90 - дневна диета - тема 371

• 60 675
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Фалафел се яде в ден за варива.

Предполагам знаеш, че менютата не са ти режимни, смесваш и трите вида протеин

# 106

Това не го знаех.... 😔

# 107
Здравейте! Да взема,да се отчета за днес. Нещо не бях гладна...дали от водата, която излочих (5-6 л.) или нещо друго незнам,но чак към 14:00 изядох една малка ябълка и малко ананас. След малко ще се напъна за още една ябълка, защото ми се струва много малко. Утре ще си наваксам с месенце и салата Simple Smile . Приятна вечер!

# 108

Това не го знаех.... 😔
Кое? На първа страница пише, а и е коментирано, че според правилата на книгата отделените протеини не се смесват. Преди години тук смесвахме до два протеина, но ти консумираш яйца, месо и мляко на едно хранене

# 109

Това не го знаех.... 😔
Кое? На първа страница пише, а и е коментирано, че според правилата на книгата отделените протеини не се смесват. Преди години тук смесвахме до два протеина, но ти консумираш яйца, месо и мляко на едно хранене
Махнах млякото от вечерята.

# 110
Как пиете по 5-6 литра вода дневно? Това всеки ден ли? От тоалетната излизате ли?😁

# 111
Как пиете по 5-6 литра вода дневно? Това всеки ден ли? От тоалетната излизате ли?😁

Аз съм така от както се помня. Даже лятно време ги подминавам. Не мога без вода. От малка ми казват като жаба си 😁

# 112
Не разбрах, подминавате вц-то ли?

# 113
Утре-белтъчен ден :кафе, чай, ябълка, риба със зелева салата, вечеря-половинка:heart_eyes:Приятна вечер!

# 114
Не, надвишава 6 литра вода

# 115
Не разбрах, подминавате вц-то ли?
Не, пия много повече вода. Аз пък гледам като трамвай 😳 като чуя, че някой пие само по една чаша дневно 🤣

# 116
6л.вода е страшно много!Няма организъм,който да издържи дълго на това поене с вода!
Ден 7 и съм -1,400кг. Ден варива съм много гладна...луда работа.

# 117
6л.вода е страшно много!Няма организъм,който да издържи дълго на това поене с вода!
Ден 7 и съм -1,400кг. Ден варива съм много гладна...луда работа.
Напротив грешиш, когато имаш физически труд няма как да не пиеш. Имам кана за вода от 2,5л като съм си вкъщи поне три пъти си я пълня. На работа имам шише от 2л и него си го пълня два пъти. Казвам ти лятото тези 6 литра ги подминавам. Отделно сега чай пия. А до WC си ходя и нямам проблем. Просто от малка съм така.

# 118
Осъзнавам, че спамя но не мога да се сдържа.
6 литра и повече ежедневно са предизвикателство за бъбреците.
KriSkAa, Вие сигурно сте с индивидуална особеност, но да не остане някой в заблуда, че тези литри са препоръчителни за по-добри резултати. Извинявам се отново!

# 119
  • Варна

Това не го знаех.... 😔
Махнах млякото от вечерята.
Не само млякото трябва да махнете,имате яйца и наденица,които също не се смесват.
Или само яйца или само месо.Единствено мляко,сирене и кашкавал е допустимо да се смесват.

Общи условия

Активация на акаунт