Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 634
  • 808
  •   1
Отговори
# 750
Честито Ikigai, какви хубави чертички! Леко бременеене Blush На подранилите момичета пожелавам да се насищат също! На останалите-горе главата, ще се нареди работата, няма къде да ходи.

# 751
Ikigai Честито, успешна и лека до финал. Flowers Four Leaf Clover

Believe Съжалявам, че не сте успели с инсе. Стискам палци следващото да е успешно. Flowers Four Leaf Clover

Winter-че, действайте тогава и дано скоро и ти извадиш такъв хубав тест, като Ikigai.

Аз днес пуснах LH  и FSH, да видя как са и има ли ефект от тези чайчета, които пия от около 3 месеца. Аз ефект не виждам от тях, но половинката се чувства по-добре от тях. Днес той пусна СГ + SDI, но разбира се не може да дадат резултати онлайн. Наистина не ги разбирам... Много се надявам да имаме подобрение, за са можем да си продължим опитите без процедури. Стиснете по едно палче Heart

# 752
Оф момичета, не знам какво да мисля. Обикновено МЦ ми е около 6 дни, сега ми дойде на 3 март вечерта (след БХ) и днес още ми зацапва и имам леко кървене. Ако смятам от късно през нощта на 3 март, днес ми се пада 8 ден. Много тъпо.

# 753
Ikigai честито и до финал! ❤️🍀🤞Много се радвам! 🤗
Благодаря за подкрепата момичета, днес съм по позитивна 😂.
Winter дано наистина е прав и в най-скоро време да успеете и разбира се да бъде всичко до щастливия финал!
Пълнолуние на теб също го пожелавам както и на останалите момичета!
Ирен Одри Марго и още от по-старичките в темата тук как сте момичета? Да знаете че чакам вашите 2 чертички и дано бъдат много скоро! Време е да се изнасяме макар и да е уютна темичката тук! 🥰
Момичетата с ранните тестове желая ви успех и ще чакаме хубави новини и от вас!

# 754
  • London
Тихичко честито, Икигай ❤ И до финал 🤞🏻

И силно стискам палци на останалите !

Аз мисля ако този месец съм аут, да не следя овулация следващия. Ако стане - стане! Иначе всеки ден ставам с мисълта “Днес съм 5 дни след овулация, днес съм 8 дни след овулация” и т.н.

# 755
Честито, Икигай! Лека и безпроблемна бременност! Искрено се надявам съвсем скоро да те последвам 🍀😍❤️ Както и останалите момичета!

# 756
  • Казанлък(Бургас)
Икигай, честито и до термин! Heart

# 757
Честито Ikigai , успех до финал . Стискам палци на всички ни .

# 758
Икигай, тихичко честито и до успешен финал, без страх и само с положителни мисли!
На всички ранно тестващи насищане на чертичките!

# 759
Честито на Икигай!
Аз този месец нищо няма да тествам ни рано, ни късно. Броя го за загубен, но нищо.
Вчера се шегувахме нещо с моя мъж и му казах, че, когато му дойде времето за нашето бебе, ще е такова, че ще му се наложи да ми търси череши посред зима. (:
Аз започвам нова работа и там ми лежат вълненията - ако вземе, че стане, как ще оправям там бакиите.

# 760
  • София/Севлиево
Ех че хубаво завършек на темата-Икигай , тихичко честито!

# 761
Благодаря ви, момичета! Вашите пожелания ми вдъхват вяра, че този път всичко ще бъде наред.

Welt, аз също започвам нова работа на 1 Април, и ми е малко свито - това е работа, за която буквално съм се готвила през последните 10 години, и за която процесът по подбор продължи повече от 6 месеца. Точно миналата сряда ме караха от HR да попълвам въпросник за т.нар. medical clearance, имаше въпрос от сорта на "Имате ли състояние, което изисква медицинско наблюдение (включително бременност)?", и аз отговорих с "не", с мисълта че може да стане и "да". Но детето за мен е приоритет, и работата ще трябва да намери начин да е ОК с това. Желая ти успех и на двата фронта в най-скоро време!

# 762
Икигай- честито . Живи и здрави и до финал .
Ех... какъв хубав завършек на темата ❤
Хера- след БХ мисля е нормално малко да се поизмени МЦ. А и аз знам , че ако Ц дойде следобяд, се брои от следващия ден . Аз винаги така съм правила .
Успех на всички и дано скоро се похвалим и ние 🙏🏻

# 763
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 764
Здравейте, днес бях на преглед и лекарят видя два фоликула с размер 14 мм в левия яйчник. Предполага, че до два дну щр настъпи овулация. Според нея до сега не сме я улучвали...
Начало на МЦ 04.03 и продължителност 28-30 дни.
Кога според вас трябва да са опитите за бебе?

Общи условия

Активация на акаунт