Лакове за нокти - 148

• 35 703
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Не speed dry си е..😐

# 631
  • София
Дойдоха Grinning

Този отляво го получих и аз (не е много покривен, поне на блистера)
Dolce, ето Flormar PL238 на два пласта, според мен е задоволителна покривността

# 632
Джулс, честит 454 и на теб Grinning Мерси за снимката на 238, скоро със сигурност ще го пробвам и на нокти Blush

# 633

Едно бърэо пепелно роэовко от мен.

# 634
Аз си останах без лак днес, но и без сили ... НО си заслужаваше! Момичета страхотни сте! dolce е голяма подстрекателка и утре очаквам прословутия перлен флормар от мейкъп, разбира се + още няколко неща.
Черпя ви виртуално, моят мъник стана на 1 годинка днес
Скрит текст:

# 635
Ел, честит рожден ден на детето! Blush Да е много здрав и да има безгрижно и щастливо детство! Simple Smile
Скрит текст:
Тази красива торта ти ли я направи? Simple Smile

# 636
Честит и благословен да е малкият юнак, Елен❤ Да расте здраво и слънчево дете❤
Днес ще махам Джесиката, която е в чудесно състояние, но не издържам вече, доста вода и търкане имаше тези дни и леко връхчета са ожулени, но на живо не личат толкова, като на снимката

# 637
Ел, Честит Първи Рожден Ден, на Малчо!
Да ти е жив и здрав, да има весело и безгрижно детство и да порасне голям и умен мъж за гордост на Мама.

Пп Тортата изглежда съвършена. Yum

Аз още съм със стария лак, като сменя ще покажа новия фасон. Grinning

# 638
Благодаря ви, момичета! 💚 Тортата не съм я правила аз, не съм работила със захарно тесто, но можеше да спретна една без такава окраса, но нямах физическата възможност.
В края на седмицата ще пътувам до родния ми край и мисля да прибера много оставени лакове там 😂 и не знам къде ще ги крия мъникът като започне да рови навсякъде хах

# 639
  • Измир
Elle, да ти е жив и здрав рожденика 🎈🎉!
Аз съм с Пастел 762 KIND

# 640
олгарита, брутален е Heart Eyes

# 641
Олгарита, Heart Eyes
Аз, с Флормар 238 Wild rose, 227 Milk foam и модерна цапаница Grinning

Скрит текст:
Исках Sea foam да сложа, но понеже са много подобни с Milk foam, хванала съм него Grinning Тъкмо се бях лакирала чудесно и забих нокът върху средния пръст Joy Та цапаницата е резултат на поправка Wink

Куик драй този път ми помътни само леко връхчетата (пълен е с изненади Laughing ) и слагах и втори пласт топ. На някои снимки се вижда; интересното е, че чак сега вече не го виждам това помътняване- след повече от 12 часа:

Този лак ме кара да се чувствам много блондински (не че не съм) Grinning Мислех, че няма много да ми отива- и аз не знам защо Thinking , но ми хареса колко е наситен и на нокти. 

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:14 от dolce miele

# 642
Горните рафтове на гардероба ползвам аз, превзела съм всичко 😉 Дъщеря ми, на 5 години отсега си мечтае как ще и давам всички 😆

# 643
  • При децата ми
Скрит текст:
Честит 8-ми март, мили дами! Бъдете здрави, обичани и уважавани! 💐
За празника съм с един позабравен L.O.V.inity:

И малко от преди това:

Уауууууууууууу!

Очите ми останаха!:smile:Heart Eyes

# 644
Моята дъщеря още преди 2 години (когато поднових лакирането) беше инструктирана да не ми докосва лаковете.
Скрит текст:
Добре, че за това нещо слуша, че принципно е палава Laughing Цял шкаф имам за лакове и принадлежности, но и преди не ми бяха нависоко (защото разбра, че не бива да ги пипа). Понякога я лакирам да се покефи. Междувременно си говорим да не гризе ноктите, първо да станат хубави, пък по-нататък лакирането...Иначе си мечтае за лакове, естествено Grinning Много доволна остана от детския лак. Blush

Общи условия

Активация на акаунт