Лакове за нокти - 148

• 36 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Ел, мисля, че второто се използва след първото, т. е. е олио за мазане след лакиране, а първото отстранява кожичките преди лакирането...

# 151
  • София
А какъв е продуктът им за кожички- олио за мазане, гел за отстраняване или...?

От този съм доволна:

и аз ползвам това от скоро, но съм виждала и такова ... кое е по-добро?

Не съм виждала второто, но и скоро не съм ходила до Лили и ДМ. Ще го пробвам и него. То е масло за нокти.

# 152
  • Варна
Днес реших да си взема топ лака Speed dry на Perfect.. Ами разочарована съм! Съхне мнооого бавно.. След 30 минути чакане все още не е изсъхнал.. Не знам как при вас съхне толкова бързо. Фаворит си ми остава Quick dry на Golden Rose, въпреки че понякога много ме дразни че се отдръпва.
И аз съм със същите впечатления от Спийд драй. Преди време съм ползвала и куйк драй, и той не ми хареса.
Elle.n, първото е олио за отстраняване на кожички, второто е подхранващо за нокти и кожички.

# 153
Essence имат и едно страхотно олио с кайсиево масло вътре, оранжева опаковка. Аз от него виждам голям ефект.

# 154
Днес реших да си взема топ лака Speed dry на Perfect.. Ами разочарована съм! Съхне мнооого бавно.. След 30 минути чакане все още не е изсъхнал.. Не знам как при вас съхне толкова бързо. Фаворит си ми остава Quick dry на Golden Rose, въпреки че понякога много ме дразни че се отдръпва.
И аз съм със същите впечатления от Спийд драй. Преди време съм ползвала и куйк драй, и той не ми хареса.
Elle.n, първото е олио за отстраняване на кожички, второто е подхранващо за нокти и кожички.
Какъв използваш сега ?

# 155
Добре де, кой е този бързосъхнещ лак който за броени минути изсъхва до степен да можеш да забиеш нокът в него и да няма никакви поражения? Grinning Не говоря за топ лакове които се пекат в лампи....

# 156
Е ти пък много искаш... няма такъв чак да забиеш нокът! На еси е хубав. : )

# 157
  • Варна
Сега привършвам wet set на Barry M - от него съм доволна, имам good to go на Еси, но той започна да ми се отдръпва и да ми нацепва лака, иначе и той съхне бързо. Открих, че ако при започване на отдръпването мина с друг топ лак покрай кожичките, няма такова отдръпване и отсичане.
За ускоряване на съхненето ползвам капките на Есънс, ако много бързам.
Много искам да пробвам и сеш вит, и смятам да го взема при следваща промоция, в него са ми надеждите Grinning
Долче, не съм открила досега такъв топ (но не съм и пробвала всички), но говорим да можеш да се лакираш и да се преоблечеш без поражения или да си легнеш да спиш без следи от чаршафи по лака примерно.
При мен не става номера с бързото лакиране на 2-3 слоя, само до степен да "дръпнат" леко, и после изсушаването им в дълбочина с бързосъхнещ топ. Супер, ако при вас работи с някой топ, но аз си чакам пълното изсъхване на всеки слой, иначе става мазало.

# 158
На Еси са хубави топ лаковете, но според мен много бързо се сгъстяват. Иначе и аз чакам да поизсъхне предния слой преди да сложа следващия.
Като казахте мазило за кожички покрай моята драма напоследък с кожичките се сетих, че имам един крем за омекотяване на кожичките на Есенс, който изрових и почнах да мажа.
Ето този
Скрит текст:

# 159
Поша е точно такъв, затова и много страдам, че вече е много труден а поръчване. Sob Взела съм и аз Сеш за проба, но не му е дошъл реда, че съм наредила поне още 10 топа. Преди си запасявах с Пош и хич и не съм търсила, сега пробвам всичко, което споменете белким намеря някой читав Simple Smile

Така и така се разписах да покажа и лака от днес Simple Smile Пиер Карден номер 41:

И един лак от вчера, който освен, че беше ужасен за нанасяне така и не изсъхна и замина в коша:
Скрит текст:

# 160
По темата за топ лаковете поне при мен GR Gel top, Perfect Gel и Сеш примерно (давам ги за пример, защото се водят с някакъв там гел ефект) са ок - съхнат много бързо буквално няма и 5мин, не се отдръпват, НО едно голямо НО само когато са пресни така да кажа. Когато започнат да се сгъстяват се започват и проблемите с отдръпването, пукането и съответно не издържат много. Ето доколкото може да се види на тези снимки, сега съм с GR Gel top и лака е на 4дни като няма отдръпване. Само се и поизтъркал при положение, че и ноктите отдолу не са в перфектно състояние.

# 161
Ехаа, какви красоти сте натворили за седмицата, в която не бях преглеждала темата Heart Eyes

Аз идвам с подобен на този
Скрит текст:
на Блъдчето. Гледах го от тук:
https://photo.rozali.com/19-idei-za-manikiur-sus-surca-za-sveti-valentin/2.html
Скрит текст:

Флормар 417, ГР Ice Chic  04

Това ми е едва втори-трети маникюр за годината. Не че толкова ми държат, но нещо нито време, нито желание имам. Cry

# 162
Прекрасни сте всички и много зареждащи ❤️❤️❤️
От мен нещо в тъмната гама

# 163
При мен този чудодеен топ е UV top на Perfect. Но да, бързо се сгъстява.

# 164
Аз от известно време използвам този топ. https://makeup.bg/product/424888/  Е не е като да не се отдръпва леко ,но май при бързосъхнещите това е всеобща болка. Сгъстяването също, въпреки че в сравнение с ув топа на перфект изкарва по-дълго време. На перфект на половината бутилка вече е сгъстен. Това май също се дължи на бързото съхнене... Иначе ibd ми бяха абсолютно непозната марка, но имам и няколко техни цветни лака и съм доволна.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 09:08 от Brainbug

Общи условия

Активация на акаунт