Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 133
  • 808
  •   1
Отговори
# 585
Хера много съжалявам за случилото се, дано следващият път всичко бъде наред!
Мери Честит рожден ден бъди здрава и скоро да се сбъдне мечтата ти!

# 586
Хера, много съжелявам,дано още другия месец се похвалиш 🍀
Мери,честит рожден ден,бъди здрава, щастлива и нека се сбъдне най-съкровенната ти мечта!
Ирен,стискам палци,кога трябва да е теста?
Алисън,как си всичко наред ли е?
Желая успех на всички момичета 🍀🌷🌷🌷

# 587
Хера много съжалявам , защо все пак не идеш на часа ,за да споделиш какво е станало?

# 588
Решена съм да отида, няма да отменям часа, ще съм по-спокойна , ако ме прегледа АГ. Тежко ми е, но няма да се отказвам, ще продължаваме с опитите. И аз вярвам, че всичко се случва с причина и така е трябвало да стане.

# 589
Merryhristowa жива и здрава да си, да се сбъднат мечтите ти 🍀
Хера съжалявам за развоя, случва се веднага след това да настъпи съвсем нормална бременност. Успех 🍀
Hariom1 аз съм никак. Напълно празно ми е в главата и сърцето след като видях пак много рано много голям фоликул. Отчели сме се, но не се надявам, чакам си цикъла и кариотипа да стане готов и ще пристъпим към нещо. Това е от мен, едно пълно безразличие този месец.
Успех на всички останали и на тези в почивка - да ви е ползотворна

# 590
Решена съм да отида, няма да отменям часа, ще съм по-спокойна , ако ме прегледа АГ. Тежко ми е, но няма да се отказвам, ще продължаваме с опитите. И аз вярвам, че всичко се случва с причина и така е трябвало да стане.

Хера просто знам, че се чувстваш отвратително ..
Моля те пиши след прегледа как е минало и каква е била причината.

Аз няма да ходя на доктор може би теста ми е бил дефектен нещо щом на следващия ден нямаше втора черта. Тогава изчаках 5мин проверих, нямаше нищо и изчаках още 2мин пак нищо и директно го изхвърлих да не е да се появи изпарителна черта и да се надявам пак на празно.
Обещала съм си вече никакви тестове преди 7 дни закъснение! Защото в момента ме е яд на себе си безкрайно много .. толкова плаках. От яд!!!
Поговорката, че това което си направиш само никой друг не може да ти го направи е в пълна сила за мен. Тази ужасна черта на характера ми и то не само на моя, явно като цяло жените сме нетърпеливи, ни играе изключително лоша роля. Трябва да спрем с тези тестове преди закъснение. Знам, че е трудно, но гледайте как се тормозим после.

На всичкото отгоре така съм се ядосала днес на една приятелка, която ще прави аборт .. Криво ми стана. Тук толкова много момичета се надяват, толкова чакат и се тормозят, други пък от раз забременяват и правят аборти и пак после забременяват. Живота никак не е справедлив.

# 591

Това ми е теста, който беше след закъснението. Sad Иначе и аз бързам и почвам от 5 дни след закъснение, но вече не! Знам, че ще го мисля, знам, че ще се надявам, а така само трупам ужасно напрежение в себе си, ставам нервна и раздразнителна, а имам и дъщеричка , за която да се грижа , затова ще се опитам да съм по-спокойна.

Marchelsi и мен ме е яд на жени, които умишлено правят аборт, зависи от ситуацията разбира се, понякога наистина трябва, защото партньора да речем се оказва някой мухльо и това е по-доброто решение. Но като цяло съм против.

# 592
Момичета, колкото и да е голямо разочарованието ви в момента, поне знаете, че дори за кратко се е получило. Има жени, които с години не са виждали дори изпарителна чертичка и това според мен е по-тежко.. Отделно в групата е пълно с момичета, които след биохимична или кухо яйце или загуба по друга причина още на следващия месец са забременявали успешно. Организма ви вече е в режим забременяване и ви трябва само малко късмет следващия път да е вашия! Пожелавам ви кураж да минете през тази болка и много скорошен успех!!!

# 593
Подкрепям думите на Азалия. Не малко случаи има след биохимична на другият месец бременност има пак и е успешна. Така, че горе главата.

При мен за две години и от горе само въображаеми черти, нито бледа, нито фалшива... И пак се записвам с отрицателен.

А това са спреш да го мислиш не знам как става, ама наистина.... Дори и миналата година докато бях много зле с ЩЖ и не правехме опити пак го мислех.. На 37 години съм почти и нямаме дете, времето ни тече, а аз как да стра да мисля..

# 594
  • В страната на мечтите.
Момичета, здравейте. Аз се включвам при вас след няколко месеца прекъсване на опитите от почти 2 години и след няколко загуби в ранни седмици, за които след всички възможни изледвания не се откри причина и накрая ми казаха, че имам малък миомен възел, които единия лекар казва, че може да е причина, другия казва, че няма как да е от него. И аз пък съм в този омагьосан кръг, но не губя надежда.

Хера, аз си мисля дали не е възможно просто да имаш кървене и да трябва веднага да отидеш на лекар? Как реши, че непременно е цикъла ти? Не че искам да ти давам напразни надежди, но като един непоправим оптимист, аз мисля, че може все още да си бременна, защото имаш достатъчно наситена чертичка.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 12:40 от Трополинка

# 595
Хера, съжалявам за случилото се.
И аз не знам как става да не го мислиш... Аз постоянно мисля нещо, кроя планове, след като изчетох подфорума и сигурно пет от тези теми всякакви мисли ми бушуват в главата. Имам две приятелки, забременели на втория месец опити.
Малко друга тема, "по-техническа", понеже ми е интересно какво правят другите хора. Как си променихте начина на живот след началото на опитите? Не пиете чаша вино, не правите изморителни тренировки или не ходите да дарявате кръв примерно? С любимия сме се захванали да ходим на походи, което е приятна, но изморителна, натоварваща дейност, катерене на баири, усещам, че тялото все пак се уморява. А новите начинания - сменяте ли работа, заемате ли се с нови проекти? Извинявайте, може би звуча наивно, но се чудя колко и какви промени са необходими в начина на живот?

# 596
Всичките ми приятелки, които забременяха за 1-3 месеца, не са променяли нищо, абсолютно нищо в ежедневието си, храненето си, работата си, преди да видят двете черти, а някои дори и след тях си останаха с вредните навици и пак си родиха децата...

# 597
Аз бих си позволила пак да се включа. При нас нещата станаха, когато спряхме да го мислим действително. То реално не че се бяхме отказали, просто преместих фокуса си върху друго нещо. Нямам никаква идея дали това е било от значение. В началото на годината решихме да си дадем три месеца, да отслабнем и влезем във форма (аз съм с наднормено тегло), започнахме кето диета, движение, въобще не се занимавахме с бебеправене, ии срам, несрам, януари сме правили секс точно два пъти.. единия от които се е получило, на 40тия ден от цикъла. Иначе покрай диетата спряхме алкохола, тестено, сладко, стандартното.
Та идеята ми е, че няма как да се заличи от съзнанието ни желанието за бебенце, просто трябва да намерим нещо друго, което да обземе мислите ни. При мен беше наложителна тази диета, защото лекаря беше на мнение, че с тези килограми и дълъг цикъл няма как да имам овулация и да се случи бременност.

# 598
Трополинка, след 3 положителни теста, вчера пак правих и си беше направо отрицателен, затова съм сигурна, а и кървенето си ми е като при М, иначе и аз такава надежда имах.

За успокояването съм съгласна, защото имам много близка приятелка, която след години опити и какви ли не изследвания и доктори, забременя , когато най-малко очакваше.
Според мен обаче има значение и дали имаш вече едно дете. Когато опитите да за второ си казваш "Какво пък, нали си имам едно щастие". И малко или много има разлика в степента на разочарование.

Азалия, аз също съм с наднормено тегло, но редовен цикъл. Все си повтарям как някои жени забременяват въпреки килограмите, две приятелки имам забременели на над 100кг и със здрави дечица.

Замислих се и за това непрекъснато следене на ову, треперене , тестове , БТ, как пък някои улучват момента и забременяват случайно. Знам, че има жени с проблеми, но говоря за тези, които нямат такива. Вече наистина вярвам, че от много мислене понякога си вредим.
Намалих много цигарите, защото съм пушач и искам напълно да ги спра при забременяване, това съм променила и хранителния режим също, но просто си трябваше. Разходките и физическото натоварване даже са полезни мисля. Иначе като ми мине овулацията и ида на почивка или изляза с колегите не пия алкохол. Обаче и това не знам дали е съвсем правилно. Януари месец ми вадиха един ужасен зъб, 10 дни умирах от болка след това и един аналгин не пийнах, защото ако съм бременна ще навреди.

# 599
Здравейте, момичета ❤️ Включвам се в темата, дано не е за дълго. Имам две деца, борбата е за трето. Пробваме от 5-6 месеца. След поредното пристигане на лелката посетих гинеколог. Диагнозата е поликистозни яйчници, пусна ми хормони на 3ти ден от цикъла, утре ще ги направя. Много ми е криво, не очаквах това.

Общи условия

Активация на акаунт