Парфюмни размисли и страсти - 257

• 58 551
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Тогава да побързам с проба и евентуално покупка за да си го нося преди жегата
Благодаря Денси
Да, хубаво го пробвай с разносване, за да не те дразни. Парфюмите на Мемо са много  трудни и то когато се носят, не като се пръскат на блотер или ръка, тогава по- интересни изглеждат. И като напръскаш хубаво, поради многоликост, хоп изненада, неприятни и приятни. Цените са много сериозни и марката като цяло е много надценена в по- обикновената линия. Кожите са много хубави, но за мен повечето чисто мъжки и неносими от дами. Италианската нося аз, но понякога, не винаги имам настроение за кожа с дръжки от домати.
Познавам всички парфюми на марката, които се предлагат в България, а и някои спрени като моят Manoa.

# 91
Колко е цената
Не е ли около 400

# 92
Минава ги след последното увеличение.

# 93
Цитат
Но тази смокиня много ме привлича,усеща ли се тя? Много обичам смокини,много Laughing
Добре узрял плод смокиня намирам в Adults Kilian.

# 94
Цитат
Но тази смокиня много ме привлича,усеща ли се тя? Много обичам смокини,много Laughing
Добре узрял плод смокиня намирам в Adults Kilian.
И аз.

# 95
Да, сладка и узряла е на Килиън смокинята, за мен сред най-любимите нотки.
Pulp Byredo ми е друга много любима, там е чак малко презряла, както и всичките плодове в кошницата 😊

# 96
За мен Pulp Byredo мирише на печени чушки в чушкопек, всяка есен, когато пека чушки се сещам за него и се чудя кой го харесва.

# 97
Armani Emporio Stronger With You Absolutely
познава ли някой аромата /искам да направя изненада/
Може би някое момче ще се включи ....

# 98
  • Велико Търново
Аз днес съм с Монталския So Iris - доближава се до Ириса на Ван Клийф, но докато последният е по-приглушен, в Монтал-а е доста по-ярко изразен, сандаловото дърво е леко опушено, точно по мой вкус Wink Като трайност, при мен е една идея по-слаб от Ван Клийф.

# 99
За мен Pulp Byredo мирише на печени чушки в чушкопек, всяка есен, когато пека чушки се сещам за него и се чудя кой го харесва.
И на мен.

# 100
На мен много ми харесва този на Килиан , съвсем изненадващо за мен , но ми е доста приятен и свеж. По принцип съчи обичам сладки и тежки аромати , но adults-а ми е точно пролетен .

# 101
  • София
Отдавна си мисля за този парфюм като за идеалния пролетен, обичам да има много липа, люляк, горски виолетки, нарцис, мисля, че тук съм чела за него преди. Планирам покупка, може би март или април. Обожавам такива свежи, пролетни, носталгични аромати, поне такъв е по описание:
James Heeley L'amandiere

# 102
  • в Кошера
Парфюмни, споделете, моля, отзиви за Issey Miyake L'Eau D'Issey EDP.
В частност трайност и шлейф.
И сравнение с Issey Miyake L`eau D`issey Pure Nectar.

1 харесвам и познавам бегло.
2 не съм тествала.

# 103
Получих и аз Rawaa, поръчан насляпо след невероятното описание на Dez. Това е първият "арабски" парфюм, с който се спогаждам /изключвам Амуажите/. Не ми е по-ориенталски от Good girl CH или Hypnotic poison Dior. И да, намирам прилика с Доброто момиче, но Rawaa е по-гушлив и пухкав. Чак съм доволна, че още е студено, да го понося малко.

# 104
И аз вече искам Rawa, много добре звучи описанието. В нотино е изчерпан , Фенск откъде го поръча?

Общи условия

Активация на акаунт