Избор на сушилня - Тема 18

• 47 074
  • 707
  •   1
Отговори
# 120
Детско яке, което е шушляк отвън, полар вътре с пълнеж вата... при пране в старата пералня ватата вътре стана на топки...
Въпроса е - може ли да се оправи при сушенето и как да процедирам - закопчано и вътре да сложа двете топки за сушилня или разкопчано и топките свободно вътре... и на каква програма?

# 121
Karlsson  според мен след като в пералнята  е станало на топки няма да може да се оправи в сушилнята . Иначе аз суша якетата на сина ми подобни на това на Микс програмата или за якета .

# 122
  • Велики Преслав
При мен се оправи. На нищо не приличаще но стана много пухкаво.

# 123
  • Пловдив
При мен също се оправи. Е, не напълно, но е доста по-добре отколкото когато нямах сушилня.
Суших закопчано наполовина и топките свободно в барабана.

# 124

Пробвай на тази на мен тя ми ги разпухва и не излизат влажни.

# 125
  • София
Може да се оправи, но ползвай топки поне 5бр.

# 126
А яке с гъши пух ако го изпера в пералня, после ще се изсуши ли добре в сушилнята? Досега съм го давала само на химическо и се притеснявам да не го съсипя.

# 127
  • Варна
Karlsson, пробвах пухено яке точно в Pflegeleicht и стана идеално. Гледах клипове и с тази програма се сушат пухени връхни дрехи. Днес пробвах няколко вида тъкани и различни програми, всички се справят доста добре.

# 128
Здравейте, някой може ли да ми помогне.Сушилнята ми е siemens iq700, купуване е втора употреба,все още е в гаранция,изписва това,става въпрос за кошчето отдолу, какво означава

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:56 от Agi82

# 129
  • Варна
Почистени ли са филтрите?

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 23:12 от Мъж с пушка

# 130
Да,и филтрите са почистени и контейнера с вода.

# 131
Да не би да е самопочистваща , тя когато работи ли изписва това ? Може да означава , че почиства кондензатора

# 132
Да самопочистваща е, но до скоро това не се появяше, изписваше, някакво съкращение на Clean,по време на почистването. А сега, когато се появи това кошче,започва да пищи и спира програмата преди да е свършил цикъла.

# 133
Обадете се в сервиза , има препарат който може да ви изпратят за да се почисти кондензатора , ако не - те могат да я вземат и да я почистят в сервиза .
Ако можете светнете през отвора на филтъра за мъх и вижте кондензатора дали има натрупан мъх .

# 134
  • Пловдив
Agi82,сушилнята Ви е за профилактика,казвам го от личен опит!Има препарат за профилактика за самопочистващи се сушилни,но може и да е късно вече за него.Преди 6г сушилнята ми (Бош) беше в сервиз за профилактика,имаше същите "симптоми"-чисти филтри,празно чекмедже(без вода)-и 1-2мин след начолото на програмата(без значение коя програма) спираше и показваше същите символи като Вашата сушилня.От тогава на всеки 6месеца я почиствам с препарат и вече 6г нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт