90 - дневна диета - тема 371

• 60 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета. Аз съм на 3ти плодов ден. Започнах диетата на 3 февруари. На вас подуват ли ви се коремчетата в този ден? Из съм като плондер, пък уж само плодове съм яла.

# 76
  • Берлин
На мен плодовият ми е най-тежък точно заради това-подуто и гадно ми е.
Забелязах, че през уикендите пия недостатъчно вода и ще поработя по въпроса. Вчера закусих банан, обяд и вечеря - пуешки бутчета върху канапе от неутрални зеленчуци. Днес закусих грозде, обяд и вечеря фасул яхния с домашни кисели краставички. За утре съм подготвила банан,     гриловани патладжани с много магданоз, чесън и малко зехтинец + 2 италиански чеснови питки, за вечеря (за съжаление) ще е някакъв пакетиран боклучец.
Момичета, не се отказвайте. Преди години в темата имаше една девойка, която измрънка света, че до 1-я воден беше само -1,5 кг (а беше в супер тежка категория). Та тя финишира с -23 кг. Не можем да предвидим как ще реагира тялото ни, но можем да продължим да се учим и да се борим

# 77
На мен почва да ми се подува около 17ч. Сега вечерях салата от рукола с Чери домат и малко маслини.
Утре нямам търпение за обяд, същата салата плюс свинска пържолкааааа

# 78
Аз също се включвам в темата. Правила съм диетата преди 5 години, когато от 74 кг станах 58 кг.  След това родих и заковах килограмите на 65. Сега обаче много трудно свалям килограми, въпреки, че спазвам стриктно всичко, стартирах от 65 кг, сега 27 дни по-късно съм 63... почти никакъв резултат... не знам на какво може да се дължи, на 33 години съм...
И аз съм така за 43 дни няма и 2кг. От 65,7 тръгнах и съм зациклила на 64, а ми се ще поне до 60 да стигна. Не се отказвам има време!

Няма да се отказвам и аз, ще включа и някакъв спорт

Момичета, ще ви е много трудно да постигнете мечтаните килограми без спорт. Домашна пътечка - има компактни, сгъваеми, един час на ден с любимо телевизионно предаване. След края на диетата, ако искате да поддържате килограмите, продължете със спорта поне 3 дни седмично.
Също така, наблегнете на по-кисели плодове - ябълки, киви, ягоди, горски, и избягвайте банани, грозде, диня, пъпеш. Аз по-сладките плодове си ги позволявах предимно в плодовия ден и пак внимавах с тях. Грешка, която правех в началото - във въглехидратния ден за вечеря ядях купена торта, за обяд понякога пица. В тортата има яйца и мляко, както и в тестото за пица, които са нережимни продукти за този ден.
Нещо което помня, когато го правих този режим - не си ли легнех вечер гладна, кантарът не мърдаше. Следете си внимателно порциите, особено вечерята.

# 79
Аз тренирам в къщи поне 4 пъти в седмицата. Даже си мислех дали това да не е причината за несвалянето, защото правя главно упражнения и  започвам да имам все по-изразени мускули.
Иначе не правя сладка вечеря, даже сладко за тези 43 дни съм яла сигурно 3 пъти. Но да, и за мен трябва да чувствам глад, иначе не свалям достатъчно...

# 80
Аз тренирам в къщи поне 4 пъти в седмицата. Даже си мислех дали това да не е причината за несвалянето, защото правя главно упражнения и  започвам да имам все по-изразени мускули.
Иначе не правя сладка вечеря, даже сладко за тези 43 дни съм яла сигурно 3 пъти. Но да, и за мен трябва да чувствам глад, иначе не свалям достатъчно...

Мериш ли си сантиметрите? Възможно е ако изграждаш мускули, теглото да е същото въпреки, че изгаряш мазнините. Аз лично най-добре си познавам по дрехите - закопчая ли си дънките без да си гълтам първо корема - значи има напредък Simple Smile Да добавя, опитай ходене/тичане на пътечка освен упражнения. Друго, което тогава някои споделяха беше, че за по-бързи резултати правеха 90 дневната заедно с лунен фаст. Аз не съм опитвала, защото нямах много за сваляне и режимът ми тежеше и без друго.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 22:02 от Анонимен

# 81
Благодаря ти за съветите!
Да, трябва да включа повече кардио, колкото и да го недолюбвам. Гледам да вървя пеша, но с този хоум офис, трудно правя повече от 8 000 крачки на ден и май р малко. Иначе си записвам мерките в приложението, трябва да се измеря тези дни. Аз лятото отслабнах 15кг и всички дънки са ми широки и не мога по тях да преценя. Спомням си че и предния път имаше такова зацикляне, но след това нещата пак тръгнаха надолу. Дано да е това!
Много минуси на всички желая!

# 82
Благодаря ти за съветите!
Да, трябва да включа повече кардио, колкото и да го недолюбвам. Гледам да вървя пеша, но с този хоум офис, трудно правя повече от 8 000 крачки на ден и май р малко. Иначе си записвам мерките в приложението, трябва да се измеря тези дни. Аз лятото отслабнах 15кг и всички дънки са ми широки и не мога по тях да преценя. Спомням си че и предния път имаше такова зацикляне, но след това нещата пак тръгнаха надолу. Дано да е това!
Много минуси на всички желая!

Това, което съм чувала да казват е, че крачките, които правим в ежедневието си не се броят към спорта. Аз ненавиждам да спортувам, въпреки че съм висока и съм с много спортна визия. Насилвам се на тая пътечка и единствено нещо интересно по телевизията ме спасява да го изтърпя. Зациклянето е нормално, щом си я правила преди и е имало резултати, то едва ли грешиш в нещо. Успех и много минуси!

# 83
Спорът е тема, към която е редно да се подходи внимателно и полека. Много по вероятно е човек да си докара травма и проблем, когато е с наднормено тегло и се впусне да спортува, без подкрепа на специалист в областта. Ходенето по пътека не е спорт, а движение.

Крачките се броят, естествено, просто се броят за движение и физическа активност.

Яйцата и млякото се допускат в сладка вечеря и в тесто за пица. Не са забранени продукти.

Съгласна съм за глада. И аз ако ставам леко гладна от масата имам резултат.

Платото и застоя са нормални за всеки режим.

Спортът е едно най-хубавите неща, които може някой да направи за себе си, но не е нещо към което се тръгва ей така. Има супер много условности. Аз спортувам повече от 10 години и започнах със спорт когато паднах по 80 кг. Сега си давам сметка колко правилно съм постъпила. Тренирах до последно, ден преди да вляза да раждам и въпреки това килограмите ми в момента правят всичко в спортуването различно. Съвсем не съм начинаеща нито по отношение на техника нито по отношение на това какво да правя. За това ако някой е над 70-80 кг е хубаво добре да помисли как да започне да спортува и да потърси в началото услугите на специалист, за да не стане проблем. То и под тия кила пак е хубаво да знаеш какво правиш де, но някак си не е толкова опасно за костите, ставите и сърцето

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 07:10 от Дух (:

# 84
Здравейте момичета! Възхищавам се на волята и постигнатите резултати. Аз тази година съм карала не знам вече колко диети 😆 -Червенкова,Дънов, млечна и резултати има, но като спра и веднага се връщат килограмите. Сега обмислям да започна тази диета, но ивках да ви питам. Майка съм на бебе и без кафе не мога, но когато го пия чисто без мляко сърцето ми ще изкочи. Та за захарта ясно, а малко мляко в кафето вреди ли, когато не съм на белтъчен ден?

# 85
Отговорът зависи от следното - ако ти кажем, че не може, ще започнеш ли диетата?
И какво количество слагаш - тип капучино или просто да ти разреди кафето?
Понякога дребните нарушения влияят много, ни понякога не толкова. Ако се луташ от режим в режим, ако сваляш о качваш тегло, ако се храниш когато не си на режим прекомерно много или имаш чести хранения, ще свалиш и ще задържиш резултатите, дори да слагаш малко мляко в кафето си. Ако смяташ, че няма да издържиш режима и се чувстваш прекалено лишена без това мляко, според мен е много по-добре да започнеш диетата дори да слагаш мляко, което не е според правилата на режима .
Ако си с наднормено тегло и това затруднява тялото ти, влияя на здравето, сърцето и кръвното ти и като цяло те кара да се чувстваш зле - давай, започвай. С времето може пък толкова да се мотивираш, че сама да решиш, че млякото с кафето не си струва Wink

# 86
Здравейте, момичета!
Днес съм на скорбяла.
З: банан
О: яхния от нахут 280 гр, малка филия пълнозърнест хляб, която намазах с малко хумус и салата
В: пак нахут, но по-малко и салата
Хубав и спокоен ден на всички! 🌺

# 87
Отговорът зависи от следното - ако ти кажем, че не може, ще започнеш ли диетата?
И какво количество слагаш - тип капучино или просто да ти разреди кафето?
Понякога дребните нарушения влияят много, ни понякога не толкова. Ако се луташ от режим в режим, ако сваляш о качваш тегло, ако се храниш когато не си на режим прекомерно много или имаш чести хранения, ще свалиш и ще задържиш резултатите, дори да слагаш малко мляко в кафето си. Ако смяташ, че няма да издържиш режима и се чувстваш прекалено лишена без това мляко, според мен е много по-добре да започнеш диетата дори да слагаш мляко, което не е според правилата на режима .
Ако си с наднормено тегло и това затруднява тялото ти, влияя на здравето, сърцето и кръвното ти и като цяло те кара да се чувстваш зле - давай, започвай. С времето може пък толкова да се мотивираш, че сама да решиш, че млякото с кафето не си струва Wink

Здравейте
Благодаря за бързата реакция. При мен просто как да се изразя съм страшно разширена в следствие на 4 ри години хормон и стероиди, за да го има това малко съкровище. Когато не съм на диета не мога да кажа, че се храня много, или често.. Но спра ли диетата веднага връщам и мн се дразня.. Може и аз да искам да си върна ей така предишната фигура, без да осъзнавам, че няма да стане толкова бързо.
Относно млякото аз наистина съм му фен от малка. Но в случая на всяка диета бях без него и просто не пиех кафе и това мн ме събаряше. Мога да не ям цял ден, но кафето ме прави свежа. А пия ли го чисто пък явно вдигам кръвно не знам..
Питах, защото три месеца са мн време и искам, ако правя нещо да е като хората ест 😊
Благодаря ви и успех мили дами ❤️

# 88
Ами аз мисля, че ще ти се отрази много добре и ще върне хормоналния баланс. Опитай

# 89
  • have faith and be patient ..
Или си прави по-дълго кафе , или с по-малка доза кафе ...разреждай с вода ,пий го с вода или сок ..плод

П.п. дайте режим на рецепта за песто също и хумус не съм си правила сама , а имам буркан нахут ..ям едно разкошно песто от Лидл ,с босилек ,домати ..но има ядки ,също и сирена вътре ..изяждам го и повече няма да си го купувам ,не му издържам Simple Smile а във въглехидратни я ден си пека пърленка на обед  и си мажа ли мажа пестене ммммм... Исках идеи за режимни бутерки ,солени ..но попрочетох на пред някои идеи ,ще видим какво ще измисля ..също във белтъчния ден май не мога да си правя хрупкави бонфиленца от пиле ,панирани с Корн флейкс ..предполагам ще ги забравя ..😔

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 17:10 от С. Алекс

Общи условия

Активация на акаунт