От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 103 581
  • 843
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
Купих матрак на ЕКОН, но явно съм много чувствителна към миризмата. Вече над месец просто не мога да спя на него.

Знаете ли кога миризмата изчезва изцяло? И имате ли съвети как по - бързо да я премахна?

# 571
трябва ми преносим матрак, който се сгъва прибира и вечерта пак се вади. затова търся топ матрак. продължавам да търся. дано някой помогне със съвет Flowers Hibiscus

# 572
Здравейте!
Бихте ли споделили мнение за матраци Memo Optima на Тед, Modena Plyflex на Нани и Престиж Плюс на Хепи Диймс. Би трябвало и трите да са меки модели.

# 573
Здравейте!
Купих матрак на ЕКОН, но явно съм много чувствителна към миризмата. Вече над месец просто не мога да спя на него.

Знаете ли кога миризмата изчезва изцяло? И имате ли съвети как по - бързо да я премахна?
Аз също взех на Екон, в началото имаше много лека миризма, сега след около 10-на дни няма. Учудена съм 🤔

# 574
Здравейте!

Аз също взех на Екон, в началото имаше много лека миризма, сега след около 10-на дни няма. Учудена съм 🤔

Купих матрак Алое Вера + възглавница още средата на Февруари. Все още миришат и то от разстояние, а не само като легнеш върху тях.

# 575
Матрак Екон Латекс Кокос не мирише - ни при разопаковане, ни после при спане, цена на промо 510лв.,160/200 размер, вече 6 мес. ползван, обърнахме го - както ни посъветваха от фирмата. Доволни сме. Няма потене.

# 576
Здравейте!

Купих матрак Алое Вера + възглавница още средата на Февруари. Все още миришат и то от разстояние, а не само като легнеш върху тях.
Точно алое Вера взех и аз, за момента съм много доволна, включително и от възглавниците.

# 577
Или аз имам лош късмет с конкретна партида Sob или след раждането обонянието ми се е обострило много.

Така или иначе проблемът ми си остава. Sad

poluks пускали ли сте калъфа в пералнята? Страхувам се да не се свие.

Мисля да изпера калъфа и да изкарам матрака на откритата тераса на слънце и въздух. Само да се постопли малко.

Ще съм благодарна и на други съвети, ако някой може да даде.

# 578
Аз редовно пера калъфа на матрака (Екон, Комбо), но само горната част - отделям от ципа, защото нашият е 200/200. Огромна работа е и в пералня не се събира, а и трудно се намира химическо чистене, което да се наеме.
Пера го на 60С + 1200 оборота центрофуга. Суша в сушилня на програма Памук.

# 579
Djordja, много благодаря за коментара!

Аз редовно пера калъфа на матрака (Екон, Комбо), но само горната част - отделям от ципа, защото нашият е 200/200. Огромна работа е и в пералня не се събира, а и трудно се намира химическо чистене, което да се наеме.
Пера го на 60С + 1200 оборота центрофуга. Суша в сушилня на програма Памук.

# 580
Дотук всички матраци ни бяха Екoн, прала съм им без проблем калъфите на 40гр., сушилня също съм ползвала.

Използвам да похваля матрака на Юск, който купихме преди 3м.Дотук никакви забележки:

https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-180x … ld-f130-dreamzone

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 16:26 от ДХ3

# 581
Здравейте, какво мислите за матраците на Камко и по-специално, някой ако има мнение за Elizabeth?

# 582
Кой е най-добрият еднолицев матрак?

# 583
Безумен въпрос.

# 584
  • оттам, откъдето започва България
За всеки е индивидуално усещането за хубав матрак.
И по-напред съм изказвала мнение за еднолицев матрак Нани Каспия Полифлекс - 10 години ползване без забележки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт