Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 657
  • 808
  •   1
Отговори
# 735
Момичета , имам  нужда от мнението ви. Малко глупав казус ,причинен от нетърпението ми,но благодаря на тези ,които ще ме изчетат Grinning
Вчера 11 ден от ову(следена само с ленти )направих кръвен тест и беше естествено  отрицателен  0.38(ппр е <0.1 ) но все пак нещата се менят, не е някаква фрапираща разлика.
Днес сутринта имах последни две ленти с чувствителност 10 . Направих единия и гледам  на 3та минута черта ,викам си да беееее. Това е невъзможно.  Правя втория и  пак черта ...  Възможно ли е чхг да се е покачило така бързо и дали има повод за радване при положение ,че вчера имах отрицателен кръвен?
Той се покачва на 24/48 часа.. Така, че възможно е.. Дано да ти се е случило. Стискам палци 🤞🍀

# 736
Сигурно е възможно, ако тъкмо се е захванало...  Без чакане няма как да стане. Аз обаче веднага питам каква марка е теста, дано не е фалшива радост и да ни зарадваш утре с положителен.

# 737
Благодаря за бързите отговори ,момичета.
Прикачвам снимка на двата теста

Mandaria името на теста е Clear choice ,струва 58 стотинки

# 738
  • London
Виждам ги 😍
Имам опит с изпарителни черти, а твоите си розовеят. И са излезнали бързичко 🤞🏻
Дано е това, което искаме ❤ И да ни зарадваш след някой и друг ден с по-ярка черта 🙌🏻

# 739
Аз се заричах, че няма да правя тестове, ако нямам закъснение. 3 дни преди М реших да направя един и е категорично отрицателен

# 740
Виждам ги 😍
Имам опит с изпарителни черти, а твоите си розовеят. И са излезнали бързичко 🤞🏻
Дано е това, което искаме ❤ И да ни зарадваш след някой и друг ден с по-ярка черта 🙌🏻

Дано  ,да се е случило чудото Heart
Ти направи ли тест днес или чакаш утре?

# 741
  • London
Мисля да изчакам до утре, но като цяло май ще дойде лелката. Днес сутринта се събудих с подарък 😆 две пъпчици. Винаги ми се появяват два-три дни преди да ми дойде.
Аз и не се надявам другояче, втората чертичка на теста от вчера се беше появила по-късно от колкото трябва. За това ги изхвърлям винаги и не ги поглеждам повече, но вчера и аз не знам защо го оставих в банята. 🤨

Нищо де, каквото и да е, значи му е такова времето ❤

# 742
Билийвче, за инсета да кажа че на мен доста репро лекари са ми казвали че инсето не е нищо повече от секс Flushed Разбира се след като бях направила 4 и ако ми го бяха казали преди това нямаше да направя и една инсеминации. Но това при положение че спермограмата е нормо, иначе обработват материала и скъсяват пътя на семчовците, това е. Желая ти много късмет и да стане следващия път, но може би наистина няма смисъл от стимулации. Щади си тялото до инвитрото, въпреки че ти пожелавам да не стигате до там Hug Flowers Four Leaf Clover Heart

# 743
Winter11 как си ти? Сетих се, че беше писала, че Калчев не ти е дал много разбираемо обяснение за хидросалпингса. Аз мислех, че големият проблем при такова нещо е, защото е токсичен, а не защото запушва самата тръба. Не иска ли да го маха? На мен преди др. Димитров ми беше споменал , че по време на инвитро на жени с хидросалпингс, докато правят пункцията аспирират и него, за да не махат цялата тръгба и да не нарушават кръвотока към съответния яйчник. Много се очудих тогава като писа защо Калчев те беше изпратил вкъщи без никакъв план 😒🙄

# 744
Привет, момичета.
Включвам се с един от последните постове в настоящата тема - надявам се да ви вдъхна кураж и позитивизъм, въпреки че много ме е страх...
Скрит текст:
От днес, 28ми ден, и 14 дни след положителен тест за овулация:
Хайде давайте новата тема и нека да има още много ++++++++++!

# 745
Икигай, честито и до термин. Идеално като за финал на старата тема. Надявам се така да започне и новата и в нея да има още повече положителни новини.

# 746
Честито Ikigai, живи и здрави до термин!

# 747
Честито, Ikigai Simple Smile дано това тестче зададе хубав тон на новата тема Simple Smile

# 748
икигай, честито и до финал Flowers Four Leaf Clover
Алисън, благодаря че питаш Hug И аз се учудих, не е без план, плана е да си пробваме Astonished Въпреки, че му се молих да каже какво да направя за да забременея и че сме си пробвали години, така ме остави, имало шанс Cry Дай Боже да е прав, но съм много притеснена, и каза че няма хидросалпингс и че тръбата пропуска но не е ок.... Cry и Профекунд изписа за двама ни, но ММ взима бърканицата и добавки, а аз други добавки и не сме взели Профекунда, ако някой може да сподели дали е за всички този Профекунд, нещо ме съмнява....
Пожелавам много +++++ на новата тема, записвайте се в списъчето и нека всички забременеем People Baby Symbol

# 749
Тихичко честито и до финал, Икигай Simple Smile !!!

Общи условия

Активация на акаунт