Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 157
  • 808
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, момичета. Май ще съм кака на всички в тази тема, но ще се запиша, ей така за късмет. Преди около 14  години в същата тази тема с трепет очаквах хубавата новина да кацне и при мен. Вълнувах се от историята на всяко момиче и тези истории бяха стимул за мен, защото почти всички постигаха мечтата за дете.
И аз я постигнах, имам дъщеричка на 11. Разведохме се с таткото преди години, но тя си е при мен и колкото и да е щура, я обичам безкрайно.
С  мъжа ми след развода, изкарахме около 7 години. Искахме много дете, най-вече, защото той нямаше . Правихме 2 опита инвитро, без успех, след тях забременях спонтанно, но в 8 седмица направих спонтанен аборт, нямаше ембрион. Бяхме с мъжки фактор, доста сериозен, а и моите годинки 44 към момента си казват думата.
Не се сработихме с него и се разделихме.
Преди няколко месеца изживях нещо много вълнуващо и мисля, че открих любовта, която винаги съм търсела, един наистина прекрасен човек. Връзката ни започна като е
Вълшебна приказка с много трепети и вълнения. Решихме наскоро, че искаме да живеем заедно, той има 2 деца от предишния си брак момче на 7 г и момиче на 9 г, които би искал да живеят с нас, моето диване е на 11 и също си е при мен. Решихме също, че ако Господ реши, ще е прекрасно да имаме и свое дете. Аз винаги съм искала оше едно и за мен няма и прашинка колебание, за него също. И така аз на 44, той на 42 бихме искали да станем отново родители. За мен вече не е фикс идея, защото шанса клони към 0, но бихме били наистина щастливи.
Записвам се тук, защото знам че тук се случват чудеса.

# 526
Добре дошла отново, ·.·♥Катето♥·.·! Ти си истински ветеран. Дано скоро се получат нещата и да минеш и през отчетните темички. Flowers Four Leaf Clover

# 527
Добре дошла отново, Кате. Радвам се, че продължаваш напред с нови сили след всичко изживяно. Успех!

# 528
  • Казанлък(Бургас)
Кате, добре дошла в тази наистина вълшебна тема! Желая ти от цялото си сърце съвсем скоро да имате дете с новия ти мъж, и приказката да продължи!

Честито на Хера и на Марчелси,  нека се насища чертата! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
На останалите пожелавам Баба Марта да донесе бебета бели с бузи червени!
Честита Баба Марта!
Бъдете много здрави и плодовити!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 02:34 от yanac

# 529
Честита баба Марта на всички ! Пожелавам на всички нас които чакаме да се появят двете чертички ,да ни навести щъркела ! Хубав и успешен месец на всички 😊

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 08:37 от Hachiky

# 530
Хей,момичета нека Баба Марта донесе по едно положително тестче на всяка 😍😍😍

# 531
Честита Баба Марта момичета!
Да сте живи и здрави!
Нека месеца ни е изпълнен с успехи и красиви моменти.
И дай боже се напълни темата с много положителни тестове!!
Нали е нашия (женски) месец 🥰🌹🍀❤️

# 532

Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави, засмени, весели и нека през нашия месец, щъркела да навести всяка една, която го очаква с нетърпение! 🍀💖🍀💖🍀🌼

# 533
Здравейте момичета. Аз вчера преживях поредното си разочарование и няма да ви лъжа,че този път го приех много тежко. Реших,че явно ми е време за малко почивка и директно си хванах личната карта и отидох да се ваксинирам. Така че за момента ще се оттегля от тук. Пожелавам на всички вас много двойни чертички с щастлив финал. Бъдете силни и положителни. Честита баба Марта Heart

# 534
Честита Баба Марта момичета, пожелавам ви да сте здрави и щастливи и това:

Кате, аз също съм над 40 и помня историята на твоето забременяване, не знам от коя тема. Жалко за развоя тогава, но пожелавам скорошен успех Simple Smile

# 535
  • София
Благодаря за топлия прием, момичета!
Честита Баба Марта!
Желая позитивизъм на всички ви и нека Бъде!!! Всичко, което си пожелаваме!

# 536
Честита Баба Марта, момичета!!!
Дано щъркела навести всяка една от нас! 🤍🍀❤️
Кате, добре дошла отново!
Чакам високо ЧХГ от Хера и Марчелси 🤞
Колкото до мен... снощи имах доста силни пробождащи болки вдясно, явно най-накрая О се случи, след толкова много месеци 🥰 цяла нощ спах на лявата си страна 🤣 надявайки се да улесня малко възможната миграция към лявата напълно проходима тръба(нали дясна вече нямам). Та ще видим, човек трябва да вярва в чудеса. АГ ми каза, че другия месец може да направим стимулация с Фемара, ако сега не се получи. Стискайте палчета 🤞
Бъдете здрави! 🌞

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:55 от Kactus

# 537

Много ми хареса снимката в една от другите теми и ви пожелавам ей такъв комплект да си имате!
Катето, добре си дошла отново и да не се задържаш дълго! И аз винаги съм искала голямо семейство.

# 538
Честита Баба Марта на всички 🤍❤
iren11 честит рожден ден на патерици, бъди здрава, нека щъркела те навести тази пролет!
Честито и на момичетата с плюсчета 🍀 успех!
На останалите - кураж и търпение! Знам колко е трудно на моменти 🙁 Аз вчера пуснах кариотип, че и без това скоро няма да е готов... На 7 ден съм с 20 мм фоликул от ляво... Много рано много голям, но какво да се прави - отчетохме се снощи, днес и утре мислим пак, но нямам големи надежди, явно им има нещо на хормоните ли, на самите фоликули ли, че понякога растат бързо и рано, друг път нормално, но в и двата случая не сме успявали да ги хванем...

# 539
  • London
Честита Баба Марта, мили момичета 🌹

Ние се отчетохме три дни подред, уж бях в овулация,  ако мога да разчитам на лентичките за ову и леките пробождания в яйчника. Сега съм в очакване да минат две седмици и (не) чакам лелката на 13ти 🙏🏻
Късмет на всички ни и много положителни емоции ❤

Общи условия

Активация на акаунт