90 - дневна диета - тема 371

• 60 729
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!Бях на тази диета преди 10 години..приключих към 60-ят ден със страхотен резултат от 82 кг на 55...След което продължиш да отслабвам и без режима...достигнах 50 кг които задържах до преди 8 месеца през които качих 6 кг..Бих искала да си върна моите 50 кг,опитвах на няколко пъти да я започна,но все не ми се получава,стигам до плодовият и прегрешавам😀Мисля че тук,споделяйки с вас и виждайки вашият прогрес и ентусиазъм ,ще ми е по-лесно и ще се мотивирам..И така,от утре започвам..Дано да успея да издържа на плодовият🙏

# 586
  • have faith and be patient ..
Лесно я спазвам, понеже и аз преди години я правих и имам горе долу изградено меню, и въпреки двете деца и мъж, всекидневно готвене за злояди хлапета, ходене на работа, мога да кажа че се справям за сега Simple Smile

# 587
  • София
Здраейте от мен 😊
Включвам се и аз при вас, защото от утре започвам режима.
Карах 90-дневната диета преди точно 10 години и за 2 месеца (втория малко през просото, а до третия не стигнах) свалих 12кг, които задържах 8 години, докато не забременях отново 😊
След втората бременност свалих килограмите с луд спорт 6 дни в седмицата, но след изкаран ковид зимата спрях спорта, поразхайтих се с въглехидратите и моментално лепнах 10кг.
Сега целта е да сваля тях.
Изкарах една кратка монодиета, с която свалих част от тях, но определено не ми беше по вкуса и няма да продължа с нея, затова отново съм тук, 10 години по-късно.
Ще чета вашите резултати за мотивация и ще споделям моите 😊

# 588
Здравейте! Навсякъде пише, че диетата трябва да се продължи точно 90 дни и после да не се спазва поне три месеца. След това, който има нужда може отново да я повтори.
Та, въпросът ми е не може ли да не се прекъсва, а да се продължи като начин на хранене? При мен ако не спазя дори ден диетата и веднага съм с 2 кг. отгоре. Не ми се мисли какво ще стане с тялото ми за три месеца 😥

# 589
След тези 90 дни има режим почивка, който също продължава 90 дни.
Закуската винаги е плод,  но обяда и вечерята са от различни групи. Пример:
Закуска- плод
Обяд- варива
Вечеря- протеини.
В по- старите теми потърси линк към книгата в първи пост.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 13:17 от Agora

# 590
  • София
Здравейте, включвам се и аз Hug
Жалко, че темичката малко е замряла, защото действа много вдъхновяващо и мотивиращо Heart
Бях на диетата преди 10 г. и тогава свалих 15 кг.
Днес вече ми е 30 ден, вчера - първи воден Animal Fish
Започнах така:
кг. 76
талия - 100 см. Cry
Към днешна дата кг. са 5 надолу, талията 4 см.
Та така че, пишете, да се подкрепяме взаимно Grinning

# 591
  • USA
Juls 18  страхотни резултати, продължавай все така!

# 592
  • София
Благодаря, и аз силно се надявам да продължат нещата така. Но вчера не знам дали не прекалих. Беше ми ден ВГХ, на обяд две филийки с лютеница и дотук добре, но вечерта хапнах половин купичка жито и три сладки, и на трета ми стана много сладко. Даже лентичката черен шоколад не оправи нещата. Та днес съм се свряла в ъгъла, хрупам си череши и кайсии и си трая Blush

# 593
Здравейте! Чета оттук-оттам из темите за диетата, защото всичко не мога да изчета. Видях, че има продължение до тази година, дори и до този месец. Хайде, някои по-стари диетуващи да пуснят някой и друг резултат за стимул 😃 От вчера я започнах, защото съм мама отскоро и вече се хващам в ръце да отслабвам. Поприбрах за тия 4 месеца от месата, но има половината още да прибирам 😃 Днес бях на варива и определено не ме наяждат. Нямам проблем с контрола над храната, напротив, но лещата, която изконсумирах днес, направоо... никакво засищане. Ще свикна, зная, но ми се ще да се порадвам и на чуждите резултати за тласък 😃

Нека и по-скоро започнали са споделят, де. Не се изказах точно по-горе 😃

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 19:36 от Viollaa

# 594
  • София
Здравейте, изтеглете си приложението за телефон-там има грамажи и примерни менюта и обяснения за всеки ден. За варивата-за обяд 300 гр готов вид и 150 гр . за вечеря. Варивата могат да се смесват тоест -леща супа+картофи или царевица и т.н. +салата от пресни зеленчуци и пълнозърнест хляб за обяд.За вечеря на половината без хляб. Ако не Ви стига правете големи салати или добавяйте неутрални зеленчуци-печени гъби,тиквички,чушки,патладжан . Режима работи ,но при всеки е различно.След това е хубаво да започнете и режим почивка и да се придържате към същия тип хранене ,за да не върнете килограмите Аз за 90 дни само с един воден ден свалих 8 кг.

# 595
Тепърва ще видя какво-що ще се яде. Като цяло не ям много варива, защото срам, несрам не мога да ги готвя 😃 Опитах с лещата - ставаше, ама не е моето за цял ден. Ще пробвам другия път с картофи и салати. Иначе пълнозърнестия хляб задължителен ли е, предвид че мога и без него? Четох на места че е, на места, че не е...

# 596
  • София
Хляба е задължителен-74 гр. -за това не се наяждш.Ако имаш фейсбук и там има група-качват се снимки и менюта ,въпроси.... Има много варианти за варира-в приложението има предложения за различни ястия. Просто трябва да минете една -две седмици и ще свикнеш,но е хубаво да се информираш ,за да не изпитваш глад,след това режима е песен Blush

# 597
  • София
Напълно съм съгласна с Весето. И аз по принцип мога без хляб, но сега си хапвам филийката и ми е екстра.
Виола, приложението дава идеи, а за деня на варива има варианти - ориз с гъби, картофи на фурна с каквито се сетиш подправки, в краен случай мен оня ден ме мързеше да си правя вечеря, и си направих зелена салата с царевица и си вечерях като пич Joy
Виж и книгата на първа страница, в нея също има менюта Heart

# 598
Напълно съм съгласна с Весето. И аз по принцип мога без хляб, но сега си хапвам филийката и ми е екстра.
Виола, приложението дава идеи, а за деня на варива има варианти - ориз с гъби, картофи на фурна с каквито се сетиш подправки, в краен случай мен оня ден ме мързеше да си правя вечеря, и си направих зелена салата с царевица и си вечерях като пич Joy
Виж и книгата на първа страница, в нея също има менюта Heart

Дайте някакви резултати  😃

# 599
  • USA
20 ден 4.000 надолу
ръст 168-59 кг днес
цел 50-52кг, инсулинова резистентност без медикаменти в момента, преди метфогама+л-тироксин, вмомента без
хляба го прескачам, днес плодове и зеленчуци

Общи условия

Активация на акаунт