Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 305
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Добро утро Nature Sunny Днес  ми се наложи да работя в офиса и се чувствам много развълнувана ( от 5 месеца съм хоум офис). Цяла нощ сънувах,че обикалям двата магазина на Елинор и тествам Монтал-и Simple Smile Със събуждането си знаех,че искам да се напръскам с Интенс тиаре, напръсках се по врачански.Толкова ми е хубаво и лятно на 2С Smile Искрено се надявам да е все така ваканционен и на жега. Много ми е щастливо с този аромат Stuck Out Tongue Closed Eyes ку-ку Satisfied
ПП.Отивам да метна едно око в Елинор за един от сънуваните аромати...да не би да е намален и да ме чака Sweat Smile
Дано, пожелавам ти го. Аз от началото на седмицата нося само MFK Ciel de Gum и още не мога да му се наситя, прекрасен е.

# 616
.. Дано, пожелавам ти го. Аз от началото на седмицата нося само MFK Ciel de Gum и още не мога да му се наситя, прекрасен е.
Мерси:) Няма го,но по-добре.Този месец накупих  6 бр. по 100 и по 120 мл,трябва малко да почина Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 617
Е, аз с моите първи 50мл. от дори не помня от кога, да не се притеснявам. Твърда съм само, че ще вземам само мини версии.
С нетърпение чакам смокинята да я видя. Поръчах с мисълта, че е манго версията, но да видим сега тази как ще е. Мангото в CROISIÈRE 2019 е основно на старта, след това базата ми е на Angel Edt. Дано 2020 версия ни изненада с добро.

Т.к се питаше за Valentino Donna Born in Roma мога да споделя моето мнение, но не съм добра в описанията за съжаление. За мен е хубав аромат, за по-хладно време, стартира с вкус на плодовов сок (касис според пирамидата), в базата ванилия, дървесни нотки, жасмин явен не усещам. Касисът дава свежест, но сладка като при сока от кутиите, дървесните нотки го правят по-изискан и ванилията е чудесно допълнение към цялата картина. Лесен е за харесване, няма нищо дразнещо в него. Трайност средна, половин ден. Но старта е хубав и може да се подновява. Познавам само два аромата на Valentino и двата за мен заслужават внимание.
SOTD: Valentino Donna Born in Roma

# 618
Ама от къде са тези легенди за Враца? 🤔😁 Аз съм от там, много ми е смешно като чуя този израз. Не знам от къде се носи такава слава и рядко вече ходя там, но преди година и половина в магазин на центъра видях Том Форд Лост Чери и други подобни неща, което ме навежда на мисълта, че има истина в тези митове.

# 619
  • Франция
Ама от къде са тези легенди за Враца? 🤔😁
От една невероятна дама - врачанка, която е легендарна Simple Smile
По-отдавнашните потребители в темата я помним.

# 620
Маринска Blue Heart
Къде изчезна?
То и аз съм много нередовна в темата, а я следа от 2008 година, по време на проблемна бременност.

# 621
Жалко, че съм я изтървала тази дама! Прославила е нашия край, браво 😌😌😌 да се прочуем и с нещо по-различно от диалект и лека избухливост. Много бих искала да прочета напътсвтията за нанасяне на парфюм по правилата на врачанската школа.
Аз съм в парфюмен и вербален ступор. В последните 10-ина дни получих 1 парфюм от Мейкъп и над 10 проби от две дами и се зашеметих от впечатления, не мога да кажа или напиша нищо смислено, още обработвам информацията. До сега имах друга практика - тест в магазин, известно време чудене дали-или и евентуално покупка. Проби не съм търсила никога. Това да нося парфюм който не е "мой" образно и буквално казано е ново за мен.
Купих без проба 5th avenue royale Elizabeth Arden, прецених че няма особен риск и се оказа точно каквото очаквах. Писали сте много за него преди за това няма да навлизам в подробности, но той е приятен, топъл, носим, възпитан и доста сдържан с оглед на пирамидата си. Напълно в стила на ЕА. Никакви прилики с том форд, уд и кожа не усещам. Чудесен за моменти в които не искам парфюмът ми да говори на висок глас. Понеже много рядко нося нежни, ефирни, "чисти" аромати той заема това място.

# 622
Тук си е Вилето Маринска, да идва бързо. Чакаме те!:heartbeat:

Днес имам желание да пробвам новости и ще надвия мързела май.

# 623
Напътствията са - пръскаш минимум 10-12 -15 пъти примерно Angel и излизаш-който оцелее - оцелее. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 624
  • виртуално
Жалко, че съм я изтървала тази дама! Прославила е нашия край, браво 😌😌😌 да се прочуем и с нещо по-различно от диалект и лека избухливост. Много бих искала да прочета напътсвтията за нанасяне на парфюм по правилата на врачанската школа.

Помня, че 10мл отливка и стигаше за едно разносване, смятай колко пъти и как се пръска Simple Smile

# 625
  • София
Съжалявам, че ще ви занимая отново с Farah Brecourt, но когато са ти отправени обвинения в некоректност, а такава няма, е редно да се защитиш.
Парфюмът е купен от https://www.neos1911.com/. Това е сайт, от който съм пазарувала не веднъж и никога не съм имала разочарования.
Farah познавам добре. Имах отливка от Winter Fairy. Разлика в аромат, развитие и излъчване между това, което имах от нея и това, което получих от Neos не е имало.
След като gold laydi ме обвини, че съм ѝ изпратила менте, писах на Neos с всички подробности по случая и прикачени снимки на продукта. Имам снимки на всичките си парфюми. И винаги правя такива и изпращам, когато правя размяна с някого.
Днес получих отговор от Neos и ще го сложа тук, за да видите какъв е произходът на парфюма. Изтрила съм името си в обръщението към мен. Не е необходимо да го правя публично достояние, въпреки че част от вас ме познават и лично.
Скрит текст:

Безкрайно обидно е, когато някой те в обвинява в нещо, което е неистина.

# 626
Ех, с тия трайности на парфюми... Точно пък теб да обвинят, magicjo, трябва да знаят, че е едно от най-абсурдните обвинения в тази тема!
Мили хора, уки и неуки в областта на парфюмните страсти, веднъж завинаги разберете, че трайността на който и да е парфюм, обявен за ядрен на кожите на целия останал свят, при вас може и да не се усеща, и това не го прави менте. Пример сме аз и Mancera. За всички са мощни и неотмирисващи се, аз не ги излъчвам, и едва ги усещам.
magicjo, ти си фин възпитан човек! За това говори и начинът, по който отговаряш на това обвинение ❤️ (и мен са обвинявали във фалшивост, после със същата съфорумка съм разменяла, тя очевидно не ме помни и остана предоволна)

# 627
Момичета, CHLOÉ NOMADE ABSOLU срещу Elie Saab Le Parfum ? Кой е по-по -най Bowtie Нафъщях се и с двата и не мога да преценя. Който си има и ги е разнасял да ми удари едно рамо  Innocent Пазарува ми се още,нещо различно !

# 628
Аз ги харесвам и двата, но за мен имат коренно различен вайб. И двата!

# 629
Аз ги харесвам и двата, но за мен имат коренно различен вайб. И двата!
Как е Номада като трайност на дреха?

Общи условия

Активация на акаунт