Лакове за нокти - 148

• 36 167
  • 734
  •   1
Отговори
# 120

Перфектният маникюр Innocent

Последните сини нокти са също много хубави (МерилинМ)! : )

# 121
Пампита, Мерилин, много хубави маникюри 🙂
И аз ползвам разредителя на Perfect и стм много доволна - чудесна работа за малко пари 😉

# 122
Благодаря, момичета Simple Smile

# 123
Ето го и моят следвалентински маникюр Blush

Скрит текст:

Лаковете са ГР Рич калър 21, ГР Сити калър 02 и Перфект S135. Много, много ми хареса как се получи- изключително валентинско Heart -точно така си го представях! Heart Eyes ГР Рич калър 21 е умопомрачително червено- само на един пласт е, а е толкова покривен...А пък брокатеният Перфект имам чувството, че е създаден за Св. Валентин Blush
Продължавам да установявам, че с ГР Куик драй остава от лака по четката на топа, особено червени и тъмни нюанси (а не задържам с четката повече, отколкото със Спийд драй)... Thinking  

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 01:56 от dolce miele

# 124
Здравейте!
Извинявам се ако е коментирано, но забелязах, че лаковете на Perfect не се продават вече в Лили и ДМ. От къде мога да се снабдя? Пристрастена съм към един определен цвят.

# 125
Прекрасни сте всички! Долче, много хубаво ти се е получило Blush Аз нещо се повредих- не ми се лакира от две седмици изобщо Cry Мацнах се вчера, защото се налагаше... Притеснена съм за себе си Grinning

# 126
Цвят Too too hot ми беше първият Essie, през ноктите ми са минали поне 10 шишенца! Много любим!

# 127
Брейнбъг, знаем ги ние твоите "мацвания" набързо Heart Eyes А представям си какъв ще е резултатът, ако се постараеш... Wink Чудесен лак!
Orchid, кой е цветът? Simple Smile Перфект купувам от малки магазинчета за козметика...Момичетата казват, че ги има и в Елитис, може би и в Ивис...
Лола, и аз обожавам подобен тип червено Heart
Скрит текст:
Не можех да пропусна да снимам маникюра си с този симпатичен Снежко Grinning

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 10:22 от dolce miele

# 128
Аз пак съм с къси ноктенца.. 😅
Bel 48 + Flormar full color fc03 bubble gum

# 129
Одавна съм носила подобни крясъци по ноктите си. Цвета ми харесва и как се е получило, но все още не знам отива ли ми. Предвид и че съм свикнала на друга тоналност на маникюра..

# 130
  • В полите на Пирин планина
Преслава, много ми харесваш с тази дължина! Много нежни нокти имаш.
mountain_crystal, много добре ти стои. Хубав цвят.

# 131
Brainbug, уникално е!
orchid, скоро бях взимала от Дм на perfect, на отделен стелаж бяха
mountain, красив цвят

# 132
Преслава, твоето "късо" не е като моето... Stuck Out Tongue Winking Eye Хубава комбинация!
Mountain crystal, отива ти! Даже много. Кой е лакът (страхотен е Green Heart )?
Скрит текст:
Смях, не смях...лакирах се валентински и ми пристигна и "изгубеният" валентински букет Heart Eyes Sweat Smile

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 12:09 от dolce miele

# 133
Преслава, по-къси нокти ти стоят много нежно Simple Smile

Аз още издирвам Импала в София - на сайта видях изредени 4 магазина, но са ми далече. С изключение на Елитис де, но там последно щандът им беше бая окаян и нямаше лакове.

# 134
Елмайра, кой сайт? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт