Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 427
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
За мен Byzantium Tesori d'Oriente няма разлика със Sweet Oriental Dream Montale и е също толкова траен; както и Ayurveda е Elixir des Merveilles Hermès, но пък не е достатъчно траен. Обаче е до нос вероятно, защото пък Burberry Her, например, няма нищо общо с прословутата Baccarat Rouge 540, въпреки че дори парфюмерът е един и същ, и че във Фрагрантика сума ти народ намира прилика!

# 331
Аз ги усещам тия душ гелове, но ми пресушават кожата, та спрях да ги купувам.
Всъщност досега май не съм ползвала душ гел от комплект с парфюм, струва ли си? Усилват ли аромата?

# 332
Tesori d'Oriente пробвах и парфюмите, и омекотители. Не ги харесвам, много химична и пластмасова миризма.

# 333
Зависи от бранда, струва ми се. След душгел на Прада, няма нужда ни от лосион, ни от парфюм. С тези на Мюглер е същото. Има и марки, чиито душгелове и лосиони не са толкова трайни. Тези двата бранда са ми направили впечатление, затова ги споменавам. Лосионът на Girl of Now не е особено излъчващ и траен, примерно, въпреки че парфюмът е с голяма трайност.
Сега у дома имам течен сапун и омекотител на Fior di Loto Tesori d'Oriente, не е много силен и не се задържа аромата.

# 334
Burberry Her и на мен не ми прилича на Бакара, винаги съм се чудила на гласовете във Фрагрантика. Обаче с Her Intense намирам прилики, не че са еднакви, по-скоро сходни и без в Burberry Her Intense да има болнични миризми.
Kovatcheva, прекрасно описание на Garuda, точно както си го умееш!Като каза есенно-златни и се сетих за още един, който ми е от този тип и с който се запознах, благодарение на една прекрасна фея Flowers Sunflowerот темата-Trastevere Pantheon Roma. Плътен, богат, топъл, стеле се около теб и все едно си има текстура...

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 19:01 от BoMarina

# 335
Кажете малко повече за Burberry Her, как ви се струва? Наскоро го пробвах и ми допадна. Даже май го обмислям за пролет-лято.......... Sweat Smile

# 336
Този е аналог на мой любим, но почти неоткриваем JLo Miami Glow. Тезори са линейни, нямат голям облак и развитие, но аз не го и очаквам. Наистина нямат нищо общо мирис със заглавие и картинка 😁 Някой пробвал ли е новия зелен чай +матча? Прилича ли на Елизабет Арден Грийн Тий?

# 337
Привет, парфюмни!
Имам нужда от експертна помощ!
Вчера получих парфюм от FragranceX, който беше без целофан...Frowning1 (да уточня поръчах парфюм, а не тестер или unboxed). Реших да го пробвам и както всички знаем, при нов парфюм трябват минимум1-2 пръскания докато излезе течността. Да ама не, той си пръсна от първият път. Също така като го разклащам се чува като да е наполовина пълен.. Много съм разочарована Disappointed

Въпросът ми е знае ли някой колко тежи един чисто нов, понеже не мога да видя какво количество има вътре–

https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Crystal-Aoud-4983.html

# 338
Честно, чак от там ли го поръча?! 🙄
Ето колко тежи пълен, пръснато е 2 пъти от него
Скрит текст:

# 339
Честно, чак от там ли го поръча?! 🙄
Ето колко тежи пълен, пръснато е 2 пъти от него
Скрит текст:
Благодаря! Flowers Hibiscus
Значи всичко е наред и моят е толкова Hands V
Скрит текст:
Чак от там Grinning Живея на малък остров и нямам други опции

# 340
Ааа, рекох, че си тук. За островите е оправдано, за малките още повече Wink

# 341
  • by the sea
Аризона  честито ерос-че,  припомни и аз колко се кандърдисвах и му търсих кусури, накрая цяла стотица за една година отиде, едва ми насмогна душицата.
Иска ми се това лято да заложа на нещо ново, но...ме влече пак към него, не ми е омръзнал и май ще си взема докато го има Simple Smile

# 342
  • София
Тезори са линейни, нямат голям облак и развитие, но аз не го и очаквам. Наистина нямат нищо общо мирис със заглавие и картинка 😁 Някой пробвал ли е новия зелен чай +матча? Прилича ли на Елизабет Арден Грийн Тий?
Нищо общо няма с него, по-скоро е близък до Аура Мюглер, без да е точно копие, разбира се. Тесори не са копия, а по-скоро, как да кажа, препратки към известни заглавия може би е по-точната дума.
Облак си ми правят, и още как, с добро напръскване и прилична трайност се постига. За линейността съм абсолютно съгласна.

# 343
Deetron, видях, че си много доволен от мъжката Латафа. Можеш ли да препоръчаш женски, за младо момиче. Секси хитачка, както съм чела. LaughingLaughing

# 344
Аз малко пропуснах да се запиша с отговор по темата и да благодаря на Денси за нея! 🌸

Пролетни парфюми... Много ги обичам, но есента ми е любима, когато започна да си нося по тежко пачули, ванилия, подправки или пък кристален мускус в -10 градуса.
Отплеснах се малко 😄
Пролетта я очаквам със зареден шкаф:
-Chanel Chance eau Tendre edt
-Chanel Gabrielle - моят щастлив парфюм ♥
-Chanel 5 eau premiere
-Hermes Jour absolu
-Annich Goutal Quel Amour
-Jo Malone Lupin&Patchouli
- Boucheron Serpent boheme

Очаквам и Делина тези дни, ако се харесаме влиза и тя в списъка Simple Smile
Заканила съм се да видя няколко дъна преди лятото, ограничила съм покупките - не бях купувала парфюм от преди да затворят моловете😄
Мисля Dez беше с такова предизвикателство преди време. Аз не че имам безчет парфюми, 18 бутилчета и 20-30 мострички 😄, обаче мисля да им отделя повече внимание и да ги поприключа, да отворя нова “глава” в парфюмната ми книжка Simple Smile

Хубава вечер!✨

Общи условия

Активация на акаунт