Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 314
  • 755
  •   2
Отговори
# 585
Ха ха и аз днес извадих Bal d'Afruque след снощната дискусия. Ами много ми е хубав, цял ден се носи около мен...
Хора Parfait de roses спрян ли е?

# 586
Включвам се с малко странна питанка.....
Накои от вас предполагам са гледали филма "Аз преди теб"......та спомняте ли си кой парфюм на L`Artisan Parfumeur Уил накара Луиза да отиде да пробва защото смяташе , че много би й отивал ?

# 587
Пеперудите. Тя отиде в бутика и си го купи.
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chass … pillons-1268.html

# 588
Накои от вас предполагам са гледали филма "Аз преди теб"......та спомняте ли си кой парфюм на L`Artisan Parfumeur Уил накара Луиза да отиде да пробва защото смяташе , че много би й отивал ?

Обаче Extreme  версията ,ако не бъркам..

# 589
Много любим парфюм е Ловецът на пеперуди, но вече не го откривам никъде по нашите ширини. Изпръсках едно шише без време и ми липсва❤

# 590
Благодаря за ревюто на Ланкома. По описание ми звучеше много интересно, но с тия бадеми и соли се разколебавам. При всички положения ще изчакам да заредят тестери в магазините.

# 591
Благодаря за ревюто на Ланкома. По описание ми звучеше много интересно, но с тия бадеми и соли се разколебавам. При всички положения ще изчакам да заредят тестери в магазините.
О, аз не искам да подведа някого; за мен бадеми, за друг може да е банани или домати... всеки възприема нещата различно. 🙂

# 592
Аризона, твоите бадеми при мен са сочни ягоди и малини с портокалови корички. Stuck Out Tongue Winking Eye А пудрата е толкова фина! Не се затлачва и дори не сладни. Само балансира и разпръсква светлина. Simple Smile

# 593
Скрит текст:

Не бъркаш! 🌺
https://youtu.be/SKFPXXSgXLo

# 594
Скрит текст:

Ами, добри сте Heart Eyes

# 595
Благодаря, дами - точно Екстрийм версията - звучи ми много белоцветен този аромат / не ми е попадал за проба /

# 596
Еxtreme не съм пробвала, но La Chasse aux Papillons е липов аромат, уплътнен с тубероза на заден план, която за мен го разваля, защото му отнема лекотата и въздушността от свежестта на цъфналата липа. Добавя му плътност и восъчност, с което го утежнява.

# 597
Аризона, много си сладкодумна 😌
Бъди малко по-често нетипично разумна и си поръчвай отливки, че да ни разквазваш после впечатления. Особено щом имаш време сега.

# 598
Мацки, как съпоставяте смокинята в Молинард и тази в актуалния Ангел, който напоръчахме? Прочетох хубаво мнение, че са различни в другата тема, но питам и тук, където е мястото всъщност...Имах и един моно аромат на смокиня преди години, но не помня какво беше...той не ми беше противен, но беше много лек. Та, ще съм благодарна да споделите мнения.

# 599
  • Варна/Лондон
Аз съм още на вълна SL, и разглеждам във Фрагрантика, харесах си рози 😁 La Fille de Berlin , по пирамида малко прилича на Jo Malone Red Roses, който много харесвах, но свърши и не смятам да подновявам. Нещо с трайността на Jo Malone не се разбрахме, а и чета че не е само при мен. Иначе има уникални аромати на бранда. Та на въпроса, коя роза е по хубава (колкото и относително да е това) за тези, които познават и двете предложения?
Днес за малко 2-3 колежки да дадат фира от моя Do Son Diptyque, не бях го вадила отдавна и бая се офъцках, по врачански както му казвате. 😁Еми, леш, на могат да се освестят, горките, че камоли да го харесат. То и аз се позадуших де, ама добре, че бях половин ден само, че още жертви щеше да има. Прибрах го, скоро няма да посмея да се пременя с него.😁

Общи условия

Активация на акаунт