Парфюмни размисли и страсти - 257

• 58 552
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
От Амазон, но аз не съм в България. Поръчах и тази смокиня за пролет-лято. Беше на далавера и реших да я пробвам. Нямам големи очаквания, може само да ме изненада приятно. Ако ми хареса, ще пиша.

# 106
Макадамия, парфюмът е един от най-хубавите в колекцията на ММ.
Въпреки, че има доста и уж  далеч по-класни ниш парчета, но този е просто страхотно попадение.
Даже току що отидох да отворя капачката да го подуша-скъп ром, смоли, кехлибар, опушен, гурме ориенталец. Превъзходен.
Абсолютно винаги, когато го сложи се разтапям от удоволствие.
И той много добре знае как ми действа този парфюм и често злоупотребява с него.JoyHeart Eyes

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 22:11 от пепеля6ка

# 107
Има ли някой с мнение за тези летни аромати.

# 108
За мен Pulp Byredo мирише на печени чушки в чушкопек, всяка есен, когато пека чушки се сещам за него и се чудя кой го харесва.
А на мен един друг техен аромат ми мирише на кетчуп. Става дума за Eleventh Hour. Ако се смесят двата парфюма каква ли манджа ще се получи.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:45 от ScorpionKing

# 109
Благодаря за новата тема, Densi Heart Пролетта в бутилка за мен е
Black Tulip Sh&B,
Gabrielle Essence,
Maison Margiela Flower Market,
Amyris MFK
Dior J`Adore Infinissime и още парфюми.
Вече имам V&R в колекцията си, мн съм радостна.  Flowerbomb Dew e спокойствие за носа ми, хубава линейна ванилия с целувка от ирис, без интрига и сложности. Наистина е пудрен, но не като пудрата на разорената аристократката на Радика (ти ли я описа мн яко), а като хайлайтър от нова дизайнерска колекция. Няма мн трайност, затова е перфектен за чантата. Моите чанти са малки и липсва място за парфюми, но ще го оставя на работа. Шишенцето е като седеф, голяма красота.
Скрит текст:

# 110
Прекрасни снимки!❤

# 111
  • Sofia
Пробвах новия Ла Бел в Елинор и не бих си го взела. Толкова сладък, накъртващо дори. Трайността му обаче при мен е над 20 часа, което си е минус 😁

# 112
За мен Pulp Byredo мирише на печени чушки в чушкопек, всяка есен, когато пека чушки се сещам за него и се чудя кой го харесва.
А на мен един друг техен аромат ми мирише на кетчуп. Става дума за Eleventh Hour. Ако се смесят двата парфюма каква ли манджа ще се получи.
Лютеница! 😂
Съжалявам, не се сдържах.🤭

# 113
И аз не мога да намеря в бг сайт този Rawaa, a мола къде мога да го помириша, в Нотино ме изгледаха странно 🤪
Днес си получих чакания Монтал Интенс Тиаре - много ми харесва ! Мирише жега 😁 така си го свързам,защото като малка прекарвах летата в Атина на около 45 градуса и на почти всяка тераса на къща имаше тиаре /гардения си му казва баба 😁/ Точно същия аромат, но според мен за част от хората би се усетил малко бабешки, без да искам да обидя никой 💗
Днес влязох в Дъглас за фдт и на касата имаше много намалени Бруно Банани - Dangerous Woman и Absolutely Woman , харесаха ми . Dangerous Woman повече харесах, по-ванилов е и май ми напомня на Хипнотик Пойзън? Absolutely Woman си е по-свеж. Трайността не очаквам да е особена.

# 114
  • София
Klodilia ако вече си успяла да пробваш  https://www.fragrantica.com/perfume/Frassai/Cuir-Pampas-64005.html , ще се радвам да чуя какво мислиш , ако не си мисля че много ще ти хареса , кожата е точно от този тип, който мисля  харесваш Sunglasses.
П.П.Много ми допадна кафето в Odeur Du Théâtre Du Châtelet Acte I, чудесен е парфюма -точно на чиста и свежа жена и пролетен дъжд ми мирише. По някаква причина ми е много познат този аромат. Не в смисъл на подобен парфюм, а като нещо близко, природно и обичано  и не мога да се сетя какво.
BoMarina, не съм успяла все още да пробвам Cuir Pampas за жалост, планувам, ама то едно и две неща ли са с нашето хоби. Wink Иначе от трите нови парфюма на марката от 2020 г., този звучи най-мой наистина. Може ли да подшушнeш къде могат да се намерят мостри, без да е кошмарна логистиката по получаването им, много е кофти дистрибуцията на марката в Европа. Sad Много се радвам, че Театърът на КдГ ти е допаднал, точно на дъждовна вода ми мирише и на мен, и на събуждаща се природа. Flowers Herb Flowers Cherry Blossom Това ще е и един от парфюмите ми за идната пролет, която чакам с нетърпение. Записвам си за тест кафето на Тео Кабанел. Simple Smile
Ralitsa, чудесни снимки! Heart Eyes
Miyako, големи благодарности за описанието на Le Donne линията на Masque Milano, освен че ми беше много интересно да прочета, идеално се ориентирах кой парфюм би ми допаднал и това е гурмето в случая - Madeleine - след като планината не отива при Мохамед... Защо да не си докарам орехово-кестеновия сладкиш в бутилка. Cake Ще търся мостра или ще взема мини, ако успея. Simple Smile Какво е мнението ти за Love Kills, познаваш ли го?
AlisV, Rawaa би трябвало да е налична в The Mall на Цариградско Шосе, на щанда с арабски парфюми на партера.
Valeri Cirilov, мернах, че питаш за отзиви за Bucoliques de Provence L'Artisan Parfumeur в края на предишната тема. На мен ми харесва, но съм останала с впечатление, че носиш по-ярки и експресивни парфюми, а този е пастелен и спокоен, няма експлозивност в него. Лавандулата в началото е леко спарена върху моята кожа, но бързо се намества и става хармонична част от цялостния меланж, без да стърчи. Кожа в класическия смисъл при мен няма, поне не и в тези вариации, които носът ми разпознава като "кожа" в парфюм. Ирисът и лавандулата образуват много приятен акорд на чисто пране, простряно на поляна в гората - усеща се един леко билков и тревист нюанс към "прането". Също така ми напомня много силно на едни цветя, които събирахме ентусиазирано като деца, защото при намокряне от тях ставаше подобие на сапунена пяна - оказа се, че цветето си се казва точно Сапунче. Мил детски спомен. Simple Smile Мисля, че за мъж Tea for Two oт бранда си струва пробата. Simple Smile

За идната пролет се надявам да успея да открия някой красив нов ирис (пролетно време винаги ми се носят ириси) или да взема отдавна отлагания Pink Iris Abel. От средата на миналата година досега ми върви на сдобиване все с неща, които съм харесала отдавна, преди 2-3 години и вече ми се ще нещо ново да ми освежи сетивата. Simple Smile

# 115
Имам  Tom Ford  black orchid и много се чудя дали да си поръчам velvet orchid,какво ще кажете,кой от ароматите на Tom Ford според вас е по-дамски?За съжаление познавам като аромат само черната орхидея и  на моменти я харесвам,на моменти не се спогаждаме,но определено не съм я отписала.

# 116
Аз имам Velvet Orchid, който за мен е много по-дамски. Не мога да нося Black Orchid. И аз го харесвам до някъде, но просто ми тежи. Докато Velvet нося с удоволствие и ми е един от най-секси ароматите.

# 117
  • в Кошера
Аз имам Velvet Orchid, който за мен е много по-дамски. Не мога да нося Black Orchid. И аз го харесвам до някъде, но просто ми тежи. Докато Velvet нося с удоволствие и ми е един от най-секси ароматите.

Подписвам се под това. Peace

# 118
  • виртуално
Velvet orhid и Noir са двата аромата, които винаги нося с удоволствие

# 119
Velvet orhid и Noir са двата аромата, които винаги нося с удоволствие
Много, много ги обичам, като Ноар ми е абсолютен фаворит от дамската линия на Том Форд.

Общи условия

Активация на акаунт