Съмнения за любовница

• 21 014
  • 380
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм възпитана, че чужди писма не се отварят, в чужда чанта не се рови и в чужди джобове не се пипа. Спазвам го. Бъркам в джобовете само преди да пусна пералнята. По същия начин е и телефона. Моя няма парола, но никога никой не го е пипал, освен ако аз не помоля за помощ.На бившия също не си позволих да пипна даже, когато инстинкта ми се обади. И неговия нямаше парола.
 Лично пространство са ми и излизанията по женски, срещите с бивши съученици и хобито, а покрай него се случва да отсъствам уикенди. Изневерите за мен са изморително нещо. Повече плануване отколкото удоволствие.
И рядко остават скрити.

# 286
  • София
Аз съм възпитана, че в чужди легла не се спи, в чужди връзки не се влиза и в чужди отношения пета цигулка няма да съм.

В моите може Mr. Green

# 287
Хахха:)
Разсмя ме Ms.Gorgeous Simple Smile
Така де..
Енергията си я разпилявам за позитивни неща. Не да дебна Simple Smile

# 288
Цял ден ни остави опозицията да си драскаме ... нещо съмнително ми е. То пък да няма с кой да се скараш в петък вечер, срамота.

# 289
  • София
Женско царство Laughing

# 290
Цял ден ни остави опозицията да си драскаме ... нещо съмнително ми е. То пък да няма с кой да се скараш в петък вечер, срамота.

Подготвят се за Св. Валентин! Не разбра ли, че това е най-важният ден в годината? Joy

# 291
Рози и Бодли, не съм съгласна. Плануването и всичко, съпровождащо изневярата, си е част от удоволствието. С уговорката, че говорим за професионалисти, не за разни, дето намесват чувства и емоции или нямат акъл на две магарета сеното да разделят.
А изневерите остават скрити, докато на някой не се прииска да се разкрие. Както в примера по горе за съпруга, дето бил скала за семейството си до смъртта на съпругата си, че и след това.

# 292
Тъй кат стане, да ти покажат скалите  и ползите от изневяра, ти иде с цяло сърце да разрешиш със закон на който го може.Стига да не  е твоят партньор.И  увас може,  ако не е на твоята половина от леглото.

# 293
  • София
Когато почина на баба ми на сестра ѝ мъж, тя седейки до ковчега, съвсем смирено  каза - идете я викнете онази да си вземе сбогом с  Дане.
И тя дойде - 50 години любовница.
Всичко друго са лаици Laughing

# 294
Когато почина на баба ми на сестра ѝ мъж, тя седейки до ковчега, съвсем смирено  каза - идете я викнете онази да си вземе сбогом с  Дане.
И тя дойде - 50 години любовница.

Няма да съм в тон, че са весели и забавни последните страници, но има любов във тази случка. Изключително благородно от страна на съпругата. Красиво е, шапка й свалям.

# 295
Тъй кат стане, да ти покажат скалите  и ползите от изневяра, ти иде с цяло сърце да разрешиш със закон на който го може.Стига да не  е твоят партньор.И  увас може,  ако не е на твоята половина от леглото.

Темата спря да е сериозна, когато започнахме да гласуваме дали е по-неприемливо да ти изневеряват в къщи, в кола, в хотел или под някой мост. Не се напрягайте толкова сякаш става въпрос за вашия партньор.

# 296
Рози и Бодли, не съм съгласна. Плануването и всичко, съпровождащо изневярата, си е част от удоволствието. С уговорката, че говорим за професионалисти, не за разни, дето намесват чувства и емоции или нямат акъл на две магарета сеното да разделят.
А изневерите остават скрити, докато на някой не се прииска да се разкрие. Както в примера по горе за съпруга, дето бил скала за семейството си до смъртта на съпругата си, че и след това.

Вярваш ли в това?
Ако е някой, който "ч@ка" де що е жена за веднъж..И се води професионалист. Нито ще го чуят, нито ще разберат.
Избира за веднъж, най-много два пъти  далеч от обкръжение, град
Но основната част от изневеряващите не са професионалисти. Пълнят дупки демек липси, уж да не си развалят рахатлъка семеен:) А някои ги връхлита любов ..
Тогава вече тече и кореспонденция, телефонни разговори и емоции..

# 297
  • София
Аз само съм чувала, че през годините и котруля ѝ е сваляла, някаква рокля на пазара, че дядо Дане купил фуста еднаква от Сирия и за жената и за любовницата, яко бой е падал Laughing

# 298
Ох бееее, защо ми трябваше да търся в Гугъл “котруля” и да гриза шоколад паралелно Joy

# 299
  • София
Ох бееее, защо ми трябваше да търся в Гугъл “котруля” и да гриза шоколад паралелно Joy

Joy
Welcome in Shopluk

Общи условия

Активация на акаунт