Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 675
  • 808
  •   1
Отговори
# 690
И мен ме сърбят пръстите за тест, но ще чакам! Имам още 5 дни.
А за татуировката се консултирах с АГ и каза, че в ранна бременност, ако има такаяа нищо не може да стане и няма място за притеснения

# 691
И това, че по-добре да пушиш, вместо да ги спреш при + тест не съм го чула от нито един лекар!

Преди 10-15 год. беше доста разпространено като мнение (до 5 цигари на ден, щото стреса е по-лош) и съм го чувала от не един лекар. Напоследък никой не го казва, предполагам е отхвърлено.

# 692
Ох, тази дискусия с цигарите мисля, че няма нужда да я продължаваме.
Факт е, че тютюнопушенето не носи никакви здравословни ползи, независимо от пол, възраст, бременност или не, кърмене и т.н. От там нататък може само да се надяваме, всеки да вземе отговорно решение за своето здраве и това на детето си. Flowers Four Leaf Clover

# 693
Честит празник на всички прекрасни дами тук! Бъдете здрави, щастливи, вдъхновени, нежни, обичащи и обичани! Не забравяйте, че усмивката на една жена , може да промени света, затова се усмихвайте , колкото може повече!

# 694
Честит Празник, дами! Бъдете здрави, обичани, щастливи и успешни!
Минавам директно с въпрос. Този месец за 1ви път почнахме с опитите и цикъла ми се измести доста. Вместо на 27-28 дена, стана на 22 дена . Дори още не ми е дошло , но днес най-късно го чакам. От 4-5 дена имам и кафеникаво зацапване, което в началото мислех, че може да е знак за добрата новина, но след това продължи много дълго и днес вече се вижда, че ще ми идва. Предните месеци, преди да почнем с опитите, такова нещо нямаше. Единственото ново в случая са хапчета за ЩТ жлеза, които приемам и са нови за организма ми. Преди пиех Л-Тироксин, но живея в чужбина и ми предписаха тукашната марка. От този месец започнах и прием на Витекс, тъй като предния път забременях почти веднага след като го бях почнала , а правехме опити над 1г. Витекса би трябвало да не ми дава такива отклонения със зацапване. На някой случвало ли му се е? Ще правя изследвания на полови хормони този месец и после съм на лекар.

# 695
Честит празник, момичета. Дано догодина и ние като Рейвчето да празнуваме вече като майки!
Quittenmarmelade, опитай пак да засечеш О, ако трябва с фоликуметрия, и да прецениш отново дължината на лутеалната фаза - лекар да прецени ако трябва да се удължи с някакви медикаменти? 9-10 дни звучи недостатъчно Sad Дано е било инцидент. И аз днес напълних една торба
с Витекс , Вечерна иглика, мощен мелатонин, след малко ще джасна един празничен пектин за прочистване и си допивам чая от бял равнец. Още не ми е дошло след спирането на лекарствата, БТ все още е доста над 37. Така или иначе през този цикъл процедурите са ми на пауза, ще пусна едни хормони на втори ден и ще се надявам на качествена, домашно таймирана О. Това ми е само в мечтите, обзалагам се, че ФСХ ще е двуцифрен... Но нали пък днес празнично си пожелаваме чудеса Wink

# 696
@Mandaria Планувани са ПКК и хормонални изследвания на 2-3ти ден от новия цикъл. Надявам се да е било инцидентно... Последното ми инфо беше от контролен през ноември. Тогава АГ видя голям фоликул и каза М до 14-16 дни. Точно така се случи. На следващия месец започнахме с опитите и всичко се обърка 🙁 🤷🏻♀ но и от тогава ми се случиха куп стресиращи неща, затова сега гледам да държа ниско топката.

# 697
Честит празник дами! Днес доста трепетно очаквах някоя от вас да ме развълнува с две чертички,но явно е затишие пред буря !❤
Бъдете здрави ,щастливи и обичани!

# 698
Честит празник на всички настоящи и бъдещи мамчета!
Ние днес бяхме на преглед при Кацаров, нали сме с тератозооспермия. Изписа му Ортомол Фертил Плюс , бърканицата с мед и отвара с бабини зъби и мурсалски чай за 3 месеца след което втора СП.
Има разширена вена на ляв тестис, но няма да правим операция за сега. Да продължаваме с опитите.
Нещата не са толкова трагични както си мислих, останалите показатели компенсирали ниската морфология каза Кацаров (както и Loko писа) Силно се надяваме да е прав.

# 699
Здравейте, момичета! Пуснаха ми хормони на 3ти ден от цикъла, всичко е в норма и пия Пикозитол. Сега отново чакам заветната Ову, дано я има.
Късмет на всички!♥️

# 700
Здравейте, момичета! Искам да ви помоля за малко помощ... знам, че въпроса ми не е за тази тема, но в другите не получавам отговор, а тук, въпреки че почти не се включвам, ви чета отдавна и знам, че сте много добре настроени Blush

Имам проблем с хормоните, както и поликистоза. Докторката ми назначи да изследвам Прогестерон и Е2 на 7-ми ден след овулацията, но каза че това е 12.03.,а от лентичките за овулация, имах силно наситена втора чертичка на 28.02., което може би означава, че 7-ми ден се пада към 10.03.? (като последния ми цикъл започна на 17.02.) И сега не знам на кой ден да направя изследванията... не съм сигурна в изчисленията на д-р, защото бяхме много жени, беше едно бързане, някои се застъпвахме, общо взето минавахме на конвейер, а наистина ми е важен резултата, защото предният път Прогестерона беше доста нисък ... и сега ви моля за съвет кога точно да направя изследването ...

# 701
Здравей Darling, при поликистоза винаги е малко трудно да се изчисли, възможни са няколко пика на ЛХ.  Според мен 7ми ден е бил 8.03,  бих отишла най-късно днес да пусна изследванията.
П.С. Забравих да питам АГ как изчисли датата - според големина на доминантен фоликул и кръвни изследвания, или просто по календар. Ако е първия вариант и не си правила повече тестове за О след положителния може и да е права.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 09:30 от margolotta

# 702
Добро утро момичета аз също получих кофти подарък за 8ми март зацапване а от днес си е лелка вече.... Тоест 2ра неуспешна инсеминация, този път с бемфола стимулирана.
Скрит текст:
На 11ти ден от М беше инсето обаче имаше 1 жълто тяло, а повечето бяха неспукани. Последва на следващият ден реинсе и отново не се бяха спукали (4 ДФ във всеки яйчник) това беше на 25.02. На 1.03 бях на преглед и док каза че има масово жълти тела и започнах утрогестана 2х2. Вчера сложих в 6.30 2та утрогестана и от 9 часа започна да ми зацапва малко и вечерта се засили, а от днес си е М вече.
Няма да казвам какво разочарование ми е в момента, но ще наместя за пореден път короната и ще продължа напред. Решила съм следващите 2 инсета да са без симулации, просто да минат и да кандидатстваме за инвитро.
Поне 1 хубава новина  има доста подобрение в СГ на ММ. Зобя го с бабини зъби, мака, сминдух и много други, но за сега ефекта е добър дай Боже още по-добър да става и да се случат нещата скоро!
Успех на всички ни и дай Боже скоро да сбъднем мечтата си!

# 703
Съжалявам за резултата, Белийв Heart
Според мен много добре си го решила за инсе без стимулация. Ако ще е със, по-добре направо ин витро.

# 704
Точно и аз това си мисля няма смисъл, особено с тия инжекции.... 1вата бях с фостимон, сега пък бемфола, с която ми дойде в повече иначе, та за сега ми стига вече Simple Smile да минават още 2 и да се започва с инвитро, дай Боже да се получи с него!
Съжалявам за резултата, Белийв Heart
Според мен много добре си го решила за инсе без стимулация. Ако ще е със, по-добре направо ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт