Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 659
  • 808
  •   1
Отговори
# 705
С две ръце те подкрепям Белийвче ! Съжалявам за резултата, но ако гледаме обективно, инсеминациите са си с кажи-речи равни шансове като добрия стар секс, така че гледай да не го мислиш толкова какво и защо не е станало, а чертай плановете занапред и се надъхай за истинската битка, която те чака Heart

# 706
Белийв, Манди, гуш Hug
И аз покрепям решението за инсе без стимулация, тук при нас при повече от два фоликула инсе не правят, подписваш и документ, че ако пробваш вкъщи встествено е на твоя отговорност и клиниката не отговаря за проблеми при многоплодни бременности.

# 707
Благодаря за съвета margolotta, само че за съжаление вече днес хапнах рано сутринта......
Иначе нямам идея как го е изчислявала, беше такава лудница, че дори не успях да си задам всички въпроси (разочарована съм). В листа, който ми даде после видях, че пише, че на левия яйчник има няколко фоликула с размер 4-5 мм.

Здравей Darling, при поликистоза винаги е малко трудно да се изчисли, възможни са няколко пика на ЛХ.  Според мен 7ми ден е бил 8.03,  бих отишла най-късно днес да пусна изследванията.
П.С. Забравих да питам АГ как изчисли датата - според големина на доминантен фоликул и кръвни изследвания, или просто по календар. Ако е първия вариант и не си правила повече тестове за О след положителния може и да е права.

# 708
За прогестерон не е нужно на гладно и без кафе. 4-5 мм на кой ден от цикъла бяха фоликулите? При мен се пукат при големина около 22-24 мм и растат с по около 2 мм на ден ( при идеални условия Grinning)

# 709
На 17-ти ден от МЦ бяха така, нормално ли е? Flushed Съвсем нова съм още в тези неща, сега започваме да ходим по доктори... наскоро ми откриха и поликистозата и все още не разбирам много, много...

# 710
  • London
Здравейте, момичета 🌹

Аз съм 5 дни преди (не) чаканата лелка и взех, че си направих тест. В рамките на 5те минути не видях нищо и го оставих в банята. След един час отивам и оп, гледам втора черта ама блееееда, бледа. По принцип зная, че след оказаното време теста вече е невалиден, обаче пусто му желание, отидох да се дзверя на прозореца. Ами чисто ми розовее тази бледа черта, не е бяла или сива както би трябвало да е изпарителната. Напоръчах си още тестове, да видим след два дни дали ще има нещо 🤞🏻

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 11:52 от RainbowFlower

# 711
рейнбол,на коя марка са тестовете,дай да я видим (ако искаш) и ти желая много да се е наситила след два дни

# 712
Здравейте, момичета 🌹

Аз съм 5 дни преди (не) чаканата лелка и взех, че си направих тест. В рамките на 5те минути не видях нищо и го оставих в банята. След един час отивам и оп, гледам втора черта ама блееееда, бледа. По принцип зная, че след оказаното време теста вече е не е валиден, обаче пусто му желание, отидох да се дзверя на прозореца. Ами чисто ми розовее тази бледа черта, не е бяла или сива както би трябвало да е изпарителната. Напоръчах си още тестове, да видим след два дни дали ще има нещо 🤞🏻

Стискам палци, да е това което искаш! От къде и какви тестове поръчваш? Можеш да прикачил снимка ако желаеш.
Аз направих тест ,но за жалост моята черта си беше чисто изпарителна . Имам още 3 дена...

# 713
  • London
Взела съм си First response, поръчвам си ги през Амазон защото е най-евтино и доставката ми е в рамките на един ден. В Англия са най-популярни и уж най-чувствителни. Много девойки споделят, че много рядко дават изпарителни черти ама знае ли се 😆 Аз съм тома неверни. Не искам да се настройвам излишно. Имам лош опит с Clear blue преди време, тогава ми даде изпарителна черта, но си беше сиво-бяла.
Ще изчакам два дни и тогава ще повторя. Ако наистина има нещо, то би трябвало да покаже.

Ето го теста, но не зная дали ще успеете да видите нещо.

# 714
Взела съм си First response, поръчвам си ги през Амазон защото е най-евтино и доставката ми е в рамките на един ден. В Англия са най-популярни и уж най-чувствителни. Много девойки споделят, че много рядко дават изпарителни черти ама знае ли се 😆 Аз съм тома неверни. Не искам да се настройвам излишно. Имам лош опит с Clear blue преди време, тогава ми даде изпарителна черта, но си беше сиво-бяла.
Ще изчакам два дни и тогава ще повторя. Ако наистина има нещо, то би трябвало да покаже.

Амк аз виждам нещо, но не знам дали е това ,което искаме... ще видим и следващите тестове!
А може ли линк за поръчка, че мк излизат  доста варианти и как става доставката? Извинявам се ,че спамя но не съм наясно как стават поръчките от амазон

# 715
Аз я виждам,успех да се насища 💕💕💕

# 716

Аэ честно каэано не виждам черта, но може да е от телефона. Стискам палци!!

# 717
  • London
Благодаря ви, мили момичета !❤
Но засега ще го броя за невалиден, след два дни ще ви кажа какво е било 🤞🏻

Аз ги поръчвам през приложението на Амазон, добавям снимка да ги видите. За съжаление, не съм в България и нямам идея как става с доставките до там.

# 718
  • В страната на мечтите.

Аз я виждам Heart Eyes Стискам палци след два дни да е ясно Heart Виждала съм такива черти на такъв тест във видеа в youtube и не съм чувала да са били изпарителни.

А някой знае ли дали можем от Амазон да си поръчаме такива тестове за България?

# 719
  • London
Тъкмо сега влезнах да проверя, ето какво ми изписа.
20лв за доставка, тези тестове ще излязат златни, не си заслужава просто. Не зная защо още не са включили и България 😔

Общи условия

Активация на акаунт