Съмнения за любовница

• 21 016
  • 380
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В рамките на сериозното, смятам, че никой уважващ себе си човек не би водил любовница в семейния апартамент.

В рамките на сериозното, любовниците трябва да имат самостоятелно жилище, което да е подредено, почистено до блясък, да мирише на хубаво и във всяка стая да има свежи цветя.

В рамките на реалността, знам поне двама, които си водеха любовниците вкъщи, като жената заминеше някъде за няколко дни Joy И двамата с малки деца. Жените май са по-страхливи в това отношение, при тях за такива случаи не се сещам. Освен за една, която си водеше любовницата Joy

# 271
Нямам думи.

# 272
Скрит текст:
В рамките на сериозното, смятам, че никой уважващ себе си човек не би водил любовница в семейния апартамент.

В рамките на сериозното, любовниците трябва да имат самостоятелно жилище, което да е подредено, почистено до блясък, да мирише на хубаво и във всяка стая да има свежи цветя.
В рамките на реалността, знам поне двама, които си водеха любовниците вкъщи, като жената заминеше някъде за няколко дни Joy И двамата с малки деца. Жените май са по-страхливи в това отношение, при тях за такива случаи не се сещам. Освен за една, която си водеше любовницата Joy

Ама ние с човешката глупост не можем да се борим.
 Аз познавам такива, които си носят любовниците при майка си и те ги пускат в детската стая да се любят - явно не харесват много-много снахите.

# 273
Не и където живеят жена му и децата му/й. Където щат иначе.

Права си. На хотел ако идат си е ок. Но у дома да се онождат... Ужас!!

# 274
  • София
Баси смотаните любовници и любовчии.
Няма класа, няма вкус......

# 275
  • София

То и аз до даден момент бях потрес и нямах думи, сега вече се чудя дали това не е нормата. А не е да са хора от кофти среди, повечето дори не са лоши хора... Причините също доста разнообразни. Абе изобщо, поровиш ли в личните истории на хората, ще видиш съвсем друга страна на монетата.

# 276
Не съм морална полиция, нито нечий съдник.
Всеки си решава изневерява ли или не и защо.

Да изневеряваш на някого под собствения му покрив, където спят децата му, където би трябвало да има контрол кой и защо влиза, за мен добавя някакъв слой мерзост и гнус извън акта на изневярата сам по себе си.

# 277

То и аз до даден момент бях потрес и нямах думи, сега вече се чудя дали това не е нормата. А не е да са хора от кофти среди, повечето дори не са лоши хора... Причините също доста разнообразни. Абе изобщо, поровиш ли в личните истории на хората, ще видиш съвсем друга страна на монетата.

И моите наблюдения са такива. Хората масово живеят в лъжи и изневери. За това и темата за доверието им е толкова чувствителна и ги разярява.

Иначе за терена - най-добре в хубав луксозен апартамент за нощувки, с вино и вечеря, та да се почувстваш като бял човек. Какво е това нещо в семейното ложе да го правят. Нямат ли себеуважение Joy мерзавци Joy
А тези пък дето го правят по колите най-не ги разбирам.

# 278
  • Варна
... Да изневеряваш на някого под собствения му покрив, където спят децата му, където би трябвало да има контрол кой и защо влиза, за мен добавя някакъв слой мерзост и гнус извън акта на изневярата сам по себе си.

Не само я е завел, представил я е на жена си заедно с други колеги. После още 2-3 пъти само нея е водил - и съпругата, без да знае, поддържа разговора, прави кафе... абе, изрядна домакиня. Не знам как са се оправили и са останали заедно, разказа ми съпругата, запознахме се след случилото се. За жалост тя си отиде, но докато беше болна, а и след това за децата тийнейджъри, той беше скала, образец просто. Никога не се събра с никоя, даже децата се притесняват, че остана сам, без другар... Към днешна дата на 67 години.

# 279
Аз да питам, къде отидоха бабите-клюкарки, че така спокойно се води друга жена в семейното жилище? На времето не можеше лястовичка да прелети пред блока, без да се разбере възраст и маршрут. Grinning

# 280
Всъщност луксозни хотели/апартаменти, цветя, вина - това са разходи от семейния бюджет. Харч, който ощетява семейството. Вкъщи ще е безплатно и ще е в името на децата. Важното е само да не го правят от моята страна на спалнята 😂

# 281
Всъщност луксозни хотели/апартаменти, цветя, вина - това са разходи от семейния бюджет. Харч, който ощетява семейството. Вкъщи ще е безплатно и ще е в името на децата. Важното е само да не го правят от моята страна на спалнята 😂

Права си. Отговорен съпруг и грижовен баща би постъпил точно така. Joy

# 282
Важното е само да не го правят от моята страна на спалнята 😂
Ама кажи му го да си знае, че ако чакаш сам да се сети .... И периодично напомняй. Ако и това не стане - напиши го на стената. Дано любовницата да е грамотна.

# 283
  • София
Важното е само да не го правят от моята страна на спалнята 😂
Ама кажи му го да си знае, че ако чакаш сам да се сети .... И периодично напомняй. Ако и това не стане - напиши го на стената. Дано любовницата да е грамотна.

И да му напомни да избърше там, където е седяла по гол гъз... примерно, на кухненската маса Joy

# 284
И сифона в банята за косми да изчисти. Абе, бая лъскане го чака, що за мазохист би си го причинил?! Я по-добре на хотел да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт