражаваме повече.Вдригиден ще се отчета с килограмите. 😀

# 657
Аз вчера бях на плодов ден. Изкарвам го добре, но имам едно малко диване на 1.1г. и от там не ми остава много време за мен.
  Забравила съм, но на другите правих боб с ребра, аз мога ли да ям само от боба?
  И аз се тегля след плодовия:grinning:, че също ми действа най- добре като стимул.

# 658
Здравейте, преди доста години спазвах диетата и свалих желаните килограми( почти😀)
Сега искам да отслабна с 4-5 кг. Смятате ли, че е подходяща за по-малко килограми?

# 659
Аз вчера бях на плодов ден. Изкарвам го добре, но имам едно малко диване на 1.1г. и от там не ми остава много време за мен.
  Забравила съм, но на другите правих боб с ребра, аз мога ли да ям само от боба?
  И аз се тегля след плодовия:grinning:, че също ми действа най- добре като стимул.
Казват, че не е много добра идея по правилата. Аз не съм чак толкова сигурна. Човек трябва да се адаптира, за да намира време и за себе си. Та ако искаш да си много стриктна - не е ок.
И аз имам хлапе на почти две, и двамата сме с градински бацил Wink
Здравейте, преди доста години спазвах диетата и свалих желаните килограми( почти😀)
Сега искам да отслабна с 4-5 кг. Смятате ли, че е подходяща за по-малко килограми?
Защо да не е ?

Общи условия

Активация на акаунт