90 - дневна диета - тема 371

• 60 734
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Спазваш ли грамажи?

# 571
Здравейте, от днес се завръщам тук. Започвам от 80 кг. на 40 год. -168 висока.. Има ли фейсбук страница?

# 572
  • have faith and be patient ..
И аз реших да се  джойна малко след празниците Wink сега идва лято - череши дини, писна ми от това кето, тук поне всичко си хапвам Simple Smile започнах на шега пък каквото стане

# 573
Здравейте,идвам при вас...10 кг за сваляне и се надявам да устискам 😎
З: за днес нямах закуска
О: 4 варени яйца,1 ф.Бонус и марули
В: 2 яйца и салата

# 574
  • have faith and be patient ..
Кога според вас е най-малко зле да се изпие една ледена газирана бира.. Понеже съм фенка и само тази липса  ме тормози

# 575
  • Берлин
Ми...аз бих я била в ден варива. Не знам защо тогава, но най-добре ми се вързва 😂

# 576
Здравейте,
За бирата или варива или към въглехидрати да я зачислим... 😄Мина и водния при мен, тегаво вечерта, но изкарах. Резултат след първия воден
 - 6 за месец. Не ми личи особено много, но имам много за сваляне. Аз обаче се усещам по-добре. Дайте някакви идеи за плодови ден. Предвидил съм ябълки, моркови и броколи... Тегаво, тегаво...

# 577
  • София
Последния плодов го изкарах на киви, круши и портокали. Сега има много круши и им падна цената, идеални са ми.

Имах един доста дъждовен сезон аз, цяла седмица нула режим. Сега възстановявам щетите, почти съм където спрях. А можеше ехеей, поне 1-2 килограма още да съм в минус.

# 578
Минус шест килограма с много по-прост режим на хранене постигнах. Единственото, което трябва да съобразявате е отношението между приети и изразходени калории.

# 579
Минус шест килограма с много по-прост режим на хранене постигнах. Единственото, което трябва да съобразявате е отношението между приети и изразходени калории.
Споделете!

# 580
С помощта на специалист определих оптималното дневно количество калории според възраст, ръст, килограми, физическа активност. И в продължение на месец се стремях да приемам по-малко калории дневно. Използвах приложение на телефона си с което лесно следях колко калории приемам. Не съм избягвал каквито и да било храни. Внимавах единствено да не превишавам 1600 калории дневно.

# 581
И решихте точно в тази тема да се похвалите? Ми честито!

# 582
Благодаря

# 583
Няма по-затормозяващо нещо от броенето на калории за мен.
Екстра си е 90ДД 😉

# 584
Не съм ходила на диетолог. Една приятелка беше, свали много около 30 кг. Но на мен нейния режим ми е много тегав. Леща и Фасул постоянно, много малки количества... Но може би това е и дивидуал о за нея. Спазвате ли грама и? Аз като че ли не, но гледам да има много салата. И по малко от другото.

Общи условия

Активация на акаунт