Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 290
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Рапунцел., много готина снимка Simple Smile
Кой е оранжевия Alien?

# 646
  • виртуално
Рапунцел., много готина снимка Simple Smile
Кой е оранжевия Alien?
Alien Sunessence Edition Saphir Soleil Mugler от 2010

# 647
  • Euskal Herria
Питах в друга тема и ме препратиха към вас. Моля за помощ.
 Преди години имах  Nature Yves Rocher  https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Nature-7901.html

Ще съм благодарна, ако някой може да ме насочи -  дали мога да намеря някъде същия или близък до него аромат, независимо дали на Роше или на друга марка.

# 648
Рапунцел., много хубава снимка!
Аз имам само два от колекцията ти - класическият и Essence Absolue, но от години въздишам по Alien Sunessence EDT Legere. Yellow Heart
Ре, предвид, че вкусовете ни са противоположни, заложи на Nomade Absolu. Grinning
Аз се влюбих много силно в него от раз, но не можах да изпръскам и 2 мл и го дадох на друг, който ще го оцени повече.
SOTD: Dior Addict Eau Fraiche 2004
Тук е много слънчево цял ден и сравнително топло и аз се чувствам на седмото небе! Blue Heart Вижда й се краят на тази пуста зима!
Имах и интервю за нова работа, и макар и виртуално, в такива моменти предпочитам нещо неангажиращо, което да не ме напряга допълнително (че и без това са ми голям стрес тия интервюта).
Толкова е хубав този Адикт, най-хубавата, хладна и не гурманска канела на света, за мен. Heart
Като сте се присетили за стари потребители, да кажа, че на мен ми липсват всички. Simple Smile
Понякога се връщам да чета стари мнения и толкова ми липсва онзи непринуден диалог тук; да не говорим пък за стария cosmeticsclub форум.
В този ред на мисли, някой спомня ли си времената, когато си разменяхме пробички в спринцовки? Joy

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 18:50 от Аризона

# 649
Вчера се сетих за спринцовките, видях едно клипче във Фейсбук, махаш пръскалото, натискаш със спринцовката и дърпаш. Как пък някой от нас не се е сетил да пробва или не става?

# 650
Последният път,  когато предложих спринцовка....преди n години, потребителката ми се изсмя.

# 651
Аризона, мен тези отливки ме ужасяваха...получих няколко пъти, аз не помня пращала ли съм, но ми струваха много сложни за правене, а пръскането с такова ме напрягаше...😁 Обаче така пък успях да тествам доста неща, които тогава нямаше къде да тествам.
Аз харесвам и Номад Абсолю и Ели Сааб Ле Парфюм. Различни са, но и двата много ги харесвам...не мога да избера, вземи си и двата 🤪
Рапунцел, снимката е супер...аз като един не Фен на Тиери, много им се радвам на твоите снимчета.

# 652
...
Ре, предвид, че вкусовете ни са противоположни, заложи на Nomade Absolu. Grinning
Аз се влюбих много силно в него от раз, но не можах да изпръскам и 2 мл и го дадох на друг, който ще го оцени повече.
....
Като сте се присетили за стари потребители, да кажа, че на мен ми липсват всички. Simple Smile
Понякога се връщам да чета стари мнения и толкова ми липсва онзи непринуден диалог тук; да не говорим пък за стария cosmeticsclub форум.
В този ред на мисли, някой спомня ли си времената, когато си разменяхме пробички в спринцовки? Joy
  Защо не писа по-рано:) Аз съм винаги наопаки на всичко и на всички и за това поръчах Ели Сааб:)аххаха,дано не се самоубия с тази "леля"

А за спринцовките,как да не помня,беше супер забавно  SatisfiedСпомням си ,че ги менкахме по Български пощи и беше 1.20 лв да метнеш на някой 5-10-15 проби наведнъж,да не пътуват сами.
И да,помня как си говорехме по цял ден глупости и се забавлявахме в темата много.Непринудения разговор ми липсва и на мен....но времената се менят.
С риск да ми се смеете: аз до скоро си мислех,че все още се разменят проби в спринцовки Laughing
..Аз харесвам и Номад Абсолю и Ели Сааб Ле Парфюм. Различни са, но и двата много ги харесвам...не мога да избера, вземи си и двата 🤪...
Недей,тъкмо чаках Атти цял ден да ми обърне внимание и да ми сложи прът между спиците Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 653
Размаза ме от удоволствие тази снимка на Извънземните!
Рапунцел, 🌺.

# 654
...
....
  Защо не писа по-рано:) Аз съм винаги наопаки на всичко и на всички и за това поръчах Ели Сааб:)аххаха,дано не се самоубия с тази "леля"

А за спринцовките,как да не помня,беше супер забавно  SatisfiedСпомням си ,че ги менкахме по Български пощи и беше 1.20 лв да метнеш на някой 5-10-15 проби наведнъж,да не пътуват сами.
И да,помня как си говорехме по цял ден глупости и се забавлявахме в темата много.Непринудения разговор ми липсва и на мен....но времената се менят.
С риск да ми се смеете: аз до скоро си мислех,че все още се разменят проби в спринцовки Laughing
Хаха, е, може и да не е точно "леля". Grinning
Него не го познавам много добре. Виждам, че съм го сложила в графа "Искани" във Фрагрантика преди сто лета, но изобщо нямам спомен как мирише. А и щом не съм го придобила досега...

Спринцовките бяха яко стрес на всеки левъл - първо, да ги купиш (щото в аптеките те питаха какви мл и т.н.), после да ги напълниш, да ги пратиш (още си спомням как треперех да не ме разберат какво има в плика), да ги получиш, пък и да ги пробваш без да се убодеш или олееш. Joy
Спомням си, една прекрасна дама ми беше пратила спринцовки (и не само Heart Eyes) и от Гърция. Grinning
Много хубави спомени имам, свързани със споделената парфюмна зависимост.Heart

# 655
Питах в друга тема и ме препратиха към вас. Моля за помощ.
 Преди години имах  Nature Yves Rocher  https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Nature-7901.html

Ще съм благодарна, ако някой може да ме насочи -  дали мога да намеря някъде същия или близък до него аромат, независимо дали на Роше или на друга марка.
О, този и аз го имах! Спрян ли е вече? Мислех, че ще го имат завинаги в линията, толкова е емблематичен 😆
Нещо подобно е https://www.fragrantica.com/perfume/Miu-Miu/Miu-Miu-L-Eau-Bleue-42720.html, но може би само в частта с цветята, няма ги острите зелени треви на Nature

# 656
....Хаха, е, може и да не е точно "леля". Grinning
Него не го познавам много добре.....
Леля си е, млада,но леля Simple Smile Жасмин и портокалови цветчета, класика за белоцветна леля:) Но има нещо много хубаво ,дето хем ме кара да го харесвам, хем ме кара да не го харесвам. Ще се види,утре е при мен.

# 657
  • Франция
Спомням си един много забавен разказ на една от дамите тук (не помня коя, но ако чете и се разпознае, тази виртуална роза е за нея - Flowers Rose). Беше за това как детето намерило спринцовките и ги употребило по предназначение - като инжектирало плюшените си играчки с тях!
Още се заливам от смях с тази история Satisfied

# 658
Снимката на Рапунцел ме подсети, че исках Извънземното, но в бутилката We Are All Alien,
и си я самоподарих за МДЖ едно кликване. Hands Muscle Вече си сапомоподарих гири по 10кг на ръка, трябва и ново ухание.
Взех жасмина на милост.

# 659
Спомням си един много забавен разказ на една от дамите тук (не помня коя, но ако чете и се разпознае, тази виртуална роза е за нея - Flowers Rose). Беше за това как детето намерило спринцовките и ги употребило по предназначение - като инжектирало плюшените си играчки с тях!
Още се заливам от смях с тази история Satisfied
Смея се с глас! 🤣🤣🤣
Извинете за офф-а.

Общи условия

Активация на акаунт