Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 148
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета!
Честита баба Марта, дано при всеки дойде поне 1 щъркел!
Честит рожден ден на iren11, на патерици!
Аз пак влизам с малко неопределено насторение..да ви кажа - писна ми, писна ми да следя всичко, да се напрягам, в определени дни кога какво да правя, последните дни преоткрих удоволствието от секса, който да не е с определена цел, въпреки че беше  в определените дни и мисля малко да се оттегля, пък каквото сабя покаже. Flowers Hibiscus

# 541
Честита Баба Марта, момичета!!!
Дано щъркела навести всяка една от нас! 🤍🍀❤
Кате, добре дошла отново!
Чакам високо ЧХГ от Хера и Марчелси 🤞
Колкото до мен... снощи имах доста силни пробождащи болки вдясно, явно най-накрая О се случи, след толкова много месеци 🥰 цяла нощ спах на лявата си страна 🤣 надявайки се да улесня малко възможната миграция към лявата напълно проходима тръба(нали дясна вече нямам). Та ще видим, човек трябва да вярва в чудеса. АГ ми каза, че другия месец може да направим стимулация с Фемара, ако сега не се получи. Стискайте палчета 🤞
Бъдете здрави! 🌞

Направих днес тест няма никаква чертичка.
Отказвам се и от ЧХГ- то .. няма смисъл.
Чувствам се отвратително...

# 542
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Flowers Hibiscus Бъдете здрави ,щастливи и румени!
Марчелси , много съжалявам...същата марка тест ли направи?

Аз засяках ову с положителен  тест на 25 ,за разлика от предишните месеци ЦС беше много силно изразена още на 25 и 26 включително. Двата дена имах и доста силни спазми в десния яйчник.
Ову би трябвало да е била на 26(14тия ден) след това вече нямах никакви симптоми ,а и цс се промени.
Надявам се да не ми дойде на 12ти ! Стиснати палци на  всички нечакащи Heart

# 543
Здравейте дами! Честита БаБа Марта и дано щъркелите ни донесат здрави бебета на всички!

Ирен честит рожден ден на патерица! Много щастливи моменти и сбъднати мечти пожелавам!

Аз днес минах през Малинов да пусна тест за ембриотоксини, нещо ме гложди от известно време по този въпрос, а и то вече друго не знам дали остана за изследване. Grin

На 4ти ще ми е хистерото, да се приключва и с него. После АГ каза, че дава зелена светлина. Ще видим как ще съм психически. И да се похваля, с епидурална упойка ще съм Sunglasses Анестезиолога се изненада, че толкова се зарадвах, другите искали да ги приспиват. Joy

Успех момичета и много двойни чертички! Heart

# 544
Честита Баба Марта , много здраве и сбъднати мечти на всички !

Аз съм седмица след лапароскопия , категорично се потвърди ендометриоза , но пък хубавото е , че и двете ми тръби са проходими и след , като се възстановя можем да започнем опитите.

Стиснати палци на  всички нечакащи.

# 545
Аз идвам да ви вдъхна малко надежда. На 29ти февруари милата година тия младежи в подписа ми бяха само една почти несъществуваща чертичка на теста, а днес са вече на 6 месеца /родени са преждевременно/. Та след 3 години и нещо борба, нещата се случиха. Не се отчайвайте, винаги изгрява слънце, особено когато е много тъмно!
п.с. Ирен, бъди здрава! Аз също съм риба, но на 25.02 Wink

# 546
Честита Баба Марта и от мен! Нека досене на всички нас освен здраве, и поне по едно пухено вързопче с румени бузки (за смелите - може и повече от едно😊)! 🍀

Аз успях да си дочакам часа при АГ. Мислех вече, че ову лентичките ми се подиграват ☹ Док откри 14 мм. фоликул, въртя, смята и каза този път О на +- 21ви ден 🙄 Ову тестът започна от вчера да се насища. Уговорихме се да пуснем ПКК и хормони на 3ти ден от новия цикъл (който НЕ чакам!), а до тогава да я давам по-спокойно.

Посрещам март с надежди за много хубави емоции - нека пролетното слънце и късметът се усмихнат на всяка една от нас, та нали това е нашият месец?! 🌷 🤗

# 547
  • Замък сред облаците
Ох, и на мен откакто почнахме с опитите миналата година все по-често като че ли имам О към 18-20 число (смятам 3 месеца преди забременяването и 2 месеца след аборта). Преди беше на 15-16 ден.
Ама каквото такова. Успокойвам се да видя, че не е само при мен защото ми се прокрадваха мисли дали не трябва да тествам и други хормони.

# 548
Момичета, аз малко ще си взема почивка от "бебеправения", овулации, прегледи и тн. Много ми идва това напрежение. Точно като напрежение го усещам. Днес се и ваксинирах срещу COVID. Тамън до втората доза, а и след това мисля да изчакам месец, да ми се успокои съзнанието. Успех на всички и дано не ви засека на пролет! Blush

# 549
Ами то си е стресово! 😂
На ММ съм му забранила да ме пита и напомня за каквото и да било, макар и да знам, че го прави от загриженост. Премери ли си БТ тази сутрин? Пи ли си фолиевата? Какво показва ову тестът? Не е вярно, апп-ът беше сметнал еди какво си (апп и нередовен МЦ, голям виц). Не пипай котката! Как така ще ядеш суши? Ама ти може ли да пиеш сега вино?!
АМАН!!! Пууу, оплаках се! 😂😂😂

# 550
Честита Баба Марта, мили момичета, нека тя ви донесе много здраве и много любов, и оттам вече всички останали мечти и желания са една крачка по-близо Simple Smile Flowers Tulip

# 551
  • London
Ох, момичета, как се смях преди малко 😆
Намерил моя мъж единия тест за овулация дето беше с две ярко червени черти , влиза плахо в кухнята и ми вика “Ще ставам татко ли?”, казвам “Дай Боже да е скоро.” Ама изобщо не ми минава през акъла що е такъв пребледнял, продължавам да си мия чинийте. И ми лепва пред очите теста 🤣 “ЗАЩО не ми казваш ?”
5 минути се смях докато му покажа, че това е LH овулационния тест, не този hcG за бременност.

# 552
  • Замък сред облаците
Рейнбоу, искрено се посмях Satisfied Моят знае, че правя ЛХ и по кое време се правят, така че не би се стреснал. Нищо че иначе май не знае какво точно мерят и какъв е механизмът.

Дюлев мармалад, и моят напомня така, ама за по-тривиални неща - ключовете, шапката, портмонето, маската... И то щото ми се е случвало по веднъж да ги забравям като сменя чантата. Знам, че е загриженост, обаче мен ме дразни Imp  За храненето и двамата си правим забележки, че имаме слабост към тесто и сладко.

# 553
Честита Баба на всички! Нека месец Март донесе много положителни тестове и добри новини!
Съжалявам за момичетата, които се отказват на този етап и си вземат почивка, но щом така сте го усетили, така трябва да стане. Аз например, когато забременях с 1вото си дете, правихме опити 1г и половина и така се бях отчаяла, че точно месеца, когато съм забременяла се бях отказала. Отидохме на почивка, психически се бях настроила вече за инсеминация, казах си, че няма да стане естествено и като се върнахме от почивката си направих тест, защото ми закъсняваше. Казах си - за какво ли го правя, като знам, че нищо няма да има, но надеждата умира последна. Беше положителен! Когато спреш да се надяваш и да се вторачваш във всеки детайл, точно тогава става. Успех!
Ние този месец за 1ви път почнахме опити. За сега на 8ми и 14ти ден при 26-28 дневен цикъл. В събота ЦС беше като белтък и знам, че точно тогава е най-добрият ден, но не успяхме в събота, а в неделя. Днес,обаче нещо странно ми се случи. Заведох детето на уще, бях в супер кондиция и изведнъж адски ми прилоша на улицата. Цялата се разтреперах и аха да припадна. Бях близо до нас и се добрах някак си. Може и захарта да ми е паднала, че ми беше едно пригладняло. Едва ли може да е ранен симптом тъй като имам още 2 седм до цикъла. Просто беше странно пък и знам, че като бях бременна , тези симптоми ги имах 2 седмици след закъснение.

# 554
Здравейте дами, положителният ми тест, който избледня се оказа биохимична бременност, днес потвърдено от лекар. Този месец пак сме на въртележката, днес видяхме един доминантен фоликул (20 или 22мм, не помня точно). Този път Летрозола не е повлиял кой знае колко, принципно имам по 2-3 от него. Но пък ние се стремим към едно детенце така или иначе, а за него е нужен един фоликул 😁😁. Овитрела не ми се размина и този път. От утре почва разредената любов - през ден 🕺🏻 и на 10 март отиваме да видим дали фоликулът се е спукал.

Късмет на всички! 🤗

Малко пожелания:
Скрит текст:
iren11, честит рожден ден на патерица, да си жива и здрава и нека всичките ти мечти станат реалност!
И към всички - Честита Баба Марта! Бъдете здрави, румени и засмени! 😍

Общи условия

Активация на акаунт