Лакове за нокти - 148

• 35 705
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета. Аз отдавна не съм си показвала ноктите тук, някои може да ме помнят със стария ник, но по-скоро едва ли 😄
С тоя хоум офис, с който съм се заробила по цял ден вкъщи нямам никакво желание през последната година за някакъв по-интересен маникюр. Пълна скука и лакова апатия. Та се записвам пак при вас, с надеждата да се мотивирам от красотите ви.

Днес, като за изпращане на зимата, спретнах това:

Скрит текст:

Цветът е по-светъл и ярък в действителност, но не ме бива в снимките.

# 616
Георгиева, розовото ми прикова погледа Heart Eyes Cupid И лилавия ГР до него...
За мен Флормар са хубави лакове. Ако проблемът е в тънката четка, то трябва да се търси лак с по-дебела.
Тути, стига де...омазване...Ето това E сериозно омазване Stuck Out Tongue Winking Eye  Наложи ми се да се върна и да видя къде е това омазано при теб Grinning
Кристал, ще се радвам да покажеш тези лакове Grinning
Fear not, Aria ли е старият ник? Thinking Не ме бива много по тези неща, но такава асоциация направих... Blush

# 617
Май само аз не съм минавала през Лили.. до кога е тази промоция 😁🙈

До края на месеца. Имаш време, Бенчи. Sweat SmileSmile

# 618
М, не е Ариа това според мен. Ноктите не приличат на нейните Grinning

# 619
  • София
Тези лакове получих днес от емаг

Със смесени чувства съм към PL 122. Нещо май не ми е много по вкуса.

# 620
Този отляво го получих и аз (не е много покривен, поне на блистера), този в средата изглежда просто чудесно! Нямам търпение да го видя на нокти Grinning
Арабеск, възможно е, просто такава асоциация направих Grinning

# 621
  • София
В близките дни ще пробвам ST 12 Litle Romance. И на мен ми е интересно на нокти как ще стои.

# 622
М, не е Ариа това според мен. Ноктите не приличат на нейните Grinning

Това ме подсети, че наскоро си мислех как вече в повечето случаи мога да позная ноктите преди да видя името на момичето и се чудех дали ако се срещнем в някой магазин ще се "познаем" Joy
Трябва да си направим едно голо предизвикателство - без лак Joy

# 623
Ха ха, мене доста трудно ще ме сбъркате Stuck Out Tongue Winking Eye Или поне така си мисля Grinning
Междудругото, и аз се заглеждам по нокти и понякога и аз се чудя дали на живо бих разпознала нечии нокти Blush

# 624
Не съм Ариа 😄
Ah, Wilderness! ми е предишния ник, но казах че едва ли ме помните, понеже не се застоях много в темата.

# 625
Никът ми е познат Blush

# 626
  • София
Май само аз не съм минавала през Лили.. до кога е тази промоция 😁🙈
Във Фантастико също има намалени.

И познайте като влезнах да пазарувам там, накъде се насочих и какво купих .Innocent

# 627
Със сигурност не са лакове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 628
Момичета, помагайте... Търся топ лак, който изсъхва бързо, подобен на perfect speed dry. Старите разфасовки ми свършиха, купих нов, но резултата беше покрътително лош. Изхабили са формулата, този път съхнене нямаше сутринта се събудих със сдъвчен манекюр. Няма нищо общо с предишният. Търся подобен, на друга марка. Изключително доволна бях от него,но сега ще помоля да споделите своят опит.

# 629
Да не си купила Тop shine вместо Спийд драй (просто предположение)? На опаковката му също пише, че съхне мигновено- да, ама не...

Общи условия

Активация на акаунт