Нашите кухни - тема 86

• 57 559
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Кухнята ми най-сетне е монтирана. Доволна съм.
Ето как се получи :

Скрит текст:

И аз много харесвам цветните кухни, но в случая исках да е по-семпла. Предишната ми беше круша /дървесен цвят/ и жълто и ми беше омръзнало. Също така сведох до минимум откритите рафтове, за да бъде по-прибрано - сега започнах да се чудя, че няма място за една разхвърлия. Тъкмо децата да се научат да си държат техните неща в тяхната си стая.

# 436
  • София
Честита кухня, чудесна е, модерна, с кеф да си готвиш!

# 437
  • София
А, спомням си проекта на тази кухня и обсъждането на цвета и частта към хола на колоната с фурната в предишната темичка Simple Smile
Чудесно се е получило! Честито, utro77, и нека много вкусни работи да се произвеждат в нея!

# 438
AniCat, MayBach, благодаря ви! Blush

# 439
Здравейте, мислех че ще се справим с кухнята без да опираме до бг-мама, но уви... 😂. Та днес бяхме в Диалог, бях чела тук за невероятните изисквания, които имат за изводите за вода, ток и т. н., но наистина не очаквах чак такова нещо. Харесах кухня от там, но при новопостроена къща с вече измазани стени, те искат да преправим един куп неща, което няма как да се случи, така че отпадат. Също и цената ни се видя висока за стандартна кухня от масив. Кухнята е най-обинновена права кухня с остров. Острова ще е около 180см, а шкафовете на стената 280см. Ще имаме чекмеджета само на едно място на острова, всичко друго на долния ред ще е запълнено от вградени уреди и два механизма за бутилки. Това нещо с най-обикновен термоплот ще струва 8790лв. С отстъпка, която имат сега 8200лв. Може ли да споделите мнения относно цената? Вярно, че всичко е поскъпнало последните години, но това ми се видя наистина много за съвсем стандартна, далеч от голяма кухня.
Също ще се радвам, ако някой може да ми препоръча майстор на кухни в района на Пловдив, по-конкретно Първомай.
Благодаря предварително! 🤗

# 440
Нашата кухня преди 7 години ни я прави shadowman, който по принцип се включва в темите за кухните. Лично аз останах много доволна от работата му. Знам, че той е от района, за който търсиш майстор.

# 441
  • гр. София
Нашата кухня преди 7 години ни я прави shadowman, който по принцип се включва в темите за кухните. Лично аз останах много доволна от работата му. Знам, че той е от района, за който търсиш майстор.
А кои са другите теми за кухни?

Ivelina....., майстор за кухня от масив ли търсите?

# 442
Кой аспиратор?   FABER MAXIMA TOUCH EV8 X A60http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=102&pid=2002 или         
Electrolux EFP60460OX  https://www.electrolux.bg/kitchen/cooking/cooker-hoods/pull-out-hood/efp60460ox/   и двата отговарят на кубатурата ~30 куб.м. на първа степен. Бюджет 400 лв. Изключително малко мнения за FABER MAXIMA TOUCH EV8 X A60  а се бяхме спрели на него.

# 443
  • София
Аз винаги препоръчвам с две ръце Ronax, те правят кухни в цяла България и в чужбина, стига да имат свободен капацитет да ви поемат.

# 444
А кои са другите теми за кухни?

Ivelina....., майстор за кухня от масив ли търсите?

Не държим да е от масив, в случая просто тази ни хареса най-много. Отворени сме за различни варианти, но да е качествен материал разбира се.

# 445
Leila, предишните теми за кухните. В тази мисля, че не е писал.

# 446
Здравейте отново!
В търсене съм на подходящ плот и гръб на кухнята ни.
Вратичките са Bodbyn в бяло.
Харесах плот и гръб имитация на дърво, дебелината им е 3.8см:
Скрит текст:
Ако направим и страничния панел такъв (който е в ляво до печката), ще се вижда грозен и дебел ръб.
Какво би стояло добре? Май само плочки...
Или има нещо друго за гръб и плот, което би стояло добре на такива вратички, стена и подова настилка?
Ето проекта на кухнята:
Скрит текст:
И снимка на стената с подовата настилка на кухнята.
Скрит текст:

Благодаря много на всички отзивали се!

# 447
  • София
За плота ясно, а защо ви е всъщност гръб с толкова голяма дебелина? Обикновено плоскостите за гръб са 13 мм.

# 448
Обичана, не знам къде да ти отговоря пак, но ще ти дам идея там да не слагате нищо, а да изместите фурната в дясно. Така ще се получи по- голямо разстояние от стената и вероятността да се цапа е по- малка. Особено, ако си избрала и двоен котлон. При мен е така и стената е чиста.

# 449
MayBach,
Скрит текст:
За плота ясно, а защо ви е всъщност гръб с толкова голяма дебелина? Обикновено плоскостите за гръб са 13 мм.
В чужбина сме и нещо трудно намираме гръб, който да е хем тънък, хем същия цвят като плота.

mariat, не можем да преместим фурната вече. Sad

Общи условия

Активация на акаунт