Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 346
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Аз  го имам. Закупен е от вносителя Campomarzio70. Нямам никакви проблеми с трайността. Утре ще го извадя да се напръскам да го видя отново, че отдавна не съм.

Явно съм се сдобила с ментенце Neutral Face

Зависи ,да не повтаряме ,че е до кожа..Има неща ,които Денси казва ,че на нейната кожа са трайни ,мощни , аз съм със суха кожа и при мен с някои аромати не е така..

# 496
Аз  го имам. Закупен е от вносителя Campomarzio70. Нямам никакви проблеми с трайността. Утре ще го извадя да се напръскам да го видя отново, че отдавна не съм.

А не ми се вярва, кой ще ментосва този парфюм? Просто е специфика на кожата или вие не си го усещате. Околните усещат ли? По колко пръскате?

# 497
  • На черешатааа

А не ми се вярва, кой ще ментосва този парфюм? Просто е специфика на кожата или вие не си го усещате. Околните усещат ли? По колко пръскате?
Пръскам на принципа - Перник Laughing , никой не ми го е отразил, смятам, че не се усеща и от тях.

# 498
Мисля да се запозная с Byredo.Ще поръчам 3x12 мл ,а сега въпроса е кои.Клоня към La tulipe , Bal d'Afrique и може би Rose of No Man's Land.
Кажете по някоя дума,ако имате наблюдения.😌

# 499
Мисля да се запозная с Byredo.Ще поръчам 3x12 мл ,а сега въпроса е кои.Клоня към La tulipe , Bal d'Afrique и може би Rose of No Man's Land.

Ако сте от София, Byredo има в Мол Парадайс в Дъглас. Там може да ги пробвате.

# 500
  • София
Farah е безумно мощен и траен парфюм, ако го сложа, ще го усещам през целия ден, че и през нощта до другия.

# 501
Лалето е много красив хладен пролетен парфюм, но не е особено траен и въпреки това е много нежен, и красив. Африканският бал харесвам върху мм, аз не мога да го нося. И той е ефирен уж, но изкарва върху мен една мазна нотка, която много не ми харесва. Rose of No Man's Land не познавам.

# 502
Ристрето кафе за мен е кафе с черен шоколад,плътен,вкусен и траен.Няма изявени рози,за това толкова много го харесвам.
Много ми допадна това описание 💗

# 503
  • при морето
Имам  терзания парфюмни. Придобих тоА разкош (поне за мен е) https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Farah-12115.html , но трайност  никаква. Има ли някой който го има или го е ползвал да драсне 2 думи. Знам, че е относително това но все пак ..
Невероятен парфюм е!Аз го купих с голям мерак от една готина дама от тук,.При мен също не се изявява  с голям шлейф и особена трайност,но аз съм си много капризна,признавам.Красота чудна е  в началото.Виж,при наслагване вече долавям по-осезаемо около себе си миризмата.Като едно шикозно пухкаво облаче се носи около мен,точно както харесвам.Но си трябва наслояване.При мен поне е така.

galeta,много благодаря за включването,интересен ми е Азалея като пирамида,а и описание на Ковачева ме провокира,но се чудя дали да се гмурна на сляпо или да се озъртам за отливка първо...На теб какво ти харесва и ,респективно, не ти харесва в него?

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 02:52 от Winter fairy

# 504
  • Стара Загора
Ей тази прашна, тъмна какаова нотка, която усещам не ми е точно по вкуса, въпреки, че при цялостно напръскване не е така осезаема и не се долавя, а като си душа китките я усещам, но зная, че е там.

# 505
  • Чукарландия
Имам  терзания парфюмни. Придобих тоА разкош (поне за мен е) https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Farah-12115.html , но трайност  никаква. Има ли някой който го има или го е ползвал да драсне 2 думи. Знам, че е относително това но все пак ..

gold laydi,  от къде е купуван?

# 506
Продаваха се ментета в олх до скоро. Дано причината да не го усещате е друга

# 507
За пролетта - Coach Dreams Coach, Especially Escada Escada, L'Eau de Chloe Chloé - много песeтеливо, щото е спрян и Jour d'Hermes Absolu.

# 508

La Tulipe е много красив пролетен парфюм, ефирен, нежен, но не е скучен. Наистина е пресъздадено прекрасно лалето като идея, което е сложна задача според мен, защото лалетата нямат някакъв особено отличителен и силен аромат сами по себе си. При мен има хубава трайност от 4-5 часа.
Bal d'Afrique е много интересен, има я особената "мазна" нотка, за която говори Азалия в драйдауна, на мен не ми пречи обаче.
Rose of no man's land не я знам, но пробвах Rose Noir и ми хареса много. Тъмна, влажна, хладна роза, много елегантен парфюм, не е ретро или мускалена роза. Има някаква прилика с Noir de Noir TF за мен, като тип роза.
Днес имах муза за Accord Oud и се напръсках с него -разкошен не-тежък ууд,  има си къпинки, има шафран, има една приятна свежест от градински чай в началото...Много добра трайност има при мен и той.

# 509
Dorry88 , може ли да разкажеш малко повече за маслата на Al Haramain, и по-конкретно ако се сетиш за някое, в което няма рози, щото аман вече от тях. Особено пък ако се сетиш за някое унисекс, дори с по-мъжки уклон, ако може и малко цитрусче да има.

Вчера, заради името ми хвана погледа Kolmaz BULGARIAN WISH. Има ги в Нотино и Мейкъп.  Очаквано, е с аромат на българска роза.

От съфорумка (отново благодаря Flowers Hibiscus) имам мостра на Rose of No Man's Land. Изискан, деликатен, мисля, че ще е много подходящ за офис. За мен е и малко скучен. Тъй като винаги си представям на какъв човек би му подхождал по моите разбирания даден парфюм, този го виждам именно на деликатна, класически стилна дама, с  прибрана коса и малки обички. Нежна като парфюма Simple Smile. На мъж не мога да си го представя.

Общи условия

Активация на акаунт