Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 120
  • 808
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Севлиево
А,Теди още не е родила,в 8-ми месец е и яко е депресирана,че двете бебета са момчета,пък тя иска момиче...
Мери,честита да си.И нека скоро се похвалиш с добри новини.
Хера,съжалявам за БХ,но вече са ти написали-често след нея следва успех.
Аз съм добре.Днес официално записахме тоновете на бебето и почвам да спирам лекарствата.На 30.03 ме пращат на пренатест,на 13.04-първа ФМ,която лично Станулов ще ми направи.Имам си моите притеснения,но се надявам бързо да ги забравя.Продължавам да ви чета и се моля за всяка скоро да се изнесе от темата, особено за тези дето са тук от преди мен.

# 616
Привет,момичета!🤗Имам едно питане...колко време след трансфер и установена бременност се спират лекарствата или поне да се намалят?Приемам естрофем,утрогестан,дуфастон и медрол!Медрола ме притеснява най-много. Ужасно подута съм и не знам от кой препарат точно😑

# 617
Мери , честита да си и да сбъдваш с лекота желанията си!
Хера , съжалявам за развоя при теб и дано скоро се получат нещата! Ако правилно съм разбрала , не е за първи път. Защо не пускаш кръвни с чхг и прогестерон?
При мен всичко е наред. В понеделник съм отново на преглед, а от утре трябва да почна с фраксипарин Simple Smile
Щях да забравя. Марго , много се радвам , че се включи. Липсваше ми, както и доста от старите муцуни спряха да се включват Sad

# 618
Мери, честит празник и всички пожелания на момичетата преди мен да ти се сбъднат!
Хера, не се отчайвай и аз преживях БХ преди няколко месеца и четейки тук разбрах всъщност колко често се случва и че всъщност само една такава не налага да се втурнеш по изследвания.Но ако ще се почустваш спокойна го направи, не пречи.
Иначе по темите, обсъждани по-напред си мисля, че вглеждането в другите и сравняването при кой как станало, а при мен не, не помага изобщо.Всеки организъм е различна вселена.
Дет се вика има хора пушат по 2 кутии цигари цял живот и живеят до 100😀(не, че одобрявам, ама е факт).

# 619
Привет момичета,
аз съм с две последователни БХ, след втората много се отчаях и почнах да ходя по лекари, изследвания и тн. Почти всичко в норма, а времето минава и те притиска.
Най-лошия за мен съвет е да ми казват да се отпусна,  да не го мисля, че много съм се напрегнла и тн. Просто при някои става от раз при други си трябва време дори и без проблеми.
Пожелавам ня всички ни II чертички съвсем скоро  Simple Smile

# 620
iren11, за пръв път е , ние правим опити само от 2 месеца.

Да, понякога става и веднага, аз първия път , както съм Ви споделяла , забременях от раз. Точно 1 опит за месеца. Мислех, че и сега ще забременея, когато си поискам, но не става точно така. Но мен не ме притиска възрастта, просто желанието да имаме бебче вече е много силно, но ще стане, когато е писано.

Елислава, чудесни новини за бебчо и тоновете. Хайде ще чакаме след първата ФМ да споделиш пола.

# 621
iren11, за пръв път е , ние правим опити само от 2 месеца.
Тогава ти пожелавам от сърце да ти се случи чудото следващия месец
Ели я чакам  да ръси с розово и съм сигурна , че на предстоящите и прегледи всичко ще е наред.

# 622
Хера, съжалявам за случилото се.
И аз не знам как става да не го мислиш... Аз постоянно мисля нещо, кроя планове, след като изчетох подфорума и сигурно пет от тези теми всякакви мисли ми бушуват в главата. Имам две приятелки, забременели на втория месец опити.
Малко друга тема, "по-техническа", понеже ми е интересно какво правят другите хора. Как си променихте начина на живот след началото на опитите? Не пиете чаша вино, не правите изморителни тренировки или не ходите да дарявате кръв примерно? С любимия сме се захванали да ходим на походи, което е приятна, но изморителна, натоварваща дейност, катерене на баири, усещам, че тялото все пак се уморява. А новите начинания - сменяте ли работа, заемате ли се с нови проекти? Извинявайте, може би звуча наивно, но се чудя колко и какви промени са необходими в начина на живот?

Аз забременях докато ходех на канго джъмпс, не съм се щадяла изобщо и не съм го мислила. Сега понеже го искам е ясно, че няма да стане толкова бързо и лесно по закона на гадостта, ама каквото такова. Не се преуморявай, но и не виждам смисъл да си променяш начина на живот кардинално. Чашата вино на вечеря не пречи според мен.

# 623
А,Теди още не е родила,в 8-ми месец е и яко е депресирана,че двете бебета са момчета,пък тя иска момиче...
Мери,честита да си.И нека скоро се похвалиш с добри новини.
Хера,съжалявам за БХ,но вече са ти написали-често след нея следва успех.
Аз съм добре.Днес официално записахме тоновете на бебето и почвам да спирам лекарствата.На 30.03 ме пращат на пренатест,на 13.04-първа ФМ,която лично Станулов ще ми направи.Имам си моите притеснения,но се надявам бързо да ги забравя.Продължавам да ви чета и се моля за всяка скоро да се изнесе от темата, особено за тези дето са тук от преди мен.
Теди е бременна с близнаци ли? На това се казва новина. Надявам се бързо да забрави пореднта си обсесия когато роди и намери спокойствие най-после.

# 624
Аз малко му изпуснах нишката, но съжалявам за БХ, сега само напред!!
Влезох да напиша няколко никому ненужни "мъдрости", ма ми се иска.
Няма грам значение за вас дали някой е направил аборт, то си е негова работа и в много от случаите сигурно има причина и ако познавате всички факти може и да го разбетете. Ама за вас грам значение няма. Не ви отнема нищо, нито влияе на това, кога вие ще имате рожба.
Същото е и с годините, те сами по себе си не значат толкова като цифра. Ако се притеснявате за резерва си - проветете го. Не значи да се мотаете, но не и да ви отчайва, това е нещо дето не можем да променим - на колко год сме (въпреки, че изглеждаме по-млади Simple Smile )
Чакам темата да избухне с плюсове Wink

# 625
ХЕРА, пожелавам следващия месец да е успешен!

# 626
Момичета, тези дни темичката ни много замря. Надявам се да е затишие пред буря от положителни тестове!
По повод дали да се пазим, докато правим опити - аз лично сега малко повече внимавам, но това е, защото съм по-зряла и може би по-отговорна, все пак имам и едно дете вече. Но първия път не съм се пазила, пушех цигари, спортувах доста кардио, абе ергенски живот си беше. Забременях баш месеца дето бяхме на почивка, катерихме едни баири, пихме, пушихме, какво ли не беше. Казват, че ако бременността е здрава, нищо не е е в състояние да й повлияе.
При мен какво се случва - цикълът ми е на 27-28 дни от дооста време. Този месец се почна едно кафеникаво съвсем леко даже едва доловимо течение, по-скоро капчици. Почна на 18 ден и така до днес, минали са общо 2 дни с това течение. Чакам цикъл след седмица, но това течение макар и много бледо ме притеснява. Ако не е бременност, за която се надявам е възможно да е хормонален проблем. На 31 март имам час за специалист. Ще се разбере ако има проблем с хормоните, но сега ще го мисля.

# 627
При мен остават 6 дни до М, засега не мога да отчета някакъв симптом, кой знае какъв. Гърдите започнаха да се уголемяват, коремът ми къркори на моменти, имам слаби придърпвания долу. Но вчера имах чувството, че вдигам температура, лицето ми гореше, но термометърът показваше 36.9. Не съм болна, но за половин-един час почувствах сякаш се разболявам. После отмина.
Аз БТ не съм следила. Ако този месец не е нашия, ще се пробвам с меренето й от другия.

# 628
При мен остават 6 дни до М, засега не мога да отчета някакъв симптом, кой знае какъв. Гърдите започнаха да се уголемяват, коремът ми къркори на моменти, имам слаби придърпвания долу. Но вчера имах чувството, че вдигам температура, лицето ми гореше, но термометърът показваше 36.9. Не съм болна, но за половин-един час почувствах сякаш се разболявам. После отмина.
Аз БТ не съм следила. Ако този месец не е нашия, ще се пробвам с меренето й от другия.
И аз съм така, но имам цели 8 дни до М 😁

# 629
Здравейте, момичета! Бях на преглед, биохимична бременност е било, но важното е , че нямам никакви проблеми и всичко е наред, ще пия само още едни допълнителни витамини. Ще действаме и дано този месец е нашия.

Общи условия

Активация на акаунт