Лакове за нокти - 148

• 36 241
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Аз като видях златничкото на Леа и нали съм сврака, ей това сътворих:

И без това един Medusa си чакаше реда, та викам си ще съчетавам, пък каквото стане.
Пп Лаковете са GR nail lacquer 308(златен) и Medusa 236(има и още едно номерче 109, пиша и двата за всеки случай). Много особен цвят, нещо като много тъмно маслено зелено, почти черно със златен шимър, неуловим за снимка. Декорацията е ваденки.
Все пак успях да уловя цвета на лака на "стайна" светлина и реалния цвят на Medusa-та е нещо такова:
Скрит текст:

# 211
Много красиви неща, момичета Heart Eyes

И аз се вдъхнових с наличните.

# 212
  • София
Аз като видях златничкото на Леа и нали съм сврака, ей това сътворих:

И без това един Medusa си чакаше реда, та викам си ще съчетавам, пък каквото стане.
Пп Лаковете са GR nail lacquer 308(златен) и Medusa 236(има и още едно номерче 109, пиша и двата за всеки случай). Много особен цвят, нещо като много тъмно маслено зелено, почти черно със златен шимър, неуловим за снимка. Декорацията е ваденки.
Все пак успях да уловя цвета на лака на "стайна" светлина и реалния цвят на Medusa-та е нещо такова:
Скрит текст:

Джасте, седя и се любувам на красотата, която си сътворила Heart

# 213
Ооо, Джулс, много, много благодаря. Kissing Heart

# 214
Джаста, останаха ми очите, страхотно е! Heart

# 215
Този златният ГР ми е много любим, дали се намира още някъде, Джасте?

# 216
Арабескче, идея нямам. Даже нямам спомен кога съм го купувала, отдавна ще да е било. И е почти пълен.

Брейн, Kissing Heart.

# 217
  • Варна
Страхотен е този тъмнозелен Мedusa! Джаста, от къде си го купувала, гледам, че е турска марка?

# 218
Тина, доколкото помня от Елитис. По едно време бяха наводнили рафтовете в лаковия сектор с тях, но беше преди доста време.

# 219
От мен една неуловима сигнална фуксия❤ Много любим цвят на любимите изпилени отново до дъно нокти 🤣

# 220
georgieva, кой е лакът? 💚

# 221
Обаче, темата ни е невероятна!!!
Lea определено радваш с ноктите си, ще се радвам да показваш по-честичко!!!
Джаста както винаги перфектна.
Всички сте уникални момичета, много ви се радвам ❤️❤️❤️

# 222
georgieva, кой е лакът? 💚
Китайте от магазин за левче.

# 223
Аз вчера отрязах до дъно след като ми се разслои един нокът и ми се отлюспи лакът отгоре, та се наложи еспресно да чистя и да режа наред. Известно време ще карам на заздравител, имам няколко с цвят и като го сложих установих, че много прилича на коментирания розов нюд от предните страници.

Скрит текст:

# 224
Здравейте, изчетох цялата тема и се нововдъхнових, ама утре ще действам. Сега мога да покажа едно старо изпълнение с ГР сити Колор 05.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 23:05 от WavyGirl

Общи условия

Активация на акаунт