Лакове за нокти - 148

• 36 136
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник, момичета!
Страхотни неща сте показали пак❤

Кажете ми, има ли смисъл да си купувам електическа пила. С оформянето се справям с нормална пила, обмислям да си купя за почистване на кожичките и около тях и на тия проклети втвърдявания, които така ме мъчат и трябва постоянно да  ги режа с клещичките. За оформяне поне за начало няма да я използвам, понеже според мен има голям шанс за грешка и да се отнеме повече от необходимото.
Също моля ви препоръчайте ми нещо за омекотяване на тия проклети кожи, тази зима просто вече е нетърпимо, оправих ги в четвъртък и се лакирах днес вече пак са са сухи, като само вчера пропуснах мазане. Вече не знам... имам маслото на Еси, купих си грижата за кожички на Сефора, предните 2 вечери ги мазах с маслото от маракуя, което ползвам за лице...

# 91
Кфемът на the body shop- Hemp . Това е най-доброто, което някога съм полэвала эа ръце и кожи, стават супер меки эа отрицателно време. Струва обаче около 10-14 евро, но е много икономичен крем.

# 92
За мен си струва да се купи ел. пила. Ползвам я за всичко аз Grinning С обикновена пила пиля само за завършек и за доизкусуряване на формата...Мажа с крема Q10 от Лидъл, имам техен и SOS, но мажа и с масло, зехтин и кокосово масло също (понякога, не ежедневно).

# 93
Аз от всичките кремове дето съм използвала съм най-доволна от домашния(мас и невен) и най-обикновен вазелин.

# 94
  • Перник
Аз от снощи съм със SBN Анелия:

# 95
https://www.instagram.com/p/CLUIUAwD2ZF/?igshid=1hopfiy43hhwl

Мазалото е на принципа "суха четка", а златното са едни парченца с кутийка Grinning

В Инстаграма ми, който е само за тази тема, видях снимка с маникюр с червени сърчица в основата на ноктите, на всеки пръст беше декорацията, а основният цвят сякаш беше нюд някакъв. Профилът беше с име Кейт нещо си... Дали момичето пише в темата? Не мога да я намеря сега, а много искам да знам как са правени сърцата, защото много ми харесаха Heart
Ако се познае някой, моля да вика Grinning

# 96
  • София
Много красив и интересен цвят, хубава нокътна плочка.

# 97
ГР Гел шайн имат подобен цвят...
Арабеск, дай снимка на сърчицата да ги видим! Simple Smile Чудесно "мазало" Heart Eyes

# 98
Долче, не мога да намеря профила, затова по спомен описвам Grinning Иначе, ако я намеря в Инстаграм, ще я питам дамата, но одеве презаредих фийда и снимката изчезна... 😂

# 99
  • София
https://www.instagram.com/p/CLUIUAwD2ZF/?igshid=1hopfiy43hhwl

Мазалото е на принципа "суха четка", а златното са едни парченца с кутийка Grinning

В Инстаграма ми, който е само за тази тема, видях снимка с маникюр с червени сърчица в основата на ноктите, на всеки пръст беше декорацията, а основният цвят сякаш беше нюд някакъв. Профилът беше с име Кейт нещо си... Дали момичето пише в темата? Не мога да я намеря сега, а много искам да знам как са правени сърцата, защото много ми харесаха Heart
Ако се познае някой, моля да вика Grinning

Това ли:
Скрит текст:

Много хубави нокти и комбинации показвате момичета, аз в последните 3 месеца съм се лакирала сумарно 2 пъти и на всичкото отгоре лаковете издържаха супер кратко време ( единият се беше обелил на люспа след по-малко от 24 часа) та дори не съм и снимала, та затова само се радвам на вашите красоти и минавам да дам по едно палче на всички Simple Smile

# 100
Ах, как успяхте вече две момичета да я намерите Grinning Велики сте, благодаря ви! 💕

# 101
нещо от 2015та и се надявам тази вечер да имам време за лак

# 102
  • Измир
Арабескче, не е мазало, хареса ми.
Ето, че пак сме на една (розова) вълна Румяна, Лилипан 💗

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт