Мами в арабски страни -10

• 20 807
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!
Ето ме и мен.В обедната почивка днес ме пратиха с моите дружки да пазарим подарък за един рожденик тук.Покрай него и аз си спретнах едно малко подаръче за по голяма съпричастност Laughingкъм случая.
Добре дошли на новите момичета!   bouquet.Много се радвам,че ни нараства групичката.
Камелчо,поздравления за студентския живот,който ти предстои.Пожелавам ти много забавления и запознанства с много приятни хора.И да идваш да ни навестяваш да разказваш как се развиват нещата при теб.  bouquet
Лек ден на всички и скорошно оздравяване на болните Hug Hug Hug

# 226
  Добър ден!Как сте?Аз сега съ събирам багажа,но реших да мина да видя как я карате  Hug
snowflek,разбира се,ч пак ще ви посещавам,но няма да е така редовно,както съм свикнала,но да не го мислим сега много   bouquet
Силве ти имаш още доста време до раждането.Желая ти лека бременност   love001
Миленче,как е Халид?Надявам се да е по-добре и дано да не се разболява,малкото съкровище Praynig.Радвам се,че сте решили да дойдете към Бг.Разбирамте,че не си много навита,като знаеш какво време се задава.Вие сте си свикнали на топличко.Хубавото е че ще се видите с роднини и приятели  smile3521
Нойче,браво на Дилън.Радвам се,че е добре и че няма почти никаква следа от цицинката.Цункай го от мен,за да му мине напълно  Kissing Heart
Water Lily,не се притеснявай.Всичко ще е наред.Тп не ти остана още ,мого време.Спокойно,мила ние сме с теб  Hug
Аз ще продължавам със събирането на багажа а на вас желя приятен следобед.На тези които са решила да си полегнат или да помързелуват,пожелавам приятна почивка.Много прегръдки и целувки на малките сладурковци  Kissing Heart

# 227
  • по пътеката
много сме се увели4или наистина, ама за добро, голяма компания сте на изток! Crazy 4овек да ви завиди за партитата по женски! аз минавам на партита по мъжки, то тук една  дама няма за сладка приказка! да умреш от скука, най- близко ми е дани! ина4е сме нищо ново, излизам колкото се може да събирам вит. д , слънцето е в моите коси, както казват тук за мене!направо не мога да се прибера за ифтар, в4ера правих салатата в движение! ама ми беше замаяно хубаво! вие сте добре! Peace Hug
 гледам, само дима да се оправи, капки за уши слагаш ли? newsm78 на нас така ни минава обикновено!
4акаме бебета скоро, да ни са живи и здрави, пак ме по4ва едно бебешко и снощи това сънувах , 4е ще раждам 4 бебе, ама си отивах, умираща! странното, 4е тати не беше  същия, хахаха! явно ми е пролетно! май ще се накажа да отида към пустинята! едно странно се събудих, не е гот да се видиш пътник към отвъдното! да не ви разстройвам с лоши мисли , искам и аз да мръдна  към  магазини,  но след рамадана, преди аид имам обещано, ина4е  да си мисли мъжа ми, дива пантера стои ли вързана!  Mr. Green

# 228
marsy,знаеш ли,че те сънувах снощи между контракциите(гастритната криза),които получих от палачинките,обаче като никога не мога да си спомня съня.Щом си се сънувала пътник,значи ще живееш дълго,за другото не мога да те успокоя,аз и трите пъти се сънувах бременна. Mr. GreenАма,вие с Ели просто си просите по още едно,само за бебета мислите. Laughing

Отивам да зубкам,тъкмо се израдвах,че курсът свършва в събота и ни съобщиха,че следващото ниво започва на 28.10.Няма почивка,ей Twisted Evil

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 16:54 от Noia

# 229
Добър вечер от мен!!

Аз съм тук, кой пита за мен?  Laughing
Само тайно ви чета и си трая  Laughing Laughing

Офффф, не мога да стигна до компа от мъжо...
Като залепне вечер и отива до късно...

Ама и вие колко сте изписали... бре,бре,бре, чак да ви се не начуди човек  Mr. Green
Само така, може в скоро време да ни номерират за най-бързо изписваща се темичка  Mr. Green

Миме, за защо не ми се обади.  Sad
Съобщението ти го прочетох чак в 13.30 и беше късно за всякакви действия  Sad

Малееее, какви хубавци си имате - Самито, Дима, Кхалед, Рая, Тарикците  Grinning (двама), на Ноичка съкровищата, някой пуснаха снимки вече, другите чакаме....

kamel4o, Честито за студентството!!   bouquet

Марси, и аз съм чувала, че да се сънуваш умираща е на добро и дълъг живот иншаллах!!

Манел, къде е?
Още ли  учи за изпитите?
Успех!!

На новите мами и бъдещи мами - добре дошли!!

Аз предлагам една срещичка на мамите в ОАЕ.
Давайте предложения!!

Лека вечер и да нацелувате малчовците!!!  Heart Eyes Hug  bouquet

# 230
Еи марси появи се наи-накрая.Не се притесняваи за съня,умрялото е на хубаво,но за бебето не гарантирам,4е и аз сънувах мъжко и резултата спи.Болен е с температура.Утре пак сме нас лекар.Омръзна ми ве4е.всяка седмица на лекар.дима иска само да я гушкам,4е била болна.само реве,сърди се и се тръшка.добре,4е е една приятелка да я стряска от време на време,4е аз ве4е изнемогвам,имам пришка на устата.фенка съм на супер нани.всяка ве4ер си ги гледам и ме хваща страх.ще по4на и да си ги записвам ве4е,4е знам ли какво ще ми доиде на главата. Laughing
всеки ден ходим с една приятелка (с мом4енце на 1г 4м) в едно и също кафе.като ни видят,4е се задаваме махат пепелниците и вазите от ниските маси Laughing С деца на море какво да правиш Laughing
утре отивам за визите,сигурно ще си ходим.надявам се 4е до средата на другия месец температурите няма да паднат под нулата.ще екипирам децата,а ние с мъжо сме лесни.

л\ба изгуби се.какво стана с работата?намери ли нещо което да ти хареса?
камел4о от рано стягаш багажа Laughing явно нямаш търпение.пожелавам ти наистина незабравими студентски моменти
нои4ка,мубарак каза,4е арабският ти е много добър,за на4инаещ и 4овек които не го практикува всеки ден .срам и позор за нас.Аз нали знам - аинди стига ми толкова Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 19:41 от mln

# 231
  • O.A.E./ Пазарджик
Милена, кога тръгвате?
Люба. звънях ти към 12.30 newsm78 нищо. обаждай се като си свободна. вечер сме на Бухейра с малкия. може и до Касба да идем. не смея да се обадя по Рамадан Simple Smileще ти пиша на лични за работа.
Марси, мила не се поддавай на такива чувства Hug

Ноя, евала!
отивам да къпя Зайед, че капна милия от търчане Laughing
лека!  bouquet

А, за среща няма проблеми! само, ако може да си дойде Бутти( 4-5 дни), че в тоя трафик такси не хващам до Дубай Mr. Green ако искате в някой парк та да си играят децата и ние да се видим  . Мамзар например.

# 232
  • по пътеката
тук сме с пълни тумбаци! #Crazy линда и тя запо4на да рамадани, 4е ме нерви тотално-не яде бе, а навън как да й дам да яде! котка една тука ми скъсява живота,като се е залепила за линда и линда за нея- един 4ас кръшен рев да дойде с нас на разходката, просто да си имам здравите нерви, за 4 няма да оцелея! стара пушка съм ве4е,но  явно млада душа нося!оба4е на мене ревове не ме дразнят, ама като гледам околните как ме гледат като, 4е съм обрала държавния резерв-  моля се на някой батко да й се скара  или заплаши -дано да хване  интерес към друго! онзи ден към едни дражета с бадеми! ама като яде по един два как да и купя  1 кило! и за страшно скъпи! ама търговците  в мол4ето, хитри, да не са насипно ,а ми нали е сладък аид и хората са задължени ! Tired
миленке, пак ли по4наха да се редуват! Whistlingболни деца си е голяма мъка! дано се оправите, сега  им вземи малко витамини! да ви кажа - страхотни снимки сте направили! гледам и се кефя, поне сте наблизко и можете да се видите! на мене най ми липсва детската среда за линда, тя ходи и иска да пипа вси4ки деца! иска да е с деца ,но ме е страх още, не вярвам да й хареса-децата тука са доста агресивни ! още за поздрав и един юмрук в гърдите!да свиква!
дано да е за дълъг живот сънят, милен4е не ме плаши, хихих Flutter лека ве4ер на вси4ки, дано е спокойна за мами  и де4ковци! Peace Hug

# 233
Здравейте и от нас!
Ей каква ни е хубава темичката, цъфтя от щастие!!!!!! Joy Joy Joy
Ей миленче много готино че ще идвате към бг, тук времето е много готино тези дни, сутрин е студено за по кожено яке а на обед за по туника и слунчеви очила!
Ох самито днес беше герой, за 6 месеца им взимат кръв и орина и беше голям герои докато излезнахме от манипулационнатаи спря да плачка, на мама смелчагата!!! Hug Embarassed
А иначе ние  е като меченце, 9,650 кг и 74 см, наистина е голям за възрастта си!
Ама не го тъпча, яде си нормално детето, дори тия дни не искада си яде кухнята!Но си мисля като вземе да пълзи и ходи ще заслабне! EmbarassedАко не на диетка  с мен!Вече му дадох картофено пюре с пиле и това е което може да яде по мног,чисто картофено не иска!Абе не е глупаво детето, а ме е страх да не го урочасат, всеки казва че е много лъчезарно дете и се смее на всеки!
Оле днес му купих една музикална играчка -калинка която пее ламбада и тои я гледаше като хипнотизиран, прях ли я и рев, много е сладък!
Ох маийка ми не спря да снове и да ми задава въпроси и забравих какво щях да ви казвам, !Хаиде до по късно!

# 234
Миленче, Hugна Мубарак за комплиментите.Тази вечер с Ния бяхме здраво похвалени пред цялата група от учителя,каза,че бил във възторг от интервютата,които сме направили,до сега само ние сме ги предали,и как сме били най-трудолюбивите и за това нивото ни било най-високо,изобщо двете българчета сме по-по-най,чак неудобно ми стана. Blush
Да нацелуваш мъниците и да се преборите бързо с болестите. Heart Eyes Hug HugНека да са палави,но здрави. PraynigАтли става все по изобретателен,по-нисък е от Д.Т. а се приближава и го удря отгоре по главата,след което почва да реве.Ако не ги гледаш в този момент,ще помислиш,че брат му го е ударил.След това гледа из под бретона и мята влажни погледи,с цел вижте ме колко съм чаровен,абсурд да си изям боя. Rolling EyesКреми,и той си пада по папкането и се чудя как да го огранича.Все трябва да има нещо и в двете си ръце,за да яде.Браво на Самито,голям юнак е. Hug

Миме,как сте с Зайед,какво правите през деня? Simple Smile

# 235
Здравейте  HugКак сте?Аз днес събрах едната част от багажа,утре продължавам пак.Налага се да го събирам,защото пътувам след 2 дни  #Crazy
Креми изобщо не се притеснявай за Сами.Много си е добре така детенцето.Аз също ,като бебе съм била доста пухкава,дори гривничката,която ми е била против уруки,почти не си е личала.След това като порастнах,до към 18г си бях слабичка(само мога да съжалявам,че не успях да си остана слабичка,но newsm78.....и сега си нося всички килца,какво да правя хихихи).Такаче,мила не го мисли изобщо това.На мен лично малкия много ми харесва.Голям сладур,можеби чара му е в пухкавите бузки /пу-пу/,ако беше тук сега щях да го нацелувам  Kissing Heart
Нойче браво на теб и на Ния,вие сте наша гордост   smile3501.Стискам палци за по-нататък.Оо,аз пък може да почвам курс по испански,но още не е сигорно  smile3506.Ноиа,Атли се проявява  типично за по-малък брат.Ние малките сме много хитри за такива пакости.Просто малки зверчета  Twisted Evil.И на теб мога да кажа същото ,като на Креми,изобщо не се притеснявай за това че си похапва.Нищо,нека да са живи и здрави малките юнаци.
Марси и аз знам,че ако сънуваш смърт,значи дълъг живот.Пожелавам ти,този дълъг живот да бъде изпълнен само с усмивки и положителни емоции.Не се притеснявай  Hug
Сега ви оставям,че ще се отправям към леглото  newsm46.Лека нощт милички и сладки сънища.Да не забравите да нацелувате малчуганите  Kissing Heart

# 236
Добро утро!!   bouquet Hug

# 237
Добро да е и от нас. HugЛек и успешен ден.  bouquet

# 238
Къде сте поспаланки? Simple Smile

# 239
Поспаланки друг път  Laughing
От 6.30 съм на крак,след поредна будна нощ.Халед рева като 4е ли някои го коли.Неможах да го успокоя около 4ас Shocked Не искаше нито биберон,нито вода.луднах.обикаляхме терасата в 3 4аса сутринта.Дима и тя се събуди и малко се постресна,4е никога не беше го виждала в такова състояние. Sad

Бях до консула,визите ще са готови тия дни и сигурно в понеделник ще летим.аз още се 4удя,но на мубарак наистина много му се ходи.то гъз път да видим само де,ще отидем сигурно за 20 дена.тия дни се мятам на пазар,да купувам якета и ботуши.

като се върна съм решила да направя Бг ЕгН на халид.питхме за виза тип Д,може да се подаде молба и в консулството,но пътво ще питам на Бг граница как седи въпроса с пе4атите.оле писна ми ве4е с тези визи Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт