Лакове за нокти - 148

• 36 165
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Пробвах един страхотно искрящ сребрист магнитен лак на born pretty върху телесно розов на 21. Нещо се забавих с магнита и не се очерта добре, ама другия път по-кадърно Simple Smile

# 106
От мен любим ГР WoW 63 ♥ На втората снимка е по - реалистичен цвета, ама качеството е ужас. Куйк драйът ми май почва да се сгъстява и гадно одръпва връхчетата..

Скрит текст:

# 107
Не знам защо излиза такъв цветът на flormar. Лаковете са матирани essence shine last & go 05 sweet as candy, flormar full color fc13 squashed raspberry. Flormar е на 1 пласт.

Скрит текст:

# 108
Ха, Ел, направо Squashed Raspberry на някои снимки прилича на Bright Azalea Grinning Матирането как му променя цветът всъщност (на живо)- леко по-тъмен ли изглежда, отколкото в шишенце? Все забравям да ти кажа, но много ми харесва как пилиш в последно време, а и дължината много ти отива!
Георгиева, ще ми е интересно да те видя с още по-заоблени нокти Blush
Момичета, имам мазол на един пръст. Острих много моливи на детето, доста изхвърлих, защото бяха твърди...чак после видях големия мазол- такова нещо досега не ми се е случвало. Какво да го правя (пълен е с течност) или да чакам сам да "изчезне"?

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 21:28 от dolce miele

# 109

Стана малко нескопосано, но лакът е много кофти за нанасяне - хем не е гъст, хем става яко на черти, дори и при по-тънък слой. Отделно е с една права четка, която затруднява постигането на прилична извивка.

Долче, според мен остави го да си мине сам, за да не се инфектира.

# 110
Долче, ако ти пречи можеш с една почистена игличка със спирт да го пукнеш щом има течност. И повече нищо не му правиш. Така даже мисля, че по-бързо ще зарасне.

# 111
Ха, Ел, направо Squashed Raspberry на някои снимки прилича на Bright Azalea Grinning Матирането как му променя цветът всъщност (на живо)- леко по-тъмен ли изглежда, отколкото в шишенце? Все забравям да ти кажа, но много ми харесва как пилиш в последно време, а и дължината много ти отива!
Мерси, dolce!Започвам да свиквам с къси нокти. Цветът е някак по-изкрящ, не толкова розов, по-светъл. Много стар лак е, преди много си го харесвах.

# 112
Ел, и аз много си го харесвам този цвят Wink
Елмайра, на снимките изглежда чудесно и нищо нескопосано няма! Heart Eyes
Блъд, може и да пробвам с игла (така правя когато е на стъпалата)...Като завехне кожата ще пиля с ел. пилата, дано да е скоро, че постоянно мокря ръцете си... Thinking

# 113
Момичета, от кой разредител за лак сте доволни, който да не променя качеството на лака. Търся за топ лак.

# 114
Блонди, аз съм доволна от този:
Скрит текст:
Има го в Елитис и мисля и в Лили.
Всъщност аз само този съм ползвала, но не виждам причина да го сменям, върши чудесна работа и е икономичен.

# 115
+1 и от мен за разредителя на Перфект. Купувам го от Лили. Обаче бързосъхнещите топове предпочитам да "разреждам" като използвам наполовина и после смесвам съдържанието от 2 шишенца в 1 шишенце. Иначе може да се наложи да се развеждат почти на всяко ползване...С обикновени топ лакове и лакове не се получава така.

# 116
  • София

Essie - Too Too Hot

# 117
  • Варна
Пампита, страхотен цвят! И на мен ми се носят ярки цветове от известно време.
И аз ползвам разредителя на Пърфект. Гледах, че има и на Ъмбрела, а скоро трябва да си купувам нов, но може би пак ще взема същия.

# 118
Имаше преди години в Лили едни лакове Umbrella...евтинки, какво стана с тях? Thinking

# 119

Общи условия

Активация на акаунт