Лакове за нокти - 148

• 36 234
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Този есънс суиит ас кенди го имам-не е кристално розов. Става на черти при мен, не е по-добър от еситата.
и аз го имам и е уникален за мен, явно лоша партида
Скрит текст:
показвала съм го

# 196
Интересно. При мен няма общо. Тогава си го взех, защото ми досвидя  за еси фиджи и мислех, че са подобни. Едно, че после си взех фиджи и нямат нищо общо, но и есито ме разочарова с черти. Може и от моите нокти да е. Simple Smile На теб ти е супер.

# 197
“Стъклените” лакове на Еси са Allure, Mademoiselle, Ballet Slippers, Fairy Taylor - поне на три пласта, ако не и повече, за да не прозира плочката. Показаните на ГР много се доближават до Еситата като краен резултат.
Не съм се включвала в новата тема, напоследък се лакирам набързо и съм със “скучни” едно цветни нокти, на работа трябва да ми е по-дискретен маникюра и като изкарва по 5-6 дена не ми остава време за експерименти. Увеличих пак колекцията тези дни и ще трябва пак да си слагам спирачки.
За бързосъхнещите топове - аз си оставам вярна на Сеш Вит, въпреки че много почвам да му се ядосвам като наближи средата на бутилката. Купих си и специалния му разредител, обаче не мога да го докарам до ефекта на прясно отвореното шише.
И за да не е празно записването- набързо лакирана без очила преди 5 минути с Essie Island Hopping, вече мога да си пипам навсякъде благодарение на топа.

# 198
Хаха, вярно че беше Ballet Slippers, откъде ми дойде тая балерина 😂 мен точно това наслояване ме дразнеше и го подарих Simple Smile

# 199
Ето, ако не е много нахално, да се включа и аз с нещо от онзи ден 🙂

# 200
Еха! Грам не харесвам нищо с животински елементи, но това е много изпипано и елегантно Heart

# 201
И на мен много ми харесва.
Леа, добре си ни дошла. Хубави нокти и хубав маникюр, ще ни е приятно да ни радваш с твоите красоти.

# 202
Благодаря! Simple Smile Не съм голям специалист, но са ми много чувствителни кожичките и се разраняват дори и от леко пилване, та по принуда сама се лакирам. Не ставам за ходене в салон. Опитах няколко пъти, но беше много болезнено и се отказах.
Благодаря за приема! Ще се включвам с удоволствие и аз при вашите красоти! Simple Smile

# 203
Прекрасни сте. От мен като за без нокти, толкова 🤷‍♀️😀

# 204
Въобще не си "без нокти". Дължината е "естетическа" според моите предпочитания за нокти, цвета е нежен и красив. И аз режа и пиля всичко до почти живец, хаха, всяка седмица играе пилата. А преди като ученичка.. С какви ноктаци ходех, аххх, вечно лакирани и дълги, гледаха ме с" ахааа" :д и много ми се радваха. Но няма сила дето да ме накара да си пусна отново.

# 205
mountain_crystal, сякаш аз съм писала ♥ Обожавам късите до живец нокти, стига плочката да е по - големичка Stuck Out Tongue От ученичка започнах да ги правя и с течение на време с избутването и рязането на кожите плочката ми доста се промени към по - добро - стана по голяма, а и роля изигра дългото носене на ужасно големи нокти и сякаш живеца се издължи Grinning По едно време бяха толкова дълги, чак ципът на дънките не можех да закопчая Grinning Сега само ги дебна и видя ли че са пораснали над живеца - пила Grinning То и за това май преди ми се раздвояваха, че бързах да ги изпиля и търках в двете посоки.

# 206
Здравейте прекрасни! От декември насам нямах вдъхновение, та само си четях и харесвах, до днес!

На живо зеленото е по- убито. Лаковете са Flormar full color fc24, Perfect f1, Flormar mattifying top coat. Декорацията е ваденка.
Хубав уикенд!

# 207
Благодаря! Simple Smile Не съм голям специалист, но са ми много чувствителни кожичките и се разраняват дори и от леко пилване, та по принуда сама се лакирам. Не ставам за ходене в салон. Опитах няколко пъти, но беше много болезнено и се отказах.
Благодаря за приема! Ще се включвам с удоволствие и аз при вашите красоти! Simple Smile
И аз не ходя в салон, от хипохондрия и също си правя ноктите сама.
Един цвят успявам да поставя и карам така, както съм сега -

# 208
Георгиева, и аз като теб, ххаха. Като ученичка винаги с дълги нокти, че плочката ми беше миниатюрна. Преди около 5 години започнах да ходя на маникюр и от това, че не пилех постоянно и че ми бяха избутвани кожичките, плочката ми стана много по-голяма и хубава. Това всъщност ми е плюса от ходенето на маникюр 😉 Нямам никакво намерение да започвам отново. Всички тук ме зареждате страхотно ❤️

# 209
mountain_crystal, сякаш аз съм писала ♥ Обожавам късите до живец нокти, стига плочката да е по - големичка Stuck Out Tongue От ученичка започнах да ги правя и с течение на време с избутването и рязането на кожите плочката ми доста се промени към по - добро - стана по голяма, а и роля изигра дългото носене на ужасно големи нокти и сякаш живеца се издължи Grinning По едно време бяха толкова дълги, чак ципът на дънките не можех да закопчая Grinning Сега само ги дебна и видя ли че са пораснали над живеца - пила Grinning То и за това май преди ми се раздвояваха, че бързах да ги изпиля и търках в двете посоки.
Да, да, определено!
Аз също съм с дълга и равна плочка и колкото и да пиля, никога няма да станат "къси" хаха. Дълъг маникюр според мен и за мен би отивал много повече на дами с къси пръсти, с къси нокти или дебелички пръстчета, за да издължи визуално. Дама с тънки пръсти и дълги плочки генетично, пусне ли маникюр, ми е в повече. А все така се носех като ученичка и с едни ярки лакове, или пък телесни с блестящи частици, перлени, златисти... Все тонове, които в момента ненавиждам хаха. Било ми е трудно да върша някои дейности с дълги нокти, като бутоните на старите телефони, дистанционното на тв.. Хаха

Общи условия

Активация на акаунт