Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 681
  • 808
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник, мили момичета! Бъдете здрави, много щастливи, обичани и обичащи! Бъдете все така борбени оптимисти! Nature Fire
Мен, по случай празника, лелята ме посети, по-люта от всякога. Не знам дали се дължи на Fh Pro,  но такъв болезнен цикъл не съм имала от поне 10 години. Дано свърши работата, за която всъщност го приемам Grinning
Желая ви прекрасен ден, да получите желаните подаръци и весел празник!

# 676

Честит празник, момичета! Бъдете много здрави и щастливи! Догодина да празнуваме и това, че сме станали мами ❤️
Колкото до цигарите.. аз не съм пушач и никога не съм пушила. За мен много безотговорно бременна или кърмеща жена да пуши. Както писаха някои от момичетата, цигарите намаляват притока на кислород към бебето, но не това е само проблем, но и катраните и всичките радикали от дима. Учила съм токсикология и риска никак не е малък. Свекърва ми е страстен пушач, но при първото забременяване е спряла цигарите, но 6 години по-късно след като забременява със съпруга ми, за съжаление само ги е намалила. След като е проходил е започнал да получава пристъпи, целия е посинявал. За щастие го е израстнал, но не веднъж е бил на косъм животът му! Колкото до физическата зависимост на тялото от никотин, за тази цел има никотинови пластири, които са с различна концентрация. Естествено цигарите през това време за напълно спряни. Постепенно ще се мине на тези с най- ниско съдържание на никотин, след което просто спират да се слагат. Да не забравяме нуждата и от силни антиоксиданти. Малко дълго стана 😁
Прекрасен ден на всички! Благодаря за пожеланията от останалите момичета 💐

# 677
Честит празник! 🌷
Няма да изпусна възможността днес да ви пожелая успех и да наръся обилно с ритащ, седеммесечен розов прашец! 💟

# 678
  • В страната на мечтите.
Честит празник, прекрасни момичета. Скоро всички да минаваме в отбора на майките и догодина да го празнуваме с ревящо бебе в ръцете Relaxed Heart Eyes

Аз днес в пожеланието към майка ми за празника написах, че й благодаря за всяка болка, която е изтърпяла заради мен и че се надявам и аз да имам късмета да изтърпя всяко чувство, което изпитват майките, защото напълно съм готова за него. Искам го и знам, че ще се справя.

Знам, че всички тук ще се справим, ние сме герои. Heart

# 679
Честит празник на всички, много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! ❤️
Пожелавам на всички ни скоро да държим мечтата си в ръцете! 🤗

Аз не се включвам много често, но ви чета.
Минавам под многото прашец и грабя 💖💙, благодаря ви момичета, че не ни забравяте! 🤗

Аз бях пушач и ги спрях още като решихме, че няма да се пазим вече. Спрях ги на 1ви април 2018 😂 никой не ми вярваше като казах че това е последната цигара с кафето. Не беше лесно но и за миг не съжалявам. Тогава не съм знаела, че съм хомозигот по MTHFR иначе и по-рано бих ги спряла.

Успех на всички и дай Боже много + чертички! ❤️🍀🙏

# 680

Бъдете здрави и много щастливи🌷😍

# 681
Честит празник, момичета!
Минавам под розовото на Станислава и Чери и благодаря на Ели за прегръдките Heart
Аз тъкмо се прибрах от клиниката, където раздаваха лалета на дамите. Ще се видим пак в петък с доки.

# 682
Честит празник и от мен момичета!!

За цигарите сме го обсъждали 10 пъти, ма да се потретя и аз.
Към цигарите се получава много силна зависимост (и бързо). Та си е болест това, та наистина най-добре е веднага да се спрат, а не да се чака забременяване и да се преживява стреса, когато сме бременни. Но ако не можем да ги спрем, да се намалят пак и голяма победа.

И предложение за априлско заглавие:
*Не това не е шега, виждам втората черта! Simple Smile

п.п. Когато пишем за малцинствата да имаме предвид, че този форум е публичен и може би участват хора от малцинствата. И това сме го говорили и преди (абе кофти е отвсякъде да си почти две години в темата Simple Smile )

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 12:12 от Одри

# 683
  • В страната на мечтите.
Аз винаги много съм се ядосвала на жени, които ми се хвалят как а пушили колкото си искат през цялата бременност и са родили здрави деца и нищо им няма. Много неприятно ми се струва, но понеже аз не пуша и нямам какво да спирам (освен тортите и вредните храни като цяло), може би не ги разбирам. Но неслучайно всички лекари казват, че са вредни и има гадни картинки на кутиите.

Аз се записвам днес с това, че ми дойде менструацията. Плаках цяла сутрин без изобщо да знам защо. Сега хормоните ми ще са до небесата, но поне бързо ще мине и продължавам напред.

# 684
Честит празник момичета Heart Дано този месец ни даде така чаканите 2 черти.

При мен вчера имаше леко зацапване и днес си ми дойде с пълна сила. Явно О ми е била на 15 ден, не 14ти. Мисля днес да броя 1ви ден на М и в сряда да пусна хормони. Половинката пк ще пуска СГ +  SDI, този път в клиниката на Владимиров, така иска Кацаров и се надявам на реално добри резултати.

# 685
  • София
Честит празник,
момичета ! Flowers Hibiscus Flowers Blossom Flowers Sunflower Flowers Tulip Flowers Cherry Blossom
Бъдете здрави и обичани. И още на следващия 8ми март нека всяка е със сбъдната мечта в ръцете !
Аз съм научена, че това е празник на майката, така че за първи път този ден за мен е специален... Blush

Замерям ви с памперси от моята госпожица, която скоро навърши 3 месеца... Heart
Както някой казваше - не залягайте ! Sunglasses
Грабете, че до обяд са нааканите... После са само напишкани. Grinning

За цигарите две мнения няма.
Когато лежах в болницата за задържане, жените на етажа се събираха на една тераса да пушат...
Всеки път, когато минавах оттам, извръщах глава.
Гледаш ги с кореми, почти всяка със стойка с висяща банка, която й се влива... и с цигара в уста...
Отвратителна, гнусна гледка.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 13:18 от rave

# 686
Аз също съм пушач и в момента пуша, но видя ли две черти ще спра. Смятам, че няма да ми е трудно, защото пуша по 3-4 цигари на ден.

# 687
За цигарите - не съм пушач. Не нападам и не защитавам никой. Всеки си подрежда приоритетите. Но самата гледка е много грозна - факт. Мисля си, че аз поне, щеше да се крия, защото ще ме е срам!
Без да се заяждам, по-горе имаше коментар, че по време на Б е ок, но по време на кърмене ще ги откажем т.е. вече като кърмиш, няма да ги има "страничните" ефекти - треперене, депресии и т.н. Тези "явления", не са ли винаги когато спираш цигарите? И защо да не го направиш в началото на Б, а не като родиш? Още повече, че като родиш има и обикновена следродилна депресия, та не вярвам да ти е нужна и цигарена. Wink  Може и да не съм разбрала правилно. И това, че по-добре да пушиш, вместо да ги спреш при + тест не съм го чула от нито един лекар!
 Но както казах - всеки си преценява.

# 688
Аз да кажа по повод цигарите пушех си  до едно времв после ги поспрях обаче като не стана пак ги бях почнала и така до деня в който видях плюс тест пушех нервна докаро чакам теста бледия в който вие ми казахте има нещо дпкато изчаквах чхф, другите тестове нв съм запалила и така вече  2 месеца и нещо нито пуша нито кафета пия по едно фрапе си позволявам,аз искам да знам че каквото съм могла да направя за детето си да в ок съм го направила,но всеки си има личен избор имам много познати и пушеха и пиеха и родиха здрави деца,но това си е до човек и приоритети...

# 689
Честит празник, мили дами! 🌷Нека март ни донесе най-мечтаните подаръци! ❤💙 Грабя с пълни шепи от прашеца, вземам и някой друг памперс, дано е на късмет. 😆

Сърбят ме пръстите за тест, но ми е рано още. Ще се престраша към края на седмицата, ако до тогава не подрани М. При предния цикъл М беше 9-10 дни след О 😔

Общи условия

Активация на акаунт