Съмнения за любовница

• 21 027
  • 380
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А четката за коса обща ли е? Joy
И самобръсначката.

# 256
А четката за коса обща ли е? Joy

Аз четката за коса си я крия, защото в това отношение му нямам много доверие 😂

# 257
  • Варна
Ооо, колко неща крия аз... Камшика, пистолета, тампоните.

# 258

Камшика защо?

# 259
  • София
Хай, много си безчувсвена. Давай тампони на човека.

# 260

Камшика защо?

'щото ако почне да се самобичува и му хареса, може да последва развод. За кво му е жена, като може и сам?

# 261
Разбира се, така следя дали не e идвала да се реши у дома любовница.

# 262
Разбира се, така следя дали не e идвала да се реши у дома любовница.

Оооооо, tipps&tricks! Записвам си да купя четка Simple Smile

# 263
Реша се с дървен гребен, сигурно редовно ми изневеряват. Grinning

# 264
В рамките на сериозното, смятам, че никой уважващ себе си човек не би водил любовница в семейния апартамент.

# 265
Ау, да не дава Господ приятелите ни да са общи. Моите, освен една, са и в друг град Grinning

# 266
В рамките на сериозното, смятам, че никой уважващ себе си човек не би водил любовница в семейния апартамент.

В рамките на сериозното, любовниците трябва да имат самостоятелно жилище, което да е подредено, почистено до блясък, да мирише на хубаво и във всяка стая да има свежи цветя.

# 267

Къде според теб би трябвало да заведе любовница един уважаващ себе си човек? Thinking

# 268
Това с четката за коса ми напомни преди години в една тема споделих, че намерих на спалнята и то на възглавницата ми дъъълъг черен косъм, пък аз бях руса тогава и ме нямаше няколко дни. Разлаях кучетата тогава и четох какви ли не коментари - от съболезнования до смях. А историята бе, че запили се вкъщи с едни приятели - двойка и нашия ги сложил на спалнята да спят, щото той един, пък те двама .. що да се гъчат на дивана. И нали си е идиот забравил да замете уликите после, демек да смени чаршафите. Аз още преди да ми каже знаех от коя глава иде и какъв е бил сценария. Е, екзотични неща не съм си мислела, ама и не искам и да знам.
А иначе заради него си купих розова четка, че чакай го ти да различи коя моя, коя негова. Розово не пипа.

# 269
Не и където живеят жена му и децата му/й. Където щат иначе.

Общи условия

Активация на акаунт