Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 655
  • 808
  •   1
Отговори
# 720
Взела съм си First response, поръчвам си ги през Амазон защото е най-евтино и доставката ми е в рамките на един ден. В Англия са най-популярни и уж най-чувствителни. Много девойки споделят, че много рядко дават изпарителни черти ама знае ли се 😆 Аз съм тома неверни. Не искам да се настройвам излишно. Имам лош опит с Clear blue преди време, тогава ми даде изпарителна черта, но си беше сиво-бяла.
Ще изчакам два дни и тогава ще повторя. Ако наистина има нещо, то би трябвало да покаже.

Ето го теста, но не зная дали ще успеете да видите нещо.

Аз я виждам Heart Eyes Стискам палци след два дни да е ясно Heart Виждала съм такива черти на такъв тест във видеа в youtube и не съм чувала да са били изпарителни.

А някой знае ли дали можем от Амазон да си поръчаме такива тестове за България?
Ако имаш акаунт, на касата ще ти иэлеэе дали доставят.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 12:16 от snowwhite12

# 721
  • В страната на мечтите.
Тъкмо сега влезнах да проверя, ето какво ми изписа.
20лв за доставка, тези тестове ще излязат златни, не си заслужава просто. Не зная защо още не са включили и България 😔

Те че са хубави са такива, но 15 лева за два теста и още 20 лева за доставка...  Flushed Малко солено ще ми дойде. Дано скоро някой да се сети да ги внася и тук.

# 722
а какъв е смисълът от скъпи ранни тестове? Изчакайте си датата, направете си тест, дори най-обикновения ще покаже, ако не веднага, то след ден два Blush Калявайте се с търпение, че след положителния тест си трябва търпение, търпение, търпение Stuck Out Tongue

Стискам палци за много втори чертички, време е за ново избухване в темата! Hug

# 723
Здравейте, момичета 🌹

Аз съм 5 дни преди (не) чаканата лелка и взех, че си направих тест. В рамките на 5те минути не видях нищо и го оставих в банята. След един час отивам и оп, гледам втора черта ама блееееда, бледа. По принцип зная, че след оказаното време теста вече е невалиден, обаче пусто му желание, отидох да се дзверя на прозореца. Ами чисто ми розовее тази бледа черта, не е бяла или сива както би трябвало да е изпарителната. Напоръчах си още тестове, да видим след два дни дали ще има нещо 🤞🏻
И аз така се дзверих един път на прозореца , че и фенерчето на телефона пуснах , за по-добра видимост 😂
Стискам палци да се насити чертата .

# 724
Рейнбоу, аз я виждам и дано всичко е наред и следващите дни се насити! 🍀🤞
Аз повече такова ранно тестване няма да си причиня 😤
Всички я видяхме моята и на следващия ден ми дойде 🤷‍♀️
Съмнявам се,че беше БХ, защото цикъла ми беше доста гаден (съсиреци и разни дреболии).
Но това,което изпитах не искам да си го причинявам отново.
Сега този месец хич не го мисля, започнах да се подготвям за шофьорския курс, за да се разсейвам,пък и ми е време да го изкарам вече 😁
Успех момичета и дано този месец донесе много радости и щастливи моменти на всички 💐🍀❤️

# 725
Аз също първата година и половина никакви тестове не правех. Имах един шуър и една опакова лейдис и си висяха с месеци. След първата БХ, която хванах на ден закъснение с Лейдис, след това с любимата ми китайска партида от 50бр за спорта хващах "бременност" още на 11 ден преди овулацията Grinning Grinning Но реално, тази си бременност я хванах със същите китайски тестове на 12ти ден след О, но чертата беше коренно различна от предишните до сега - друг цвят и на друго място даже от предходните. Иначе имам на клиър и на лейдис изпарителни черти 12 и 13 дена след О последните месеци преди да забременея. Общо взето, ако сте от нетърпеливите има смисъл от тест като са минали 12 дена от овулацията. Реално шанса да има 9-10 чхг в организма преди 12тия  ден е нещо като мираж. В България най-чувствителните тестове са с 10 чхг и то това , че пише точно 10 далеч не значи, че не са повече. Дайте му време на това яйце да се срещне със сперматозоидчето, пък да се хванат за ръчичка, да се разходят през фалопиевите тръби до матката, че чак тогава да започнат да произвеждат чхг-та Grinning

# 726
  • София/Севлиево
И аз виждам чертичка.Дано се насища, успех!

# 727
Здравейте и от мен Hug Новаче съм и се престраших да се включа към вас Blush
Казвам се Маргарита, на 28 години съм, продължителност на МЦ е 28-29 дни. Последен цикъл от 05.02 до 11.02. Ову засечена с тестове на 25-26.02. МЦ трябваше да ми дойде в събота на 06.03, но още я няма. Доколкото мога да преценя ову е късна. Сутинта правих тест и е “-“ Confused Досега не съм имала никога закъснение на МЦ, повече от ден при смяна на сезоните, примерно. Правим опити от 5 месеца. Съответно в момента съм притеснена, чудеща се и обнадеждена едновременно Heart Eyes Взимам си малко прашец Heart

# 728
  • London
Тези тестове, които правя са с 6,5 чувствителност. Ако можем да вярваме на всичко дето изписват де, за мен лично още е твърде рано и за това казах, че го броя за невалиден. Моя си е вината, че го направих още от сега, макар че си обещах да дочакам датата за лелката 😃 Пък и тичам на прозореца, да видя на светлината какво е, хаха
Трепкат ми ръцете към едни евтинички де, накупила съм още миналия месец. Бяха 20бр за няма и 5-6£. Но те са с чувствителност от 20 нагоре, тъй че няма смисъл сега от тях.

Успех на всички, дано скоро ни се зарине темата с плюсчета ❤

# 729
Момичета влизам направо с въпрос. Мислите ли, че след ренгенова снимка на гръден кош трябва да прекратим за известно време опитите? Доколкото знам организма се изчиства от лъчението за 6 месеца... Thinking

# 730
Мисля, че облъчването не е толкова голямо за да се прекъсват опитите, пък камо ли за 6 месеца. Може да питаш какво е облъчването на апарата, на който ще ти правят снимка. Аз минах 2 пневмонии със снимки и не прекъсваме опитите. Не че нещо стана..., но това не ни спря.

# 731
  • София
Pushpin Изпращайте ми данни за вълшебното списъче на ЛС. Memo

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:01 от rave

# 732
  • Замък сред облаците
Момичета влизам направо с въпрос. Мислите ли, че след ренгенова снимка на гръден кош трябва да прекратим за известно време опитите? Доколкото знам организма се изчиства от лъчението за 6 месеца... Thinking

Не. Ако летиш със самолет, ще бъдеш повече облъчена със слънчева радиация отколкото е способен да те облъчи един рентген. А никой не е спрял да прави опити след летене Simple Smile

# 733
Аз си направих още един тест на шур чек, ден преди М и отново има втора бледа линия. Мисля да спра с тестовете и края на месеца да ходя на лекар направо.
Много ми помогнахте с опита ви за лентите за овулация и съветите.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 08:24 от Elanlli

# 734
Момичета , имам  нужда от мнението ви. Малко глупав казус ,причинен от нетърпението ми,но благодаря на тези ,които ще ме изчетат Grinning
Вчера 11 ден от ову(следена само с ленти )направих кръвен тест и беше естествено  отрицателен  0.38(ппр е <0.1 ) но все пак нещата се менят, не е някаква фрапираща разлика.
Днес сутринта имах последни две ленти с чувствителност 10 . Направих единия и гледам  на 3та минута черта ,викам си да беееее. Това е невъзможно.  Правя втория и  пак черта ...  Възможно ли е чхг да се е покачило така бързо и дали има повод за радване при положение ,че вчера имах отрицателен кръвен?

Общи условия

Активация на акаунт