Лакове за нокти - 148

• 36 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,моля помогнете,търся си мн блед розов лак,все едно ноктите са стъклени,като снимката.Да кажете марки и номера ако знаете.
Благодаря ви много предварително.

# 166
Уау каква прелест са последните страници ❤️❤️❤️
Както винаги Свети Валентин е след Свети Валентин 😃🙃😃

https://www.instagram.com/p/CLbGOYUM5Vy/?igshid=b4q1j6ijlw3w   
Essence - Winter glow... Лака по принцип е МАТ, но само по принцип

# 167
  • София

Golden Rose Colour Expert 54
Много труден за снимане корал. Лака е перфектен като консистенция и на 2 пласта покрива перфектно, за разлика от Essie Too Too Hot.
Имам проблем с избора на топ лак, чета мнения, но все още не мога да открия моя.

# 168
strawberry, и аз търся такова кристално розово, но не намирам. Най-много това се доближава според мен:

essie-muchi muchi

essie: madmoiselle

# 169
strawberry, и аз търся такова кристално розово, но не намирам. Най-много това се доближава според мен:

essie-muchi muchi

essie: madmoiselle
Благодаря ти,тези ги гледах и аз,но май не са точно този цвят,който търсим🤪.
Една дама беше търсила преди време същият цвят и я бяха посъветвали кои марки и цветове се доближават до желаният цвят,но непомня в коя тема беше и коя беше потребителката.Ако някой има идеи казвайте момичета,вие имате опит.

# 170
В тази тема беше, но потърсете в някоя от по-старите. Мисля, че едното предложение беше за GR City Color 05.

# 171
Еситата имат такива цветове (казвам тях, защото са ми най-достъпни и ги гледам често) в светлата си гама с хубав топ лак ще се получи този ефект, Ballerina slippers май се казваше цвета.

Аз днес вече не издържах и се намазах с едно брокатено черно, само зимата слагам такива цветове.
Скрит текст:

53 Catrice Darkness before pleasure

# 172
Обожавам такива брокатени лакове, и аз ще си взема този Катрис. Сгъстява ли се бързо ?

# 173
Топа на IBD ув ли е?

# 174
blondyberry, не се е сгъстил, от около 2 години го имам и не се лакирам честно с него, като нов си е, бързо съхне. Само капачката много ме дразни, защото квадратната отгоре всъщност е фалшива и отдолу има едно мъничко кръгло капаче, което лично на мен не ми е много удобно.

amini, топът е Essie Good to go, имам и Gel Finish-a, който дава още по-хубав блясък ама брутално се е сгъстил, а е едва на средата на шишенцето и ще иде в кофата 😕

# 175
В тази тема беше, но потърсете в някоя от по-старите. Мисля, че едното предложение беше за GR City Color 05.
Да в тази тема,но непомня в коя точно,а те са много🤪

# 176
  • София
От мен това. Естествено мисля, че на лявата ръка се получи по-добре

# 177
търся си мн блед розов лак,все едно ноктите са стъклени,като снимката.Да кажете марки и номера ако знаете.
Благодаря ви много предварително.
ГР Сити калър номера 04, 05, TwentyOne номер 11, Флормар 397 Rose Coral. Най-отляво (на снимките с всичките 5 лака) съм снимала за сравнение и ГР Сити калър номер 01- млечно бяло е. Също много хубав цвят. Heart
Бел 07 също е много хубаво бледо розово, но не мога да го снимам сега. А Бел 16 пък е по-наситено розово (спрямо тези които съм снимала обаче Grinning ), все е в гамата на много светло розовите, но мисля, че беше плътен като консистенция.
Скрит текст:
ГР Сити калър 04, 05, без и със светкавица:

Всичките 5 лака, в изброения по-горе ред, първо без светкавица:

И върху блистер Grinning На долния ред на 1 пласт, на горния- на 2 пласта (на снимките без светкавица розовото изглежда почти бяло):

В момента съм с ГР Сити калър 01 (млечно белия) на 1 пласт под декорациите на средния пръст:

Джулс, страхотно! Heart
По-късно ще надникна и назад Wink

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 15:15 от dolce miele

# 178
Взех си GR city color 21.Светъл люляк  и няма хващане на снимките.Непокривен,на черти,но съхне бързо.Нещо не ми харесва четката.Взех още един цвят и ако той така седи на черти няма да взема пак.По-късно снимки.Яд ме е ,че спряха rich color. Аз докато си набавя топ лак ще се видя в чудо.
Пърфект топ лак.Най-ужастния топ.Не съхне,а в тийн годините само него https://vmcosmetic.com/bg/perfect-top-lak
А на този поне 2 пъти трябва да се мине,че на има нещо лъскаво.Първия пласт,като че ли попива в лака и седи матирано https://catrice.eu/bg/nokti/top-lak/detaili/catrice-cosmetics/su … oss-top-coat.html
И следващия мисля,че е нов.Има блясък,но едва съхне.За разлика от Пърфект съхне.https://www.dodis.bg/essence-top-lak-ogledalen-bliasak.html
За топа на GR се знае.Сега съм поръчала Avon и още един Catrice 2в1.

# 179
Лилипан, имам го, затова се сещам какъв е, ха ха Joy Първият топ лак е нехаресваният тук Top Shine: въпреки описанието му, никак не съхне бързо, обаче пък е идеален за нанасяне върху ваденки и декорации- под друг наистина бързосъхнещ лак. Не ми размазва ваденките, аз лично не се оплаквам и от блясъка му. Понякога го нанасям на 1 пласт, за да освежа лак на няколко дни, обикновено след това се позиционирам да гледам тв или да пия кафе Grinning

Общи условия

Активация на акаунт