Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, обсъдени във форума?
Кои са някои от темите, които предизвикват положителни емоции във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват споделяне на личен опит с бременност, процедури за зачеване, медицински изследвания, подкрепа и общуване между участниците. Основните теми, обсъждани във форума, включват опит за зачеванае, използване на различни методи за подпомагане на зачеването като фоликулметрични тестове и овулационни тестове, проблеми с хормоналния баланс, използване на хранителни добавки като витамини и минерали и споделяне на лични истории и преживявания в процеса на борба с безплодието.
-
Какви са някои от предизвикателствата, обсъдени във форума?
-
Кои са някои от темите, които предизвикват положителни емоции във форума?
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са преживяванията на Стела21 с опитите за бременност?

Разбира се след като бях направила 4 и ако ми го бяха казали преди това нямаше да направя и една инсеминации. Но това при положение че спермограмата е нормо, иначе обработват материала и скъсяват пътя на семчовците, това е. Желая ти много късмет и да стане следващия път, но може би наистина няма смисъл от стимулации. Щади си тялото до инвитрото, въпреки че ти пожелавам да не стигате до там

дано това тестче зададе хубав тон на новата тема
Въпреки, че му се молих да каже какво да направя за да забременея и че сме си пробвали години, така ме остави, имало шанс
Дай Боже да е прав, но съм много притеснена, и каза че няма хидросалпингс и че тръбата пропуска но не е ок....