Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 465
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • The Evergreen State
Тук е зимна приказка но аз надничайки с кафето в пролетната ни тема и четейки толкова хубави предложения се вдъхнових и настроих пролетно и се наслаждавам на Miss Dior Edt.

# 226
  • by the sea
на мен Casmir  ми идва леко ретро, зависи какво търсите, той е упойващ красив и много траен парфюм, аз не мога да го нося, не е за мен, имам парфюм, който напомня на него, но е по-нежен и лесен за носене.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 07:59 от RedPanDa

# 227
Кашмир ми мирише на тава с баклава. Лепкав и неносим, а аз обичам много сладки парфюми.

# 228
Casmir сега му е времето. При мен няма алдехиди, карамфили, а ми мирише на купчинки ванилия, точно на ванилията на прах в онези малки пакетчета, леко изкуствена, но сладко-ванилова миризма. Линеен е върху мен, към базата има леко бензоин и това е, друго не усещам в него, макар че има по пирамида сума и нотки. Simple Smile

# 229
Момичета и момчета, две думички за Petit Matin ? Не го познавам, но ми звучи много като пролет в бутилка.....също така ми звучи и Aqua Universalis Forte / и него не познавам, но след като опознах чудото Baccarat , искам да се докосна до всичко на MFK Simple Smile /

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 09:06 от macadamia

# 230
  • Sofia
В кашмир усещам основно ванилия и канела. Много сладък парфюм, не бих го определила като гурме, защото гурме асоциирам с изтънчено готварско изкуство, докато кашмир е проста тава баклава, недодялан и натрапчив.

# 231
Момичета и момчета, две думички за Petit Matin ? Не го познавам, но ми звучи много като пролет в бутилка.....също така ми звучи и Aqua Universalis Forte / и него не познавам, но след като опознах чудото Baccarat , искам да се докосна до всичко на MFK Simple Smile /
Мак, аз бях поръчала мноооого виалчета на МФК, но само Бакарата ме впечатли.
Другите нито като трайност, нито като изпъление не са чудо невиждано - за моите усещания.

# 232
Хмм, таяа с баклава определено не е нещото, което ми се носи,но го поръчах 😁 Като цяло майка ми ми казва,че все си мириша на "фурна", така че явно ще е в мой стил.
А днес се напръсках съвсем нормално /3-4 пъти аз приемам за нормално, не знам дали е така / с Dangerous Woman на Бруно Банани и се усеща от всички, харесва ми многоц, ванилен и мек. В Дъглас е 20 лева в момента. 😁

# 233
  • София
Върху мен никога не е бил прекалено сладък Кашмир. В зимно време е чуден. Пробвай, може и върху теб да не се развие като баклава.

Бруно Банани-то е много приятен синтетичен кокос и за мен... диня. Grinning

# 234
Момичета и момчета, две думички за Petit Matin ? Не го познавам, но ми звучи много като пролет в бутилка.....
Поръчай си проба. При мен се развива ужасно - препарат за тоалетна. Лавандула и цитруси в лоша комбинация.

# 235
Отчаяхте ме по отношение на Petit Matin, но няма да съм пас, поръчах добре познатата и любима Magnolia Rosae Purple Heart

# 236
  • Чукарландия
Отчаяхте ме по отношение на Petit Matin, но няма да съм пас, поръчах добре познатата и любима Magnolia Rosae Purple Heart

Защо съм останала с впечатление, че ти го имаш Magnolia Rosae? 🙃
От къде го поръча? 🤗

# 237
  • София
Petit Matin за мен носи на вайба на най-първия Light Blue, преди реформулации и фланкъри. Може би има нещо и от A girl in Capri, цитрусов свежак с други думи. Нищо специално, в никакъв случай не и за тази цена. Разбирам защо Азалия и напомня препарат за тоалетна, има нещо химично наистина. Траен е, пръснах само веднъж преди обяд на ръката си и усещам все още много отчетливо аромата. Аз бих го носила, вероятно и бих го купила, но ако цената беше поне 1/5 от тази на която се продава Joy.

# 238
Здравейте! Чета ви от известно време и виртуално се наслаждавам на аромати по подробните ви описания. Така си харесах някои предложения, но ви моля да ми кажете откъде да си поръчам мостри, за да избера Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 239
Здравейте! Вчера в мол Сердика в София пред магазин на Douglas имаше едно лъчезарно момиче, което раздаваше рекламни лентички, напръскани с парфюм. Първоначално взех листчето и го прибрах в една от торбите, но след като се прибрах това листче ми направи огромно впечатление от аромата си. Парфюмът е мъжки, много е силен и има уникален аромат, ако не се лъжа беше в кафяво шишенце. Някой има ли идея кой е парфюмът? Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт