90 - дневна диета - тема 371

• 60 664
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Осъзнавам, че спамя но не мога да се сдържа.
6 литра и повече ежедневно са предизвикателство за бъбреците.
KriSkAa, Вие сигурно сте с индивидуална особеност, но да не остане някой в заблуда, че тези литри са препоръчителни за по-добри резултати. Извинявам се отново!
Аз пия по толкова само в плодовият ден, защото убива глада,иначе между 3-4 се въртя.
Днес белтъчен: О- свинско месо на фурна с гъби и салата зеле с моркови, вечеря- същото. Хубав ден!

# 121
Здравейте. Утре съм на витамини. Неутралните зеленчуци пак ли може да се хапват? Че малко се обърках 🤔

# 122
Да, може.
След 12 часа имате право на 5 хранения през два часа. След 12 часа плодовете могат да се смесват по между си, могат да се смесват и с ядки до 100 грама. Може да се ядат салати, но само с лимон, може да си печете зеленчуци и плодове но без мазнина и сол

# 123
Благодаря много!

# 124
  • София
Ден бобов- днес сменям менюто и съм на варени картофи, грах и салата.

Най- лесния ми ден е плодов/воден, изобщо не мисля, какво ще хапвам и не ми отнема време да приготвям.

Най- трудния ми ден е белтъчния, не ям месо и яйца и съответно имам малък избор от риба и млечни.

Най- любимия ми де е въглехидратния, обожавам сладко и паста
А след него варива- като вегетарианка обичам всякакви бобови.

# 125
От днес и аз съм тук. Имам драма с кафето, пия го само с мляко. Това голям проблем ли е?

# 126
Прехвърлям се тук. Добро утро! Ден 2-бобови храни и варива:кафе,чай ,банан,ориз със зеленчуци-праз,грах,морков,вечеря-половин порция.Спокоен ден!

# 127
От днес и аз съм тук. Имам драма с кафето, пия го само с мляко. Това голям проблем ли е?
Прочети две страници назад

# 128
  • София
Ден 18. Варива - Закуската е банан, а за обяд и вечеря боб яхния Simple Smile

# 129
  • пловдив
Ден 20-ти витамини
Кво да ви кажа, наливам се с фрешове от греипфрут, главата ме цепи и се моля утре кантара да ме зарадва Simple Smile

# 130
Ден пореден днес съм на въглехидрати 😍
За закуска киви, обяда ми беше геврече, а за вечеря направих един постен сладкиш със бурканче сладко. Стана един път(не знам колко пърченца  ще изям много е вкусен)
Утре няма да издържа плодов ден ми е, от сега се виждам чакам Ц и толкова ми
е зле. Вие как издържате?

# 131
Да се отчета за днес: О- салата от цвекло,целина и моркови,маслини и нахут. В- само нахута доизяждах от буркана с малко маслини. Вода - 3л. Относно Ц. в събота ометох света,няма да пиша точно какво за да не ме убият с камъни Simple Smile .
Предпочитам да си угодя един ден в месеца, отколкото да ходя нервна и да крякам по всички, защото диета и предстоящ Ц ми влияят по този начин. Приятна вечер!

# 132
Не съм видяла тука някой да размахва пръст и камъни Simple Smile

Криска, с инат и желание за промяна издържам Simple Smile

# 133
Днес-въглехидрати-кафе,чай,1 портокал,макарони с кетчуп,2 л.вода за цял ден,половин порция за вечеря+2 домашни бисквитки.Хубав ден и спокойни събота и неделя!

# 134
  • София
Сети, как вървиш с кг?

Аз прецаках последната 4-ка, но тази съм супер стриктна.
Ще се премеря след плодовия, дано съм изчистила плюса, който най- вероятно имам от нережимните дни.

Напоследък се чувствам все надута, сякаш ми дойдоха прекалено многото въглехидрати.

Общи условия

Активация на акаунт