Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, обсъдени във форума?
Кои са някои от темите, които предизвикват положителни емоции във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват споделяне на личен опит с бременност, процедури за зачеване, медицински изследвания, подкрепа и общуване между участниците. Основните теми, обсъждани във форума, включват опит за зачеванае, използване на различни методи за подпомагане на зачеването като фоликулметрични тестове и овулационни тестове, проблеми с хормоналния баланс, използване на хранителни добавки като витамини и минерали и споделяне на лични истории и преживявания в процеса на борба с безплодието.
-
Какви са някои от предизвикателствата, обсъдени във форума?
-
Кои са някои от темите, които предизвикват положителни емоции във форума?
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са преживяванията на Стела21 с опитите за бременност?
Желая ти много здраве и скорошна бременност с пухкав финал 
Вчера най-после ми мина прегледа и проверката и се оказа че няма хидросалпингс
Док каза че не съм за лапаро, защото тръбата пропусна ??? което въобще не ми е ясно как стана, НО док каза че не е за махане и ни остави да си пробваме ??? аз му се молех да каже какво да правим, питах го какво да направя за да забременея той пробвайте си, НО ние сме си пробвали години...
И така ми е доста притеснено, че това пропускане сигурно е случайно, нагъната и уголемена е тръбата и не знам защо каза че не е за махане
Каза с ММ да пием Профекунд, което бях чела тук във форума, че го предписва на всички и много се чудя дали да го пия, защото цикъла ми е редовен и имам О, явно че проблема ми не е в това...