Лакове за нокти - 148

• 35 689
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Долче, Флормар 465. Не му устоях като го видях! Отдавна си търся нещо сиво, а пък този леко лилавее и има сини отблясъци (май на това му казвате шимър). На живо е много красив! 🙂
На ваденките им хванах цаката и докато ги суша със сешоара ги попритискам леко от време на време. 🙂

# 661
А като име как се води този 465? А ваденките ги сушиш, някакви специални ли са? Аз досега нищо не съм сушила и се закрепват екстра и на ноктите с ваденки лакът ми издържа до последно. Thinking (иначе и на пликчетата на моите пише да се сушат със сешоар, но не съм пробвала).

# 662
  • София
Ето го "хитовия" Флормар Grinning
Dolce Heart

# 663
На Флормар е ето този. Ето и ваденките:

Аз си ги суша и така ги изглаждам, а отгоре излишното го изпилвам косо, да се махне и после топа.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:04 от Lea S

# 664
Juls уникални нокти имаш...и прекрасна плочка ❤❤❤

# 665
Изобщо не можах да хвана цвета на този ГР, но поне най-после се лакирах, даже тествах новите придобивки. Лаковете са GR diamond breeze 04 plum sparkle, essence shine last & go 05 sweet as candy, miss selene 174

Скрит текст:

# 666
  • София
Juls уникални нокти имаш...и прекрасна плочка ❤❤❤
Маме, благодаря ти, много мило, но твоите са просто супер Heart Eyes
А как винаги ги правиш професионално...HeartHeartHeart

# 667
Значи... Такава хамалогия да суша ваденки не мога да си причиня Grinning
Айде утре ще слагам и аз тоя прословутия Флормар Grinning

# 668
Джулс, наистина ти стои страхотно, а и добре си го снимала Cupid
Леа, ще се търси това сиво... Grinning

# 669
Добър ден 🌞 Пробвах част от новите придобивки снощи😁 Цикламата не е лоша, но очаквах по - ярка да е. Свежичко стана, макар че трябваше на плътна бяла основа да сложа ваденката, а не на млченото.

# 670

От мен едно класическо червенко на крак  лакирано Heart Eyes Innocent

# 671
Здравейте отново, дами. И от мен малко червено.

# 672
  • Бургас
Много красоти, последния цвят е приказен.Heartbeat

# 673
Момичета, излезе ми сега реклама, че доста лакове на ГР са до 14.03 на 59 стотинки. Може да разгледате Simple Smile
https://goldenshop.bg/index.php?route=product/search&search= … WDqMZNfsgf98LBBgE

# 674
Малеее Осмичкееее, какви са тези цени 😱
Купих 10 лака + още неща 😁 Ще ме изхвърлят от вкъщи..добре, че съм бременна и имам оправдание с хормоните 😂

Общи условия

Активация на акаунт