Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 117
  • 808
  •   1
Отговори
# 630
  • London
Хера, ще стискаме палци ! Или както казват в английската ми група - hope for a sticky baby ❤

Моята нетърпеливост пак ми изигра лоша шега. Имам още 7 дни до лелката ама ей така реших да си направя тест тази сутрин. Отчетливо негативен. Хем знам, че е твърдо рано ама се разочаровах.

# 631
И аз се изкушавам да направя по-рано тест, но точно защото мисля че ще разбираемо негативен и при двата случая, ще поизчакам още.
Стискам палци след няколко дни да се отчетем положителни всички.

# 632
И мен ме тресе нетърпение ,но ще изчакам със сигурност . Предните месеци толкова изпарителни черти видях ,че просто  няма смисъл да се донатоварваме психически.
Ако не успея да дочакам дата на МЦ ще изчакам поне 12 дена от ову хаха

И аз се изкушавам да направя по-рано тест, но точно защото мисля че ще разбираемо негативен и при двата случая, ще поизчакам още.
Стискам палци след няколко дни да се отчетем положителни всички.

# 633
А с express test някой опит има ли? Той е по-чувствителен и отчита над 10 единици, а не над 25.

# 634
Аз съм приготвила един, но още не смея да го направя... Може би утре сутрин ще пробвам

# 635
  • London
Аз съм взела first response, отчита от 6,5 нагоре. Води се уж най-чувствителен и рядко давал изпарителни черти. Аз лично още нямам наблюдения над него, но да видим 🤞🏻

# 636
  • В страната на мечтите.
Аз съм взела first response, отчита от 6,5 нагоре. Води се уж най-чувствителен и рядко давал изпарителни черти. Аз лично още нямам наблюдения над него, но да видим 🤞🏻

Аз съм го виждала в разни видеа в youtube, където всички американки все такъв използват и го хвалят, и го търсих и в България, защото наистина е с доста добра чувствителност, но никой още не ги внася тук.

Стискам палци на всички, които ще правят тест Heartbeat. Аз си чакам менструацията до няколко дни, защото този месец май го изпуснахме.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 15:02 от Трополинка

# 637
Аз не искам да се надявам, но съм 6 дни преди М и няма помен от ПМС, което е много странно. Обикновено поне 7 дни преди М винаги имам симптоми

# 638
При мен остават 6 дни до М, засега не мога да отчета някакъв симптом, кой знае какъв. Гърдите започнаха да се уголемяват, коремът ми къркори на моменти, имам слаби придърпвания долу. Но вчера имах чувството, че вдигам температура, лицето ми гореше, но термометърът показваше 36.9. Не съм болна, но за половин-един час почувствах сякаш се разболявам. После отмина.
Аз БТ не съм следила. Ако този месец не е нашия, ще се пробвам с меренето й от другия.
Вчера бяхме на гости и аз почувствах нещо подобно. Лицето ми почна да гори, стана ми много топло, зачервих се, изпотих се. После се светнах, че когато прекаля с дадени храни и ми става така. Ядох доста гъби и едно сирене. От тях ми става нещо като уртикария, но не винаги. Явно снощи е било от това знам ли. Не го отразих много.
Моето кафяво зацапване продължава 3ти ден, то е като точици само по тоалетната хартия. Мисля да си взема тест другата седмица и да видя, защото тогава трябва да ми дойде. Ако случайно има бременност искам да се действа навреме и да се види какво е това течение. Не ме е страх от спонтанен или биохимична, много се страхувам от извънматочна, въпреки, че четох причините за извънматочната и аз нямам такива проблеми с тръби , инфекции.

# 639
Когато забременях имах един ден в който така ми "горяха" гърдите. Истинско, изгарящо. Аз си го обяснявам, че е било имплантацията, беше няколко дни преди да дойде Ц. Преди това никога не бях усещала такова нещо. За мен беше много странно усещане щом още го помня.

# 640
Аз пък и двата пъти, когато се съм забременявала никакви усещания не съм имала, но аз нямам и ПМС. Явно съм някаква безчуствена Grinning

Момичетаа мина ми хистерото, уж всичко е наред. АГ огледа и кухината, каза, че си е както трябва. Май анестезиолога прекали с упойката, общо един час трябваше да ме държи, аз на третия част успях да си размърдам краката Joy Нещо му обяснявах, че май не мога да дишам, то се оказа, че кръвното ми беше паднало на 80/40. Кой знае, колко кукувици като мен са му минали през ръцете.

# 641
Не се стърпях да направя тест 3 дни преди М. Появи се една бледа линия, ще го повторя пак след 3 дни.
Но вчера вечерта кипях от хормони, газове и постоянна болка в таза и яйчниците. Не си спомням да съм имала такива усещания с ПМС, макар че след като карах коронавируса октомври месец, имах един ужасен ПМС. Та май нещата са станали, но да видим и с обикновения тест в деня на М.
Нека положителните резултати зачестят, желая го на всеки.

# 642
  • London
Еха, супер новини ❤ Тихичко честито и до финал 🌹

Аз ще си седя на Д-то и няма да пипам още тестове, миналия месец си изревах очите от всекидневни негативни. Имам си типичните ПМС симптоми, та даже и избих 7 дни преди лелката.
Не се стърпях да направя тест 3 дни преди М. Появи се една бледа линия, ще го повторя пак след 3 дни.
Но вчера вечерта кипях от хормони, газове и постоянна болка в таза и яйчниците. Не си спомням да съм имала такива усещания с ПМС, макар че след като карах коронавируса октомври месец, имах един ужасен ПМС. Та май нещата са станали, но да видим и с обикновения тест в деня на М.
Нека положителните резултати зачестят, желая го на всеки.

# 643
Дано да се насити следващите дни!
Успех 🍀
Аз повече няма да я играя тази "руска рулетка" и да се стресирам и изнервям още повече.
Оставила съм се сега по течението и се опитвам изобщо да не го мисля. Нито ще следя БТ, нито О, и стига вече с тоя се*с по график 😁
Когато му дойде времето да става каквото ще да става!
Успех на всички чакащи, стискам палци 🤞

# 644
Аз имам друга дилема... Правим си ние опити, а аз в сряда имам записан час за татуировка. Шансовете нещо да се е получило или да не се е получило ги знаем.... По календар (не) чакам М в събота. И сега голяма драма, ако случайно този месец съм забременяла и съю направила татуировка дали може да се случи нещо...

Общи условия

Активация на акаунт