Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 160
  • 808
  •   1
Отговори
# 510
Тихичко честито и от мен!

Эа нахалните хора: на мен пък на 25 като се омъжих роднина ми каэа,че ако не направим църковен брак ,,Бог ще ви вэеме децата". По-гроэно нещо никога не съм чувала, прекъснах контакт с теэи хора. Подпитващите игнорирам от сватбата, понеже доста от тях не раэбират, че първо искахме да поработим, а после да правим бебета. Нахалството няма граници... :Д

Аэ трябваше да отложа витаминните тестове эа жалост. Чак другата седмица.

# 511
  • London
Още като бях мъничка, моя близка братовчедка имаше голям проблем със зачеването (да са й живи и здрави сега дечицата ❤) и помня колко й беше болно когато всички й повтаряха “Хайде, няма ли да имате бебе??” От тогава съм се научила, че подобни неща не се питат, никога не знаеш хората срещу теб с какво се борят. 🌹

# 512
Как сте , момичета?
Днес съм рожденичка и ви черпя виртуално с торта

# 513
Да си ни жива и здрава Ирен и скоро да гушкаш един отбор пухени бебета! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Cake

# 514
Ирен честит рожден ден, бъди здрава, много щастлива и да се сбъдне мечтата ти, нека на следващият ти рожден ден си с бебче/бебчета на ръце! 😘🍀🌹🎂🥳
Момичета последно не се включвам често, но ви чета!
Мери дано следващият път да стане!
Честито на момичетата с + тестчета!
Манди ❤️🤞🍀
На всички останали ви стискам силно палци! 🤞

# 515
Ирен , честита да си! Бъди здрава,  нека всичко,  което си пожелаеш да се сбъдне в най - скоро време! 🌷🍰🥰

# 516
Честит Рожден Ден, Ирен! Бъди здрава и благословена, нека мечтата ти се сбъдне съвсем скоро! 🍀❤️🍀

# 517
Честит рожден ден ,Ирен ! Бъди здрава ,щастлива и всичко за което си мечтаеш да ти се сбъдне ! Весело изкарване на празника

# 518
  • Казанлък(Бургас)
Честит рожден ден, Ирен!
Бъди много здрава и щастлива! А на другия рожден ден с бебе на ръце, може и две! Heart Eyes

# 519
Да си жива и здрава Ирен и всички покрай теб!
Пожелавам ти много успех и сили! 🍀🌹

# 520
Честит Рожден Ден,Ирен! Буди жива и здрава много щастлива и само хубави неща да ти се случват💕🤩

# 521
Ирен, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие! Нека тази година е прекрасна за теб и семейството ти! ❤️

# 522
Ирен, бъди жива и здрава! Всичко останало ще се нареди.

Момичета, и този месец не е нашият. Вчера ходих на гинеколог, не съм имала овулация. Не се изненадах  - този месец нищо не усетих. Но като цяло лекарят каза, че съм на прав път с диетата ми и просто трябва време. Аз съм със СПКЯ и ИР. От началото на годината съм на ниски въглехидрати и фастове и смъкнах доста килограми, както и стойностите в изследванията. Явно няма да стане с магическа пръчица и за два месеца. Та така - хем съм разочарована, хем обнадеждена.

Явно обаче и доста ми личи напрежението по темата, защото лекарят ми предложи да се видя с психолог. Може би ще си дам почивка на мислите и четенето. Ще си спазвам диетата, режима, тренировките и ще се заредя с търпение. Може би наистина ми трябва повечко време...

# 523
  • Замък сред облаците
Честита да си, Ирен!

Ние този месец ще се отчитаме за спорта само. Колежката ми вчера се обади, че е с положителен тест за корона. Ние работим в отделни стаи, контактите са намалени до минимум, но ги има, така че до идния понеделник ще се самоизолирам (от РЗИ никой не ме е търсил).

# 524
  • София/Севлиево
Ч.р.д.,Ирен.Пожелавам ти здраве, щастие,много поводи за усмивки ❤️ И скоро да гушкаш малко бебче Hug

Общи условия

Активация на акаунт